Imi zice si mie careva mai cunoscator unde gasesc si eu un GTA V pentru Xbox 360 sub 200 ron? Stiu ca pe la Altex era vreo 180 ron, dar cum site-ul lor e inchis azi, nici o sansa. Multumesc anticipat.
A gasit cineva oferte *bune* pt jocuri de PS4? Ce am gasit sunt niste mizerii la preturi normale.
Black Friday Romania- hate it.Dupa ce ca am stat treaz pana dupa miezul noptii ca sa prind oferta la emag pt ps4 si apoi m-am trezit la 06:00 degeaba,pana am dat refresh..stoc epuizat .Copilul din mine credea in magia pretului de 999 ron...bineinteles ca primii la oferta au fost angajatii,cunoscutii,etc. etc.
Au dat drumul Flanco la site. Zici ca s-au inteles cu eMag la produse. Dar tot sunt mai scumpe ca la eMag. Iphone 5s e 2.000 lei, o statie fier de calcat Tefal e mai scumpa ca peste drum, si altele.
Stocul pentru PS4 a fost de 100 de bucati si s-a epuizat in primul minut. In prima ora s-a epuizat si stocul de XBOX de 200 de bucati. Inca mai avem stoc pentru PS3 !
Raspuns oficial eMag pe fb-ul lor.
Nu prea pare credibil dar la cati au stat cu ochii pe consola PS4 nu e exclus .
L.E. Poate au fost unii care au luat mai multe o data si e clar c-au zburat imediat.
Oricum au dat cu mucii-n fasole. In afara de reducerile de la Iphone, iPad mini si PS4, restul nu cantarea mare lucru. Ma uit la reduceri si acum si nu pot sa cred cat de slaba e oferta anul asta. Diverta cu PSP-ul, eMag cu astea 3-4 produse si F64 pe profilul lor cu ceva oferte bune. In rest mortaciuni.
aici scrie ca daca ai comandat mai mult de o bucata iti va anula comanda:
http://s1.emagst.net/layout/ro/docum...i/18/26768.pdf
Bookmarks