Story trailer:
De mentionat ca Hexworks au studio in Bucuresti si lucreaza un grup destul de mare de romani la LotF![]()
Au inceput sa apara reviews - lansarea e maine.
IGN:
Easy Allies are doar o discutie:
Gaming Bolt:
MI-a placut review-ul IGN, jocul are ceva probleme de performanta si bug-uri insa se vor rezolva cu timpul. Fain![]()
Vezi ca IGN a testat pe PC. Dar fiind un joc facut in UE5, nu as fi asa sigur ca se vor rezolva lucrurile cu timpul, pentru ca engine-ul nu este prea bun pe partea de optimizare.
Dar astept cu interes ceva analiza tehnica pe console, eventual tot de la IGN.
Am observat ca-i pe PC, da. Sigur va avea cateva bube si pe console insa eu zic ca ce tine de bug-uri se imbunatati in urmatoarele saptamani/luni. Am jucat si primul Lords si vreau sa vad diferentele in al doilea.
L-am butonat puțin azi dim pe PS5 cat mi-am creat un Exiled Stalker fiindcă eu ca întotdeauna încep cu un build pe daggers. Ma interesat să văd cum se simte când lovești, parry etc. Am intrat doar 5-10 min, pare ca este ce trebuie, abia aștept să continui. Grafic l-am trecut pe Performance mode, deșii PS5 mi l-a pus direct pe quality, nu l-am încercat deloc în quality mode, dar în Performance grafic arată foarte bine din punctul meu de vedere și frame rate stabil în 60 fps atât cat mi-am dat seama. Singura chestie mai ciudata este dodge-ul, în față sare prea mult. Probabil din cauza ca aveam armura ușoară ? Nu știu, văd când mai intru în el.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Se mișcă ok pe performance, cel putin in cele 20 de minute cat l-am încercat. Se simte bine cand lovești inamicii. Dar te bombardează cu prea multe mecanici si mesaje de tutorial pe ecran la început. Puteau s-o ia mai ușor, sa le introducă mai pe rând sau sa te lase sa le descoperi in mod natural in lumea jocului...
Da, asta am observat și eu cu tutorialul. Eh, atâta bai să fie, nu-i problemă, dar chestia enervantă pentru mine a fost la început când trebuie să accepți textul ăla kilometric și începi să derulezi în jos de te doare degetul, nu am găsit butonul magic să accept direct, culmea e ca de 2 ori trebuie sa faci asta, iar la final doamne feri sa apeși butonul greșit, ca o iei de la capăt. Ceea ce am și pățit
Și cum eram și grăbit, am și început să dau așa mărunt din buze ….
Discrepanta majora intre review-ul celor de la IGN comparativ cu Gamespot.
http://www.gamespot.com/reviews/lord.../1900-6418133/
In majoritatea cazurilor IGN a fost mult permisiv cand a acordat notele, cei de la Gamespot sunt mai critici si nu le e frica sa "puna sare pe rana" (For all of Lords of Fallen's good ideas, it struggles to make the payoff worthy of the investment. Its meandering level design and slogging encounters turn challenge into tedium, leaving a feeling that getting up and doing something else would be time better spent). Era greu sa avem doua lansari de jocuri Souls like si ambele sa fie bune. Copia mea de Lords of the Fallen o voi primi marti, voi mai scrie atunci.
L-am jucat pret de vreo 10-15 ore. Am batut vreo 7 bossi. Il joc in performance pentru ca in fidelity e dezastru, nu recomand. Are mici scapari de fps cand esti in lumea mortilor. In general se misca bine cand conteaza. Eu joc mag, e al naibii de greu pt ca nu ai magii la inceput deloc. Explorarea e stil dark souls, ai un map in inventar dar sunt doar niste poze, nu stiu daca ajuta la ceva sincer.
L-am prins la precomanda la un pret super okey, sunt multumit pentru ceea ce ofera, fiind un mare fan al jocurilor soulslike. Daca ati jucat Lies of P, e posibil da fie un downgrade ( am inteles ca e super polished si seamana cu bloodborne, inca nu l-am jucat)
Atmosfera e misto, mobii se tot repeta din pacate dar nu destul incat sa zici: il inchid ca am mai vazut deja partea asta a jocului. Questurile sunt nitel mai noncriptice comparativ cu cele din seria bloodborne / darksouls/ elden ring
---------- Post added 17-10-2023 at 13:02 ----------
Am uitat sa mentionez pvp-ul care e super misto la level mic. Totul este super rapid, nu stai cu orele sa gasesti adversari. La fel si co-op-ul, care e seamless din ce am vazut eu. Poti sa joci de la inceput pana la final cu cineva fara iasa din lumea ta
Și eu jucat puțin în weekend. Îmi place foarte mult, partea de combat e ok, simți greutate la lovituri, grafic tot pe Performance mode fiindcă zic ca nu ai nevoie de mai mult, ca și greutate, cel puțin în partea de început ce pot să zic…e greu, a dat de pământ cu mine binișor primul boss eu jucând Exiled Stalker pe dual dagger build.
Partea de explorare, te pierzi frate, sunt prea multe ramificații și efectiv uiți pe unde ai fost și cam unde ar trebui să mergi fiindcă “harta” adică lipsa ei, doar un desen din care nu înțelegi mare lucru mi se pare un mare minus!
În rest jocul îți dă un vibe imens de Dark Souls, o grămadă de build-uri, chestii super misto, te împinge să mergi mai departe (cel puțin pe mine). Oricum din ce am văzut, există o comunitate foarte bogată de jucători, recenzii bune din punct de vedere al gameplay-ului și doar diverse probleme mai mici sau mai mari pe partea de grafică și online play-ului.
Este o porcărie nota pe care i-a dat-o Gamespot, nu are nicio legătură cu realitatea, probabil a fost recenzat de un jucător de FIFA și nu de un iubitor al jocurilor souls.
Este un must have din punctul meu de vedere pentru fanii jocurilor souls, sunt sigur ca patch-urile viitoare vor rezolva multe din problemele apărute, este un joc cu un mare potențial de rejucabilitate!
Eu momentan l-am pus pe stop, numai bine o să mai se rezolve diverse questii prin patch-urile viitoare fiindcă tocmai am început să joc Bloodborne 2…..adică pardon Lies of P. Incredibil și acest joc, pur și simplu nu m-am așteptat !
Mda! Gamespot stie ce vorbeste adica Phil Hornshaw, el este jurnalistul in cauza ce a dat nota 5. Atentie! Este jurnalist de peste 10 ani... nu... reviewer, si a fost pe la niste publicatii de renume din U.S. Ai incercat sa mentionezi tu... te pierzi pe harta... insa nu in sensul bun ca la Elden Ring... ci ca la Lords of the Fallen. Interesant este ca l-ai pus pe stop pentru alt joc gen Souls. Jocul actual este un exemplu de marketing bun cu niste video-uri wow, insa produsul final are probleme. Am jucat primul, il voi juca si pe asta, insa nu la pretul cerut actual. Urasc sa dau banii pe niste soft-uri "bug-uite"
L-am pus pe stop, din cauza ca începusem Lies of P care îmi place și el foarte mult.
Nota dată de Gamesport îmi mențin părerea ca e pur și simplu penibilă. Jocul nu are probleme de gameplay, probleme semnalate de Gamespot nu prea țin gameplay in single player așa cum îl joc eu, țin mai mult de grafica, de lipsa checkpoint-urilor sau mai bine zis de raritatea lor, de harta, de online play etc. Deci nu prea de gameplay propiu zis, acestea sunt problemute care se pot rezolva. Nu zic ca e un joc perfect, dar e fun și după cum poate ai observat destul de apreciat de mulți.
Pentru fanii jocurilor souls, e un must!
Pe parte dea optimizare nu va faceti prea mari sperante.
Din pacate UE5 e fff demanding si pe consolele actuale nu se descurca prea bine. Poate de la Pro-uri sau next gen sa vedem ceva mai ok.
Tot ce mai marketeaza ei acolo e imposibil de achieve pe current gen la rez buna si fps bun.
Despre joc, astept cu interes sa pun mana pe el, dar am atatea in care sunt bagat si care trebuie sa mai apara, incat probabil voi ajunge la el prin vara![]()
L-am inceput zilele trecute, o mediocritate de joc. La aproape un an de la aparitie inca sunt probleme pe partea de gameplay, scaderi de framerate, dezamagitor.... O copie nereusita dupa seria Souls ( primul Lords of the Fallen a fost mai bun). Il termin si la vanzare cu el.
By Dant3 in forum Console Club
By sindweller in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By tudyniuz in forum Console News
By Nestea in forum Videos
By Dant3 in forum Console News
Bookmarks