S-a deschis cu stoc epuizat la ps4
Lasa ca o sa le gasim pe olx si alte site-uri la 1350 cum am gasit ieri pe unul din pitesti...vindea consola la 1350lei cu garantie de la emag deci...
laptopul ala la 500 de lei + Ipad Mini la 700 au inceput si ele cu stoc epuizat. Ia sa-i spuna cineva lu' Buhnici sa nu mai laude atat emag-ul, ca din toate magazinele astia au venit cu cea mai mare teapa.
Nu am prins eu ps4, dar mi-am luat nokia lumia 730 dual sim 750 lei, il asteptam de 2 luni, muhahahahaha
Ps: ma bag la somn iar, si cand ma trezesc play ps4 pe care-l am
Ps2: la cat au dat astia startul?
Stie cineva daca asta e varianta noua de Kindle Paperwhite (2014) sau e cea veche?
Din ce am vazut pe chatbox, suntem mai multi care am prins PS4, deci n-a fost doar o bucata
probabil o sa imi iau multe warn-uri sau ban direct...dar este o mizerie ce se intampla..ar treb dati in judecata...ai facut reclama..unde e produsul? dar deh...ROMANIA TE IUBESC...btw uitati-va pe protv la likeit...baietii deja ziceau ca vai ce oferta...ps4 la 10 mil...dracu sa ii ia cu tot cu massmedia...niciodata no sa se schimbe nimik in tara asta de rahat
Si chiar mi-am facut sperante la un ps4
Toate siturile reduceri de rahat si numai minciuni!!
Diverta a avut cea mai buna reducere la PSP VITA.
Emag iar so facut de cac**. Am stat sa imi cumpar si eu produse si cand i-au dat drumul la site, nu se putea da click pe linkul catre PS4 la 999 de lei. Peste un minut pe site a aparut Stoc Epuizat. Si nu au pus nici macar buton "Vezi detalii".
Bookmarks