Pe 9 a fost anu trecut asta nu inseamna ca si anu asta o sa fie la fel
Pe 30 august este ultima zi de testing la EA pentru FIFA, apoi urmează să primească acceptul de la Microsoft și Sony pentru a putea lansa jocul pe platformele lor (durează câteva zile). Demo-ul nu poate fi lansat înainte de a fi încheiate aceste etape, prin urmare până pe 7-9 septembrie nu vom avea parte de el.![]()
Unele articole de pe net dau data de 9 septembrie. Acum ca o fi sau nu asa vom vedea. Cel mai bine era fara niciun demo, atat la fifa cat si la pes. Sa le fi luat lumea pe ambele si atunci faceau si vanzare mai buna.
De unde ai aceste informatii cu testarile si ca nu e timp de demo pana atunci?
Pai cica anul trecut pe 9 sept a fost demo la fifa 15, zicea careva mai sus. Si s-a mai dovedit ca demo nu e acelasi cu varianta finala.
Păi pe 31 am terminat testarea, ok-ul a venit imediat din partea celor de la Microsoft și Sony => demo-ul s-a lansat pe 9. Anul acesta ar trebui să apară pe 8 dacă nu sunt probleme. (marțea și miercurea apar jocurile/demo-urile pe PSN și XBL)
Pai te contrazici singur. O data zici ca pe 7-9 sept nicio sansa sa avem demo si alta data zici ca ar putea sa apara chiar pe 8 sept. Cine mai intelege ce vrei sa spui?
Am omis un "până pe" și nu am mai putut da edit.
Corect: Pe 30 august este ultima zi de testing la EA pentru FIFA, apoi urmează să primească acceptul de la Microsoft și Sony pentru a putea lansa jocul pe platformele lor (durează câteva zile). Demo-ul nu poate fi lansat înainte de a fi încheiate aceste etape, prin urmare până pe 7-9 septembrie nu vom avea parte de el.
Baieti care varianta ar fi mai rentabil de cumparat ? Deluxe Edition retail sau Super Deluxe Edition digital ?
Eu zic ca cea deluxe pt ca , costa 300 lei iar standard 250/260 iar cea digitala (super deluxe) ajunge pe la 400 lei .
Habar nu ai ce ofera fiecare varianta .
Daca joci UT , deluxe edition merita 300 lei .
Pana la urma voi cumpara varianta deluxe edition. Acum nu stiu ce sa iau, retail sau digital, fiindca daca cumpar digital pot juca incepand cu 17 septembrie prin Ea Access.
Bookmarks