Nu are cum... Seara intre 9 si 12 merge bine. Chiar perfect. Asa mergea si pe timp de zi pana au avut problema aia in decembrie.
Nu are cum... Seara intre 9 si 12 merge bine. Chiar perfect. Asa mergea si pe timp de zi pana au avut problema aia in decembrie.
Si la mine merge ok,eu zic ca tine de forma/cheful de joc (si daca nu merge dam in paranoia) .....asa si eu acum am impresia ca imi selecteaza ciudat jucatorii dupa ultimul update![]()
Delay ul il baga jocul automat odata cu handicapul.Sunt meciuri in care Messi parca e tanc, nu poti sa l controlezi...
Si am observat ca in meciurile in care ratezi, nu ti iese nici cea mai simpla pasa, iti baga si un lag.
Incep meciul se misca perfect si prin min 30 incepe lagul.
Multumesc de raspunsuri..
Da, este acel delay prezent... jocul se misca normal doar dupa 1 noaptea, in rest ziua nu am nicio sansa sa nu ma enervez cu el...
Ideea e ca am abonamentul de la internet de 100mb.. si am incercat sa pun si cablul de la router direct in PS, dar aceeasi branza..
Celor care va merge bine, fara probleme, ce abonamente aveti? Cat va da la teste acolo?
Salut.
Incearca sa intrii in Customise > Online Settings > Matchmaking Options > Aproximate Location Matchmaking il pui pe "NO"
Daca nici asa nu iti merge inseamna ca e de la tine.
Multumesc de sfat..
Am reusit sa il fac sa se miste mai bine modificand din setarile televizorului pe mod JOC pentru console (device extern).
O seara placuta!
Am și eu nevoie de ajutor cu 2 achievement-uri: Start a co-op season with a friend și Win a F.U.T. friendly season.
Mă ajută cineva?![]()
Acum ca au dat EA Access gratuit zilele astea, am zis sa incerc jocul si pe One. Parca e alt joc. Controlul e greoi, butoanele parca nu raspund la comenzi iar la reluari fps-ul scade considerabil. L-a mai jucat cineva pe ambele platforme?
Da am jucat eu si pe ps4 si xbox one, e o diferenta mare si la grafica si da am observat si asta la reluari scad fps-uri grav pe xbox one.
De ex pe ps4 iarba se vede si din joc direct din cam tele de ex la xbox one vezi iarba doar la reluari si atunci in reluare daca e un unghi ciudat terenu se vede plat fara iarba...
Ok, deci nu sunt eu nebun. In plus, LB si RB sunt atat de proaste incat trebuie apasate doar pe interior, doar acolo fac click incat sa schimbi jucatorul si etc.
Nu UT ca nici eu nu am echipa. Ajung mai tz un pic, dar sunt on la 10
---------- Post added 09-07-2015 at 21:55 ----------
N-ajung la timp acasa. Dati voi doi in seara asta. Sry
salut as avea si eu o intrebare .. merge cumva jucat online 2vs2 adica sa ma joc cu inca 3 tov? si daca da unde trebuie sa intru , ma refer sa jucam de pe 4 console diferite
Bookmarks