Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 40 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 794

Thread: FIFA 16

1. #341 SP
    Member marv's Avatar
    ma dezamageste ca nu discutati despre ceea ce conteaza cu adevarat in FIFA 16: fotbal cu femei.
    Am jucat un meci Germania vs USA (women) impreuna cu un prieten si ori e autosugestie ori chiar joaca mai...suav, mai...cu grija. Si ce se li se mai leagana parul!

2. #342 SP
    Member bdevil's Avatar
    Putem sa discutam si despre femei. Parerea mea personala este ca joci cu femei, ca joci cu baieti la FIFA16, e aceeasi dinamica. Ceea ce in realitate e total opus. Fetele se misca precum baietii in joc, iar cine s-a uitat la campionatul mondial din Canada a putut vedea diferenta de viteza, tehnica si spectaculozitate intre fotbalul feminin si masculin. Prea putin reflecta realitatea, dar cum e facut sa fie joc ... i-au dat ''max weapon'' si lui Alex Morgan daca ea e vedeta.

3. #343 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg cum poti spune ca fetele se misca la fel ca baietii. Am jucat un singur meci cu ele, dar animatiile sunt complet diferite, atat la alergat, cat si la pasat si sutat. Nu mai zic de faptul ca am vazut mai multe greseli din partea lor la preluari sau suturi directe.

4. #344 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am jucat un singur meci cu ele, dar animatiile sunt complet diferite, atat la alergat, cat si la pasat si sutat.
    Exact, asa mi se pare si mie. Inca nu am incercat un Men VS Women sa vad cat de diferit se comporta, dar poate apuc in seara asta.

5. #345 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    o iau razna....dupa ce scriu o pagina intreaga de review...cu 20 de subpuncte si concluzii....20 de minute...dau din gresala Back Page...se sterge tot.. (unele forumuri stiu sa-ti tina minte daca ai scris ceva....)
    nu mai am chef acum sa rescriu tot.....
    nervi

6. #346 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    Exact, asa mi se pare si mie. Inca nu am incercat un Men VS Women sa vad cat de diferit se comporta, dar poate apuc in seara asta.
    In demo nu poti face asta. Poate in versiunea full. Desi ar fi aiurea sa-ti dea voie, din prea multe considerente.

7. #347 SP
    Member marv's Avatar
    nu stiam, pacat. Ar fi un pic aiurea, BUT THINK OF ALL THE MEMES THAT WOULD FOLLOW!

8. #348 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Nu o sa mearga nici in versiunea full.

9. #349 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    In demo nu poti face asta. Poate in versiunea full. Desi ar fi aiurea sa-ti dea voie, din prea multe considerente.
    parerea mea e ca ar trebui sa poti juca fete vs baieti ca totusi e un joc si vrei sa te distrezi nu, macar la friendly. Si cel mai probabil o sa fie si asta patch-uit ca o sa fie multe voci care vor treaba asta.

10. #350 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Cum o sa fie F*T Draft-ul asta in joc ? Ma gandesc ca nu o sa ne ofere asemenea jucatori cum ne ofera in demo, nu ?

11. #351 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Cum o sa fie F*T Draft-ul asta in joc ? Ma gandesc ca nu o sa ne ofere asemenea jucatori cum ne ofera in demo, nu ?
    Îți dai seama ca nu La 15 am tras zeci de pachete și numai verze...

12. #352 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Asa ma gandeam si eu...

13. #353 SP
    Member micul_'s Avatar
    Dar poate ne fac o surpriza și ne trezim cu Messi și nu doar împrumut

14. #354 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Ăsta e primul an cu F*T Draft

15. #355 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    F U T Draft este un mod nou de joc. Pentru a juca in F U T Draft trebuie sa platesti 15000 coins sau 300 Fifa points si ai cinci meciuri de jucat ( cu cat castigi mai multe cu atat premiul este mai mare).

16. #356 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by catalynu View Post
    *** Draft este un mod nou de jos. Pentru a juca in *** Draft trebuie sa platesti 15000 coins sau 300 Fifa points si ai patru meciuri de jucat ( cu cat castigi mai multe cu atat premiul este mai mare).
    Da? Uite ca nu știam asta. Si joci tot online?

17. #357 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    Da, se joaca online.
    Aveti aici detalii pe http://news.futhead.com/tag/fifa-16?page=2 ( mai jos)

18. #358 SP
    Junior Member pasar3's Avatar
    Poti juca si online si offline. Ai 4 meciuri de jucat iar castigurile cresc in functie de numarul de meciuri castigate. Chiar si in cazul in care pierzi de la primul meci premiul primit acopera valoarea taxei de intrare.

19. #359 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Asa am auzit si eu, acum ramane de vazut daca e si adevarat.

20. #360 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Este pt ca EA a spus asta .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 40 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Bookmarks