Am comandat şi eu acelaşi CoD:AW Day Zero Edition ieri la 7:01 de la muncă. Am primit mail acum vreo oră şi jumătate că produsul nu este în stoc, bla, bla... am cum să rezolv ceva? Ce ziceţi?
Eu din cate stiu nu a fost anuntat oficial Assassin's Creed - Victory PS4 | ALTEX cum nu a fost anuntata nici trilogia Mass Effect Trilogy PS4 | ALTEX.
Mi-au anulat si mie, printr-un email, comanda pentru CoD:AW Day Zero Ed. Insa nu pot sa ma supar pe ei dupa ce au acceptat sa-mi dea Far Cry 4 Kyrat Ed PS4 la doar 74 de lei. Sunt convins ca daca ii rog vor accepta sa-mi ofere CoD: AW standard edition la 49 de lei, dar cedez eu de data asta.
Am facut si eu sesizare prin site ( anterior i-am sunat, si o domnisoara tot imi repeta : nu mai sunt stocuri de day one edition,bla bla bla, iar varianta standard nu o pot trimite, ca difera de aia comandata ieri)
Dupa vre-o juma de ora dupa sesizare, a fost inregistrata o noua comanda, pe data de 09.04.2015
Va multumim pentru ca ati optat sa colaborati cu Altex Romania
In legatura cu solicitarea dumneavoastra, va informam ca am inregistrat o noua comanda cu varianta standard
Solicitarea dumneavoastra a fost inchisa.
Pret 59,9 lei (cu tot cu livrare).
Multumesc user-ului dragosbc pt info.
Şi la mine s-a înregistrat comandă pe ediția normală la prețul de 59,90 cu tot cu transport în urma sesizării scrise pe un "ton" civilizat în care solicitam produsul la prețul acela. Ieri am sunat să-mi confirme comanda şi o domnişoara mi-a zis sec că nu voi primi nimic, că nu se livrează acel produs... Faceți sesizare cu calm şi poate se rezolvă. Iry, recomand să mai încerci o dată. Sper să primesc produsul.
Da-i in masa cu sesizarea lor, pe acelasi ton civilizat le-am vorbit si eu, n-are rost sa ma tot enervez degeaba. Astia au luat-o razna cu comenzile lor.
Asa am patit si eu data trecuta cand au dat vouchere de reducere de 50 de lei. Le-am trimis o sesizare in care ii intrebam ce se intampla cu restul produselor nelivrate si mi-au raspuns ca "In legatura cu sesizarea dvs. ati fost anuntat pe e-mail. Solicitare inchisa". Bineinteles ca nu le-am mai raspuns ca unele persoane au primit vouchere de reducere .... Mi se pare lipsa de tact ca se fac astfel de diferentieri intre clienti. Ori dai tuturor ori nu dai nimanui.
Un prieten care a comandat in acelasi timp cu mine nu a avut comanda confirmata si a facut o sesizare scrisa pe site si acum primeste varianta de CoD: AW normala. Merita sa faceti o sesizare.
au un plus de la mine, am avut precomanda la MK X si azi la ora 11 a venit curierul ,destul de ok
Au fost ok cu livrarea MK X Kollectors edition. A ajuns astazi in cutie in stare impecabila + bandana aia.
Si la mine a fost ok cu MKX. A venit in ziua lansarii la ora 12. Poate s-au mai remediat din probleme
Mi-am comandat si eu joi MK X de la Altex si desi am facut comanda la 2 zile de la lansare, am fost placut surprins sa vad ca am primit MK X care include si DLC-ul Goro, plus badana respectiva care o primeai daca faceai precomanda. Cred ca au avut multe pe stoc, probabil s-au asteptat la vanzari mai mari. Anyway...+1 de la mine
Eu am luat Special Edition deoarece il voiam si pe Goro. Ar fi fost frumos sa specifice pe site ca si editia normala il contine.
Acum vad ca au bagat si aceasta informatie, dar deja prea tarziu.
A facut cineva precomanda de un joc (ex: Altex ) ? Ajunge cumva cu o saptamana inainte de data lansarii ? Multumesc!
Daca ai noroc vine in prima luna de la lansare. Era un baiat care nici pana acum nu a primit GTA 5 lansat acum peste 6 luni. Ca sa ii citez pe baietii de pe topicul cu Fifa: "E ca la pacanele".
Bookmarks