De unde stii de camera si ca se poate schimba ? Ai informatii "din interior" ? Sau doar banuiesti/te bazezi pe vechile NFS-uri ?
De unde stii de camera si ca se poate schimba ? Ai informatii "din interior" ? Sau doar banuiesti/te bazezi pe vechile NFS-uri ?
Mdea...pare mai ok controlul Jeep-ului din Uncharted 4.
Orasu ala e super gol, zici ca-i parasit. Si luminile alea sunt cam deranjante pentru ochi. Sunt foarte curios cum o sa fie jocul final, ca e cam dubios sa fie DOAR noapte. Ce naiba, zi nu exista in lumea lor ?
Nu inteleg obsesia asta pentru reboot-uri. I'm too old for this sh1t...
@Yulba, thx chiar aveam de gand sa caut melodia
Abia astept lista cu masinile si sper sa nu dezamageasca.
Stie cineva cum se cheama melodia din partea cand modifica Toyota FRS ? Sau daca exista un soundtrack![]()
Mie mi se pare super ok, si cred ca va fi si zi, nu numai noapte, cel putin asa am vazut in niste screenshot-uri..iar cei care vor oameni in oras, nu suntem in GTA..mie imi trebuie tuning si atat..
Imi place tot ce am vazut pana acum, mai ales camera..asteptam decand lumea, un nou NFS Underground, sper ca acesta sa fie perfect..
Iar soundtrack-urile daca vor fi cele pe care le-am auzit pana acum, sunt geniale..it's a "must buy" game for me..
Pana acum am gasit 3 soundtrack-uri: iSHi - Push it, Major Lazer - Night Riders si Aero Chord - Surface cred ca doar pastea o sa le ascult pana apare jocul. Si cred o sa fie printre putinele NFS-uri in care nu dau OFF la muzica![]()
Mor cand vad atatea comentarii aiurea..."o sa fie aiurea" "o sa il cumpar la mana a 16-pea" ...fratilor nu sunteti obligati sa cumparati jocul...eu unul sunt de parere ca va fi o capodopera...o renastere a ceea ce reprezinta seria NFS...
BMW M3 E46 From Returns to Need for Speed 2015
O veste buna ce imi aduce aminte de MW.......
---------- Post added 02-08-2015 at 17:58 ----------
Creating The Cars Of Need for Speed - Speedhunters
WOW impresionant !
Nu te lasa pacalit de imaginile din al doilea link. Alea sunt facute in-ENGINE si nu in-GAME.
+ ca din cate stiu, tot jocul va fi noapte.
Sunt doua jocuri de racing pentru PS4, Driveclub stilul arcade si Project Cars, simulator, cu ce poate sa vina NFS in plus incat sa fie wow.
Driveclub e ceva intre arcade si simulator. Iar NFS vine, in primul rand, cu numele si cu acele mult cerute curse de noapte (ca se pare ca lumea a ramas in anii 90 si inca vor Underground).
Tinand cont ca pentru multa lume Most Wanted si Underground 2 reprezinta cele mai bune NFS-uri, nu vad care e problema in a scoate ceva in genul. Au trecut aproape 10 ani de la Carbon, de atunci nu a mai existat nimic care sa asemene cu cele mentionate, au dat-o-n Burnout de la The Run incoace si multi au inceput sa se planga, pe buna dreptate. Am simulatoare "garla" de unde pot sa aleg, chiar voiam un joc in care pot sa-mi customizez masina cum vreau si sa fie arcade.
Bookmarks