Ca si gameplay / gunplay ar tinde sa-i faca concurenta lui Destiny ceea ce e cam necesar ... plus ca pare interesant. Am incercat sa pun mana pe-un cod closed beta dar au dat numai la streameri. Cred ca o s-apuc sa il joc de la open beta. Teamplay-ul, gunplay-ul si loot system-ul sunt tentante pentru un Destiny player saturat de directia jocului si schimbarile dese din PVP.
o sa fie open beta in perioada 5-9 mai iar cine face precomanda o sa aiba acces cu 2 zile mai devreme (din 3 mai) pentru el/ea si inca un prieten (se vor trimite cate 2 coduri beta pentru fiecare precomanda). la noi in RO, toate bonusurile (fizice si digitale) vor fi disponibile prin Altex si Media Galaxy.
apropo, astea sunt cele 4 bonusuri fizice. versiunea Origins de console va avea setul de 5 insigne, versiunea Origins de pc insigna metalica mare (cea aurie cu logoul), iar la Collectors Edition se da placa metalica si moneda (care este un fel de medalie comemorativa). la toate astea, fiecare versiune vine cu skin Noire pentru Windowmaker, inca 5 skinuri pentru 5 eroi (bazate pe trecutul lor), early access la beta (3-4 mai) si o serie de alte bonusuri digitale pentru celelalte jocuri Blizzard.
GG Blizzard, surprinzator de stabil.
1080p 60fps pe ambele console.
LE: Vine Blizzard din domeniul MMORPG si le arata astora cum sa faca un FPS pt. console.
Stai sa treaca lansarea de OW. Nu iti anunta nimeni asa ceva in preajma unui eveniment major (cum ar fi o lansare).
Nici nu am cerut un asemenea anunț acum, mai gândesc și eu din când în cândsperanțele mele se îndreaptă către BlizzCon
Epic cosplay!![]()
http://www.consolegames.ro/forum/att...verwatch-2.png
1. Itemul din linkul de mai sus ce anume este, poster?Nevermind, am gasit ca e metal plate, NICE!
2. Eu am precomanda la collector's de la Altex inca de cand a aparut pe site, inainte de a se anunta bonusurile fizice sau beta. In caz ca nu primesc cod de beta pana pe 3 mai, sa ma iau de ei?
nu de alta dar e prima oara cand Blizz nu mi-a dat vreun beta. Primesc la fiecare WoW, iar la Hearthstone am fost closed beta, Heroes of the Storm Closed alpha... iar acum nici stress test![]()
Un mic gameplay facut de mine astazi.Nu mi-a iesit stralucit dar e deajuns sa va faceti o idee.
L-ati jucat, cum vi se pare? Eu am apucat doar vreo maxim 10 meciuri sa joc, imi pare promitator, mai ales ca e co-op. Mapele sunt foarte misto facute, gunplay-ul este putin alert, uneori te pierzi in multitudinea de efecte video si nu stii pe unde sa tragi intai. E destul de promitator, imi place ideea din spatele lui maxim, ramane si practica sa o ridic la nivelul jocului.
Am apucat sa joc si eu cateva meciuri, e chiar reusit jocul. Imi place ca e focusat pe team comp si implica si putina strategie. Minus de la mine pentru lipsa unui minimap. Destul de sigur il voi cumpara. Psn-ul la profil, add daca vreti pentru beta.
Bookmarks