Nu, varianta de PS4 e cu 120 ron mai ieftina decat pe gamerland sau amazon. E, totusi, o reducere de 25%. Am primit mail cu un link pentru confirmarea precomenzii, dar acel link duce spre o pagina altex pe care nu scrie nimic. We'll see...
Da, imi apare "Comanda finalizata". De fiecare data cand mi-au bagat asta, inainte sa-mi trimita coletul, mi-au anulat comanda. Cand era "Comanda procesata partial/integral", imi trimiteau coletul. La "Comanda finalizata" am invatat sa nu mai astept nimic.
Dar pe mine ma intereseaza mai mult daca o sa bage editia in stoc, sa pot sa o cumpar direct. Pentru ca am inteles ca acest concept de "precomanda" este prea dificil. Anul asta am mai cumparat de la altex editiile pentru Type-0 si MGSV. La fel, aveam precomenzi pentru ele, dar nu eram destul de nebun incat sa cred ca le onoreaza. Asa ca le-am comandat in ziua lansarii. Asta sper sa pot face si acum.
vezi sa nu fie url-ul gresit:
www.altexblabla.ro873924www.comanda.ro
@solecon
La fel la confirmarea precomenzii pentru Uncharted, link care duce spre pagină Altex blank, dar a mers. Se pare că aşa e la ei... tâmpit.
Nu, precomanda e clar pierduta. Nu am AWB, nu am factura, decat "Comanda finalizata". Ceea ce e, dar nu pentru faptul ca au trimis-o. Si se pare ca nu pot sa o comand nici de pe site. Trist. But the hype was real.
Deci revenim la gamerland![]()
nu ți-au trimis mail de confirmare? asa au făcut cu fallout anthology - am confirmat, imediat după au confirmat și ei (confirmarea mea, presupun) și abia după mi-au livrat-o cu chiu cu vai.
acum vad ca e stoc epuizat - se poate inclusiv s-o bage mai târziu în cursul zilei cu 450 pentru un ciclu nou de comenzi.
sper sa-l prinzi la gamerland. bafta multa!
Multumesc. L-am prin deja, ca aveam preorder si acolo. Chiar ziceau ca-l trimit de ieri, dar i-am rugat eu sa mai astepte o zi. Daca il luam de la altex, nu avea sens sa piarda banii pe transport. Pentru ca sunt draguti![]()
Nu cred ca vei vedea reducere la GTA V prea curand. Jocul inca se vinde si inca se joaca in draci. La mine, pot spune sincer, ca este cel mai longeviv joc. Desi am jocuri noi si/sau neterminate (Nathan Drake Collection, Witcher 3...) eu tot ma joc saptamanal GTA Online cu baietii.
Cauta pe olx. Poate ai mai multe sanse la un pret mai mic.
Bookmarks