Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 83

Thread: Fifa 15

1. #41 SP
    Junior Member meitza's Avatar
    ati auzit pe vreo cineva caruia sa nu-i apara numele in lista de prieteni,sa nu apara deloc la leaderboard,sa nu aiba absolut deloc control si puncte acumulate pe seasons online?
    E vreo solutie totusi in acest sens?Eu din 2008 pana in 2014 cat am fost pe ps3 nu am "lipsit"din aceste rubrici,cum am trecut pe ps4,cei din vechea lista care au trecut si ei pe ps4 au ramas in lista dar fara mine in ea...deci pb apare exact de cand am trecut pe ps4 cu fifa 15 implicit...ma roade maxim...ma enerveaza...

2. #42 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Joaca cineva Co-Op ? 2 vs 2 adica. Eu am echipa cu un baiat, daca sunteti 2 si vreti sa jucati imi dai add: ionascu23

3. #43 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    Quote Originally Posted by meitza View Post
    ati auzit pe vreo cineva caruia sa nu-i apara numele in lista de prieteni,sa nu apara deloc la leaderboard,sa nu aiba absolut deloc control si puncte acumulate pe seasons online?
    E vreo solutie totusi in acest sens?Eu din 2008 pana in 2014 cat am fost pe ps3 nu am "lipsit"din aceste rubrici,cum am trecut pe ps4,cei din vechea lista care au trecut si ei pe ps4 au ramas in lista dar fara mine in ea...deci pb apare exact de cand am trecut pe ps4 cu fifa 15 implicit...ma roade maxim...ma enerveaza...
    Da,eu sunt unul care joaca de 20 de sezoane si in dreptul meu am numai liniute la leaderboard.
    Doar weekly and monthly imi apare....joc de *****.

4. #44 SP
    Member dan1703's Avatar
    Si eu am echipa cu un baiat...dar mi-ar fi placut daca ar fi fost un sezon co op...

5. #45 SP
    Member namename's Avatar
    Se poate sa j cam 2 v2 daca eu sunt cu un prieten pe consola mea ( ii dam add guest) iar cei doi adversari sunt pe coop clasic adica fiecare la casa lui? Se poate face o combinatie dinasta?

6. #46 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu exista custom lobby
    nu puteti juca 2vs2 cu cine vreti voi nicaieri
    pe vechile console era acest custom lobby unde erau niste mode-uri si acolo se putea juca meciuri de 90 min 1vs1,team(de la 2vs2 pana la 5vs5) sau meci eliminatoriu gen cupa 90 min+2 et+pk ce era doar pentru 1vs1,full manual controls de 1vs1
    chestiile astea erau la fifa 14 ps3 si x360
    habar n-am daca mai exista acest custom lobby in fifa 15 pe ps3 si x360.presupun ca n-o mai fi daca n-au pro clubs
    pe noile console poti juca 2vs2 in coop,4 oameni 4 console
    in seasons mode se poate juca 1vs1,2vs2(guest) si 2vs1(guest)

7. #47 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt cei cu Xbox
    FIFA 15 has been added to the EA Access vault.

8. #48 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Doar ce am jucat cu un "dinozaur",deși eram în forma buna ....nu am mișca, o formula destul de ciudata dar era zid apărarea pe 2 rânduri....
    Attached Images Attached Images dsc_0300.jpg dsc_0299.jpg dsc_0298.jpg

9. #49 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Trebuia sa l ataci mai mult pe flancuri.Sa ai nr victoriilor de 3 ori mai mare decat egaluri si infrangeri la seasons nu e ceva extraordinar.
    Are cativa jucatori pusi aiurea.Daca ii dadeai gol primul trebuia sa si schimbe formula automat, ca e greu cu 1 atacant intre 4 fundasi.

10. #50 SP
    Member dan1703's Avatar
    Am incercat si singur si pe co op...de obicei iti iei tu gol so dupa mai dai cam un gol maxim...deobicei cu ronaldo

11. #51 SP
    E cineva pe xbox cu level mai mare care imi poate da gift urile din catalog pt transfer list?
    Id ul meu este ghislaigend.Multumesc.

12. #52 SP
    Dupa ultimul update imi pare ceva ciudat la cum schimba jucatorii (joc cu Air Ball ) ,ati observat ceva schimbat

13. #53 SP
    Junior Member cosmingabriel's Avatar

FIFA 15 (jucatorii se misca greoi)

Buna ziua!
    Tocmai ce mi-am luat PS4, fiind "disperat" de FIFA 15 in speranta ca se va misca mai bine ca pe PC.
    Aceeasi problema o am si pe PS4; controlul jucatorilor pare greoi, parca raspund la comenzi mai greu si astfel nu pot sa am un joc coerent/legat cum trebuie...
    Cam 2 meciuri din 10 imi merg cum ar trebui sa mearga.
    Aaa si nu am jucatori de bronz sau care nu ar fi agili. Am jucat si cu Barca in Seasons si cu Neymar si trupa in ***.
    Imi vine sa vand si PS4 si FIFA...mai mult ma enervez..
    Care ar fi problema?
    Mentionez ca viteza de test a conexiunii pe PS4 este in jurul a 20-25mb/s, aceasta fiind una wireless..
    Abonamentul la internetul fiind unul de 100mb/s (stiu ca aceasta viteza se poate atinge doar prin cablu, nu wi-fi)...
    Sper sa imi dati niste sfaturi, poate a mai intalnit cineva aceasta situatia.
    Va multumesc anticipat!

14. #54 SP
    Nu este nici o problema.Asta e jocul.Sunt meciuri in care Di Maria, Neymar si multi cu viteza peste 90, sunt intrecuti,prinsi din urma de fundasi cu 60 viteza.
    Treaba asta se intampla pe toate platformele.Dar spectacolul adevarat e in meciurile pe ploaie

15. #55 SP
    Junior Member cosmingabriel's Avatar
    Dar nu ma refeream neaparat la asta...
    Este diferenta mare intrun meci si in celelalte 5 care urmeaza..
    De exemplu nu sunt in stare sa fac o schema ca totul e mult mai greoi, nu pot sa fac o miscare in stanga spre careu ca pana se invarte ala toti fundasii sunt pe el. Nu e un joc cursiv..nu stiu probabil sunt singurul nebun care pateste asta..ce sa mai zic...

16. #56 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Nu esti nebun. Jocul are delay. Doar seara se misca mai bine.

17. #57 SP
    Banned Venom's Avatar
    Jocul n-are niciun delay. Băgați-vă internet calumea.

18. #58 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Adevarul este ca am net prin cizma. Joc FiFa de 17 ani, stiu ce vorbesc. Chiar si ovvy spune ca e delay , cred ca nici el nu are net ...

19. #59 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Sau poate e din cauza la TV . Ce model folosești ?

20. #60 SP
    Joaca fifa nu COD...ce dracu tv'ul meu are un input lag de 50 + parca si nu am probleme

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Bookmarks