Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 40 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 794

Thread: FIFA 16

1. #181 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Pe 9 a fost anu trecut asta nu inseamna ca si anu asta o sa fie la fel

2. #182 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Google it. Lenea e in toi?

3. #183 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Pe 30 august este ultima zi de testing la EA pentru FIFA, apoi urmează să primească acceptul de la Microsoft și Sony pentru a putea lansa jocul pe platformele lor (durează câteva zile). Demo-ul nu poate fi lansat înainte de a fi încheiate aceste etape, prin urmare până pe 7-9 septembrie nu vom avea parte de el.

4. #184 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Google it , Messi . )))

5. #185 SP
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Pe 30 august este ultima zi de testing la EA pentru FIFA, apoi urmează să primească acceptul de la Microsoft și Sony pentru a putea lansa jocul pe platformele lor (durează câteva zile). Demo-ul nu poate fi lansat înainte de a fi încheiate aceste etape, prin urmare 7-9 septembrie nu vom avea parte de el.
    Unele articole de pe net dau data de 9 septembrie. Acum ca o fi sau nu asa vom vedea. Cel mai bine era fara niciun demo, atat la fifa cat si la pes. Sa le fi luat lumea pe ambele si atunci faceau si vanzare mai buna.

De unde ai aceste informatii cu testarile si ca nu e timp de demo pana atunci?

6. #186 SP
    Am făcut parte din echipa de testare pentru FIFA 15, este același proces an de an.

7. #187 SP
    Pai cica anul trecut pe 9 sept a fost demo la fifa 15, zicea careva mai sus. Si s-a mai dovedit ca demo nu e acelasi cu varianta finala.

8. #188 SP
    Păi pe 31 am terminat testarea, ok-ul a venit imediat din partea celor de la Microsoft și Sony => demo-ul s-a lansat pe 9. Anul acesta ar trebui să apară pe 8 dacă nu sunt probleme. (marțea și miercurea apar jocurile/demo-urile pe PSN și XBL)

9. #189 SP
    Pai te contrazici singur. O data zici ca pe 7-9 sept nicio sansa sa avem demo si alta data zici ca ar putea sa apara chiar pe 8 sept. Cine mai intelege ce vrei sa spui?

10. #190 SP
    Quote Originally Posted by Messi2015 View Post
    Pai te contrazici singur. O data zici ca pe 7-9 sept nicio sansa sa avem demo si alta data zici ca ar putea sa apara chiar pe 8 sept. Cine mai intelege ce vrei sa spui?
    Nu știu cu ce ai impresia că mă contrazic. Pe 8 vei avea demo-ul pe PSN, pe 9 pe Xbox Live.

11. #191 SP
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Pe 30 august este ultima zi de testing la EA pentru FIFA, apoi urmează să primească acceptul de la Microsoft și Sony pentru a putea lansa jocul pe platformele lor (durează câteva zile). Demo-ul nu poate fi lansat înainte de a fi încheiate aceste etape, prin urmare 7-9 septembrie nu vom avea parte de el.
    ¿¿¿ Citeste foarte bine ce-ai scris ¿¿¿

Esti de la cooperativa dezinformare?

12. #192 SP
    Am omis un "până pe" și nu am mai putut da edit.

Corect: Pe 30 august este ultima zi de testing la EA pentru FIFA, apoi urmează să primească acceptul de la Microsoft și Sony pentru a putea lansa jocul pe platformele lor (durează câteva zile). Demo-ul nu poate fi lansat înainte de a fi încheiate aceste etape, prin urmare până pe 7-9 septembrie nu vom avea parte de el.

13. #193 SP
    Poti edita o postare timp de 30 min .

14. #194 SP
    Member ViBy's Avatar
    Baieti care varianta ar fi mai rentabil de cumparat ? Deluxe Edition retail sau Super Deluxe Edition digital ?

15. #195 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Poti edita o postare timp de 30 min .
    60 de minute

Partea nasoală la aceste ediții e ca primești acele pachete în vreo 10 luni...

16. #196 SP
    Eu zic ca cea deluxe pt ca , costa 300 lei iar standard 250/260 iar cea digitala (super deluxe) ajunge pe la 400 lei .

17. #197 SP
    Quote Originally Posted by ViBy View Post
    Baieti care varianta ar fi mai rentabil de cumparat ? Deluxe Edition retail sau Super Deluxe Edition digital ?
    Varianta cea mai ieftina.

18. #198 SP
    Habar nu ai ce ofera fiecare varianta .

Daca joci UT , deluxe edition merita 300 lei .

19. #199 SP
    Member ViBy's Avatar
    Pana la urma voi cumpara varianta deluxe edition. Acum nu stiu ce sa iau, retail sau digital, fiindca daca cumpar digital pot juca incepand cu 17 septembrie prin Ea Access.

20. #200 SP
    Daca joci UT , se merita DE .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 40 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast

Bookmarks