Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 20 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 383

Thread: Need for Speed (2015)

1. #221 SP
    Member DiablQ's Avatar
    The Districts Of Ventura Bay
    Sursa
    Attached Images Attached Images rendition1.img.jpg rendition1.img-1-.jpg rendition1.img-2-.jpg rendition1.img-3-.jpg rendition1.img-4-.jpg rendition1.img-5-.jpg

2. #222 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Inca o poza cu lista de masini completa.

uploadfromtaptalk1445690599507.jpg

3. #223 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Nu prea am fost activ pe thread-ul asta, pe partea de multiplayer e un fel de the crew? Sau e ca nfs world. Mie the crew nu prea imi place, vreau sa vad o multime de jucatori pe mapa, nu ca in the crew maxim 5.

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk

4. #224 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    atatea bmw-uri si doar un mercedes iar audi lipseste cu desavarsire..

probabil or sa curga ceva dlc-uri

5. #225 SP
    Daca-s moca (cum au si zis), n-au decat

---------- Post added 24-10-2015 at 16:32 ----------

Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    Nu prea am fost activ pe thread-ul asta, pe partea de multiplayer e un fel de the crew? Sau e ca nfs world. Mie the crew nu prea imi place, vreau sa vad o multime de jucatori pe mapa, nu ca in the crew maxim 5.

Multiplayer, din ce am vazut, e in maxim 8 jucatori. E un fel de open world.

6. #226 SP
    Member b615dub's Avatar
    Abia astept lansarea DLC-urile gratis din care sa ne alegem cu si mai multe masinute de customizat

7. #227 SP
    Member DiablQ's Avatar

8. #228 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cine are EA Access, de maine il putem juca

9. #229 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Se poate juca deja de mai mult de o ora.

10. #230 SP
    Eh, oamenii normali dorm la ore d-astea

Daca stiam, dadeam sa se instaleze de azi dimineata, inainte sa plec la munca, dar asta este. Il instalez diseara

11. #231 SP
    Launch trailer. Misto melodia

12. #232 SP
    Deja am gasit un bug oribil. N-am reusit sa scap de el. Nu-mi arata masina in garaj. In schimb, imi arata niste puncte albastre in partea de sus, dar ma pot misca, ca si cum as fi in jurul masinii. Vad ca nu pot nici macar sa export pozele pe care le fac in joc...

Am inchis consola momentan. O voi redeschide in 30, poate-si revine pana atunci.

13. #233 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Fa si tu screenshot-uri la chestiile astea

14. #234 SP
    Am facut dar nu le pot exporta (am zis si mai sus).

Am facut poze la TV, ca tehnologia de azi nu e destul de "desteapta" incat sa ma lase sa-mi export pozele din consola.
    Attached Images Attached Images img_0177.jpg img_0178.jpg

15. #235 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Damn, doar pe jocurile de pe PC am mai vazut chestii de genul

Astept sa vad ce zici de joc, sunt tentat sa iau EA Access pentru o luna sa ma joc putin NFS.

16. #236 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Care e treaba cu EA Acces? Pentru doar 5 euro pe luna ai acces la chiar asa multe jocuri ? Mi se pare prea bun ca sa fie adevarat. Adica pe an sa platesti nici macar 30 euro si tu sa primesti jocuri in valoare de 60euro si sa te joci nelimitat, suna prea bine.

17. #237 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, doar pt XOne. Nu primești însă jocurile lansate acum, dar poți să le testezi înainte de lansare, ai câteva ore

18. #238 SP
    Tudor, prea multe nu am ce sa zic despre joc. Am zis despre Beta si e cam acelasi lucru, din pacate.

Cred ca ala era un build aproape de final, desi eu speram sa fie ceva destul de vechi. Grafic, este absolut identic, are inclusiv aceleasi probleme cu roata trecuta jumate prin bordura cand o urci si alte asemenea lucruri minore, care pentru mine conteaza.

Dpdv al controlului, am pierdut setarile de data trecuta si mi-e destul de greu sa ma re-acomodez. Si mai enervat e ca nu s-a continuat povestea si acum trebuie iar sa stau zeci de ore la cut-scene-uri filmat interminabile si prost jucate.

Cat de Photo Mode, pe care mi-l doream, in continuare lipseste cu desavarsire. Ai doar optiunea de a face screenshot apasand pe maneta dreapta si ai optiunea in Options de a scoate HUD-ul din poze. Dar tot nu poti face mare lucru si nu te poti bucura de grafica.

Iar legat de asta, sper sa fie pe bune gluma aia cu DLC-ul de "zi", ca e super frustrant si deprimant sa conduci doar noaptea si 95% pe ploaie.
    Iar faptul ca NU POTI PUNE PAUZA la joc, este criminala.

Ma rog, parerea mea proprie si personala. Jocul nu merita luat day one. Poate nici chiar in prima luna. Odata cu instalarea, nu s-a instalat niciun patch. Poate iese in ziua lansarii, dar nu ne-au lasat sa ne bucuram de un joc terminat.

Ah, harta e mult prea mica. Asa ca astept cu interes noul update la The Crew (chiar daca nu cumpar si noul DLC), dar macar sa ma bucur de o grafica imbunatatita si conditii meteo pe o harta adevarata, nu pe jucaria din asta.

19. #239 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai au spus ca este legat de server, nici la Destiny nu poti pune pauza.

Trimis de pe al meu Onyx_QS folosind Tapatalk

20. #240 SP
    Asta e primul joc oferit ca trial de EA Access, care nu vine complet deblocat. Initial am zis ca e de la lvl-u meu, dar n-are treaba.
    Efectiv nu e activa optiunea de a schimba culoarea la masina (+ adaugat decals samd) si e super frustrant sa ramai cu culorile standard. Daca la prima masina e ceva mai ok (alb sau crem deschis, sau ce naiba e), sunt unele masini care vin roz sau galbene.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 20 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast