Hm, stiu ca nu le am cu matematica dar astia ma intrec![]()
Pai... it kinda fits
Acum nu stiu, mai e cineva care a facut asta? Sunt convins ca e mult de munca, nu cred ca se lasa aia asa usor sa-mi dea mie 200 de lei si nu am chef sa stau pe la telefoane, mail-uri, nervi, etc.
Mda, Altex si MG au inchis site-ul online pana luni. F tare. Tocmai cand voiam sa comand niste produse de la ei![]()
altexul deschide maine magazinele fizice la 6:00. eu o sa trec maine in drum spre munca insa nu m-a atras nimic.
la pc garage vreau sa vad ce oferte au ca au avut promotia cu voucher cu diferenta intre ce cumperi inainte si ce pret au de bf. si am luat saptamana asta o unitate pc dar vazand modificarile din cosul colegului de mai sus nu stiu daca sa rad sau sa plang![]()
La emag...
Produsul Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra nu mai este disponibil. Pentru a plasa comanda va rugam actualizati oferta sau stergeti produsul din cosul de cumparaturi.
Produsul Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Silver nu mai este disponibil. Pentru a plasa comanda va rugam actualizati oferta sau stergeti produsul din cosul de cumparaturi.
Pana la urma la cat deschide emagul BF? Cred ca raman fara telefon...
De ce au inchis astea situl ?dar e cam imposibil sa fie pana luni inchis. sau.... si-au dat seama ca nu sunt capabili si uite asa ne-au facut o favoare si ne-au scapat de stresul livrarilor intarziate .
Eu zic sa nu va agitati cu eMAG la ora asta + dezamagiri & stuff. Nebunia incepe dimineata...o sa aveti surprize
Eu vreau sa-i cumpar un laptop mamei mele + accesorii (cadou de sf. Nicolae, lol) iar mie sa-mi iau un HDD extern de 4TB sa stiu o treaba. Daca le prind la reducere bine daca nu le iau la pret original si sanatate buna. In rest am TOT ce-mi trebuie.
Catalog eMAG: http://cdn.zoso.ro/img/2014/11/catalog-emag-2014.png
Deci este ps4 la 999![]()
Bookmarks