Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 283 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 5659

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #1461 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    ma intereseaza sa cumpar cateva jocuri de la media galaxy si toate au acesti termeni si conditii . "Produsul este valid/neutilizat, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail.
    Produsul este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic."

    este doar o chestie acolo ca se se afle in treaba sau este adevarata ?


    eu vreau the real thing nu coduri

  2. #1462 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Daca l-ai desigilat nu il mai poti returna, asta este sigur. Iar cele digitale transmise pe email nu pot fi returnate sub nici o forma.

  3. #1463 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    pe mine ma intereseaza daca toate jocurile de pe site-ul los sunt doar coduri , din termenii si conditiile lor asa se intelege

  4. #1464 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu toate. Se precizeaza asta, din cate stiu, doar la jocurile digitale.

  5. #1465 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    MEDIA GALAXY | Star Wars Battlefront Xbox One, actiune, 12+ dupa pret as spune ca este pe disc dar la temeni si conditii se spune ca e cd key

  6. #1466 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vad ca la absolut toate are acelasi text acolo. Le poti da un telefon sa-i intrebi.

  7. #1467 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Am luat un joc pentru PS4 si a venit in format fizic.Treaba cu "termini si conditii" este pusa doar asa ca text informativ, in mare parte nu este valabila.Si pe mine m-a derutat putin la inceput.

  8. #1468 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Salutare,
    Garanția la MG/Altex este transmisibilă? (sa nu ma trezesc cu vreo surpriză,ma gândesc ca nu mai sunt probleme de genul)

  9. #1469 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    La Altex, garantia este valabila chiar daca nu e trecuta pe numele tau. Din pacate mai sunt astfel de trivialitati, iar aici ma gandesc la PCGarage, magazin ce refuza garantia daca nu te prezinti cu buletinul care sa corespunda datelor de pe factura.

  10. #1470 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by robertfelixx View Post
    Salutare,
    Garanția la MG/Altex este transmisibilă? (sa nu ma trezesc cu vreo surpriză,ma gândesc ca nu mai sunt probleme de genul)
    Este transmisibilă

  11. #1471 SP
    Junior Member blondulbrun's Avatar
    Buna,

    Inca nu am luat Tomb Raider dar ma intereseaza numai in format retail ca vreau sa le am poate alta data le mai jos.

    ---------- Post added 30-01-2016 at 13:18 ----------

    Oferta noua la MG pentru cei interesati...

    Tony Hawk's Pro Skater 5 PS4 - 42, 98 RON
    The Order - 1886 PS4 - 74, 95 RON
    God of War 3 Remastered PS4 - 89,94 RON
    inFAMOUS - Second Son PS4 - 89,94 RON
    Far Cry 4 PS4 - 90,93 RON
    Dying Light PS4 - 97,43 RON
    Battlefield Hardline PS4 - 109,95 RON




    11 recenzii

  12. #1472 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Imi este dor de zilele cand o comanda online ajungea in 1-2 zile.

    ---------- Post added 02-02-2016 at 09:18 ----------

    Vineri am dat comanda la Altex de o placa de baza(Gigabyte 970A-UD3P). Nici pana astazi produsul nu a plecat din depozit desi, luni am sunat la relatii cu clientii, am deschis un tichet la ei pe site si mi s-a promis urgentarea comenzii.
    Am mai spus eu in trecut ca nu am sa mai apelez la ei insa uneori te mai uiti si la bani ....mai ales cand aceeasi placa de baza e cu 100lei mai ieftina decat la garage.

  13. #1473 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Au ajuns de toata jena, vad multi oameni care se plang pe pagina lor de fb care se plang de intarzierea comenzilor...

  14. #1474 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    eu am comandat luni un joc de la ei a ajuns a doua zi .

  15. #1475 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Majoritatea primesc probabil comenzile la timp doar ca aia nu se pun sa scrie peste tot ca le-a ajuns comanda a doua zi. Eu unul pana acum nu am avut probleme cu livrarea la nici un magazin online din România

  16. #1476 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am observat ca jocurile ajung la timp... de cele mai multe ori.
    In cazul meu, dupa mai multe conversatii cu cei de la relatii cu clientii am aflat ca a fost o problema de logistica, si produsul va fi livrat la inceputul saptamanii viitoare.
    Ma gandeam sa fac o reclamatie la ANPC, insa ar fi inutila avand in cedere ca cei de la Altex nu au depasit termenul maxim de livrare.

  17. #1477 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Pe mine m-au tinut o saptamana cu livrarea unui Fallout 4 Pipboy, dupa telefoane si nervi am primit vinerea trecuta mail cum ca mi-a fost anulata comanda. Sambata spre surpriza mea m-am trezit cu livrarea facuta...

    Este haos in ultimul timp si nu numai la Altex. La emag tot o saptamana am stat dupa un joc, tot in aceeasi perioada.

    Comand frecvent din UK produse, nu neaparat jocuri ca nu renteaza, dar cu 13 lire produsele ajung la usa prin DHL a doua zi ! Am avut comenzi platite si dupa ora 4 si tot mi-au venit a doua zi prin DHL.

  18. #1478 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Pe 16 ianuarie, am dus un HDD extern in garantie la MG Orhideea. Se pare ca doar acolo se pot duce produsele achizitionate online. Nici pana astazi n-am primit vreun semn din partea lor, desi s-a depasit cu o sapatamana si jumatate termenul legal. Am sunat acum o saptamana la relatii cu clientii pentru a intreba de status, iar pe langa faptul ca nu au putut sa imi spuna, mi-au zis ca n-au nr de telefon din Orhideea. Nu stau deloc aproape de sediul asta si nu mi-am gasit timp pana acum sa ma duc doar sa verific statusul reparatiei.
    M-am cam lamurit pe partea de electronice cu Altex. Macar cei de la eMag, cu toate problemele lor, sunt jos palaria cand ai nevoie de service.

  19. #1479 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Le trimiti frumos mail cu data la care ai dus produsul, numarul de predare sau ce dovada ti-au dat cand l-ai predat. Soliciti sa-ti dea alt produs nou sau suma platita. Daca au depasit termenul legal eu stiu ca sunt obligati prin lege sa-ti restituie suma sau sa-ti dea alt produs identic sau asemanator ( asta cu asemanator e de comun acord)

    Este important sa discuti cu ei pe mail, nu la telefon.

  20. #1480 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Azi mi-am furat-o si eu de la Altex. Ieri, 03.02.2016, m-am hotărât sa îmi schimb PC-ul, asa că am intrat pe site-ul lor să imi aleg componentele noului PC. La ora 15:25 finalizez comanda, prin card Raiffeisen, cu plata in rate fără dobândă, în valoare de 3374 lei. Primesc e-mail cu felicitări ca am ales produsele lor si mi se spune ca produsele vor fi trimise in maxim 10 zile. Azi dimineață, pe la ora 10 mă suna curierul sa ma întrebe dacă sunt acasă. Întâmplător eram, in sinea mea îi laud pe cei de la Altex că s-au mobilizat asa de repede pentru a-mi trimite produsele comandate online.
    Vine curierul Nemo la poartă, deschide usa si cauta săracul prin dubă. Eu ii spun să caute o cutie mare, el se uita numai la cutiile mici.După 15 minute in care a răscolit dubă de câteva ori, vine la mine cu TASTATURA Microsoft, spunandu-mi că aceea este comanda pentru mine. Îmi venea să mor de oftica. Îi explic curierului ca am comandat 9 componente PC, la care el imi spune să nu ma ingrijorez, or să vină fiecare pe rând în celelalte zile.
    Am sunat la Altex, îmi răspunde un tip, îi explic situația iar el imi spune că este ceva normal să imi vină componentele pe rând întrucât ele vin de la depozite diferite din țară.
    Îi mai explic tipului că nu am primit garantie ci doar o simplă factură iar el imi spune ca după ce primesc toate produsele, sa merg cu facturile la orice magazin Altex si mi se eliberează acolo certificatele de garanție pentru fiecare produs.
    Nu imi vine sa cred ce țeapă mi-am luat. Am ales Altex pentru ca am iesit mai ieftin cu 100 si ceva de lei decat daca alegeam PC Garage. Deci eu trebuie să fiu acasă încă de câteva ori, apoi sa merg la un magazin ca sa-mi fac garantie la fiecare produs.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 283 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
  2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts