Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 17 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 332

Thread: Assassin's Creed: Syndicate

1. #161 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Trebuia salvat video si postat peste tot

2. #162 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Asa ca asta....

3. #163 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    A jucat careva jocul pe PS4?
    Daca da, ceva impresii, cum e gameplay-ul, povestea?
    Merita cumparat acuma sau e doar "aceasi Marie cu alta palarie" si mai bine asteptam sa scada pretul?

4. #164 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    e doar "aceasi Marie cu alta palarie" si mai bine asteptam sa scada pretul!!!
    nu e altceva

5. #165 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Domnilor, dupa cateva ore bune de joc (cam 15), jocul (varianta PS4) mi-a facut o impresie extrem de favorabila. Mi se pare mai bun decat Unity. Are parca un gameplay mai prietenos, cu misiuni mai interesante, mai diverse si mai complexe. Grafica este la acelasi nivel cu Unity. Pana acum, nu am dat de bug-uri majore sau alte neplaceri. Actiunea este fluida, personajele sunt chiar OK. Curiozitatea si nerabdarea de a rezolva misiuni, de a procura arme, outfituri sau alte itemuri, intr-o atmosfera de Londra Victoriana extrem de bine construita, ma fac sa uit cum trece timpul si sa ma trezesc dupa ore bune de joc, ca mai trebuie sa si mananc, sa si dorm.
    Recomand cu incredere si caldura acest joc.

6. #166 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Dupa sute de ore de jucat Metal Gear Solid V, stealthu din Syndicate pare foarte plictisitor si slab . Asta nu inseamna ca nu e ok. Mi se pare acelasi AC ca pana acum. Povestea mediocra cu prea multe chestii care par fortate sa te faca sa crezi cat de bogat in activitati e jocul.
    Evie mi se pare mai interesanta ca personaj decat Jacob, desi spre sfarsit povestea se focuseaza mai mult catre Jacob care are numai replici ale unui personaj neamuzant dintr-un film Guy Ritchie.
    Combat-ul e acelasi mereu si inamicii, care arata toti la fel, par sa reziste mai mult fata de celelalte jocuri.

Jucandu-l simt ca vreau sa il termin cat mai repede sa il pun inapoi pe raft.
    Simt ca seria e intr-o continua decadere dupa AC3. Cel putin pentru mine, faptul ca in fiecare joc e un alt personaj intr-o lume la vreo 100-200 de ani fata de cea din jocul trecut, povestea si personajul cu care joci isi pierd din complexitate si greu sa te atasezi de ele si de acea lume. Astfel devine foarte neinteresant.

7. #167 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Am facut misiunea cu Jacob. Mi se pare mie sau camera se misca ciudat fata de Unity? Si nu imi place deloc cum se misca pe langa un obiect dupa ce se pune in stealth...

8. #168 SP
    Imi place ca au desaturat destul de mult imaginea, ca sa fie in ton cu perioada, dar mi se pare ca a scazut simtitor calitatea texturilor, fata de Unity, desi unii spun ca ar fi la fel, iar de pe youtube nu-mi pot face cine stie ce super parere.
    Din ce am vazut la lansare, unele texturi pareau foarte ok.

9. #169 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Imi place ca au desaturat destul de mult imaginea, ca sa fie in ton cu perioada, dar mi se pare ca a scazut simtitor calitatea texturilor, fata de Unity, desi unii spun ca ar fi la fel, iar de pe youtube nu-mi pot face cine stie ce super parere.
    Din ce am vazut la lansare, unele texturi pareau foarte ok.

Razvane,...nici o problema cu texturile. Mie nu mi se pare sa fi scazut simtitor fata de Unity. Nu cred ca cineva trebuie sa-si faca griji privind grafica jocului. Este la un nivel, care zic eu, ar trebui sa-i satisfaca si pe cei cu asteptari mari la acest capitol, iar eu, sunt unul dintre aceia.
    Nu spun ca sunt super incantat de ea, dar sunt cu siguranta multumit. Marele plus al acestui joc, este cel ca creaza feeling. Cei care iubesc seria Assassin's Creed si vor juca acest joc, vor constata cu siguranta ca acesta este mai diferit decat celelalte, mai complex, mai palpitant. Nu ma refer aici la poveste. Povestea nu este punctul forte a jocului, dar pana la urma, stim cu totii ce inseamna Assassin,s Creed, asasini vs templieri,....asta e toata povestea. Ma refer la gama diversa de misiuni ce pot fi facute in acest joc. Nu ma pot abtine sa nu fac o analogie care mi-a venit in gand jucandu-l, si anume asemanarea vaga pe alocuri cu genul Grand Theft Auto. Se ma simt si influente Far Cry...si poate Batman, cu acel carlig rope al lui Bell. Daca acum vi se pare prea scump, cred eu ca dupa ce va deveni mai ieftin, Assassin's Creed Syndicate merita achizitionat si jucat. Veti vedea ca va fi o experienta placuta si distractiva, asta daca nu aveti cumva prejudecati legate de aceasta serie a lui Ubisoft.

10. #170 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Cel putin pentru mine, faptul ca in fiecare joc e un alt personaj intr-o lume la vreo 100-200 de ani fata de cea din jocul trecut, povestea si personajul cu care joci isi pierd din complexitate si greu sa te atasezi de ele si de acea lume. Astfel devine foarte neinteresant.
    Uite, la asta ma gandeam si eu. Ezio devenise intr-un punct emblema jocului si era un personaj foarte interesant, pe care l-am indragit din prima clipa. Asa cum el a avut o lunga si frumoasa poveste, asa mi-as fi dorit sa aiba si Edward Kenway. Un personaj mult prea potrivit pentru serie, cu un background interesant, care sunt convins ca pe termen lung ar fi putut fi exploatat in mod pozitiv. Asa, insa, de fiecare data apare cineva nou, iar sansele de a ta atasa de acel cineva scad semnificativ. Singurul lucru care ma incanta la aceste tranzitii care au loc anual din 2012 incoace este mediul nou, care de fiecare data e foarte frumos construit. Cam singurul motiv pentru care imi voi cumpara jocul va fi ca sa vad Londra, fiindca Parisul de anul trecut m-a lasat cu gura cascata.

11. #171 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Off-topic: Mie nu mi-a placut deloc de Ezio, nu l-am suportat si m-a enervat mereu, am jucat un joc si jumatate cu el pentru cu nu il mai suportam. De acord cu Edward Kenway, mi-a placut probabil cel mai mult per total.

12. #172 SP
    Nu inteleg de ce v-a placut de Edward. A fost singurul "asasin" care nu era asasin. Cred ca d-aia nu l-am placut deloc. Si din pacate, ala a fost singurul joc AC pe care n-am reusit sa-l termin, reusind sa ma plictiseasca teribil prin repetivitate si distantele prea lungi de parcurs (culmea e ca-l am si pe X360 si pe Xbox One si am si statueta cu el). Pacat ca nu pot sa transfer salvarile, ca jucasem o gramada varianta de X360, iar pe Xbox One am jucat max 2h pana m-am plictisit, again, de el.

13. #173 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Pentru mine Ezio = Assassin's Creed, iar dintre toti asasinii, Arno mi se pare cel mai slab dezvoltat.
    Cred ca iau si eu jocul azi, deoarece vad doar pareri bune

14. #174 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Edward a fost, simplu spus, "badass". Avea personalitate, un caracter foarte puternic si abilitati de lider. Era exact ce trebuie. Cand l-am vazut pe Arno anul trecut, m-a umflat rasu'. Pe bune. Cu fetisoara aia a lui blanda si personalitatea unei bucati de carton, il asociez cu genul ala de caine care latra, dar ii e frica sa muste. Nu mai spun ca de la un moment dat povestea si motivatiile lui nu mai aveau sens, etapa din care jocul a dat-o din ridicol in penibil.
    Ezio a fost OK. Intotdeauna mi s-a parut foarte bun. Urmeaza un spoiler major al primelor jocuri din serie (Assassin's Creed III inclusiv).

15. #175 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Voi aveti misiunea Runaway Train? The Dreadful Crimes si The Darwin & Dickens Conspiracy le-am luat folosind codurile din carticele...

16. #176 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Cei care iubesc seria Assassin's Creed si vor juca acest joc, vor constata cu siguranta ca acesta este mai diferit decat celelalte, mai complex, mai palpitant.
    Iar cei care au iubit seria asta și au cumpărat PS3 prin 2007 datorită acestui joc, au ajuns să înjure în fiecare an Ubisoft. Jocul ăsta, seria asta nu mai e ce a fost, continuați să vă mințiți și să cumpărați, nu Ubisoft a transformat seria asta intr-un CoD... Încă mai vizez la ceva gen AC 2, sper să primească o pauză, deși nu cred. Anul viitor urmează Japonia sau Egipt.

17. #177 SP
    Toate titlurile de genu, ar trebui sa primeasca o pauza, cum a facut EA cu NFS. Nu spun ca noul NFS o sa fie o capodopera, dar in mod clar o sa fie mai bun ca ultimile 2.

18. #178 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Eu nu inteleg cum se mai vand jocurile astea. Pe toate siteurile, forumurile (inclusiv CG) vezi oameni care pun la zid aceasta franciza, printre care ma numar si eu; insa baietii de la Ubisoft o tin pe a lor, si continua sa livreze jocuri de rahat in fiecare an. E moarta franciza asta, dar cumva ei reusesc sa faca bani din ea, si sa prosteasca lumea, reviewuri cumparate si reclama in prostie.

Eu o tin pe a mea. Dupa AC3 trebuia incheiat tot.
    In momente de genu' iti poti da seama cat de putin influenteaza gamerii, un colos al industriei

19. #179 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De regula nu dau click pe spoilere, dar atat de putin a ajuns sa imi pese de franciza asta incat am dat click si nu mi-a pasat dupa ce am citit

20. #180 SP
    Junior Member eusinumaieu's Avatar
    Deduc din post-urile de pe aici ca majoritatea si l-au luat/o sa si-l ia.Ce pot sa zic....Mult noroc la ac-uri, nfs-uri, cod-uri!Cui ii pasa ca se duce pe membru industria AAA-urilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 17 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast