Cum va logati pe webapp ? Cu adresa de email pe care a fost facut si contul de PSN ? Nu mai stiu cum sa ma loghez ...
Cum va logati pe webapp ? Cu adresa de email pe care a fost facut si contul de PSN ? Nu mai stiu cum sa ma loghez ...
Pachetele de care vorbiti le primiti in fiecare zi doar pentru ca intrati pe webapp ? Mie nu-mi merge, imi zice ca introduc datele gresite, desi am bagat email-ul pe care e facut contul de PSN de pe care am jucat UT in FIFA 15.
On the other hand, am vazut cateva filmulete pe youtube cu Alex Morgan, cred ca o sa joc multe kick-off-uri cu nationala SUA
Nu are nimeni EA Access pe aici ? Eu nu sunt acasa in urmatoarele 2 sapt, ca l-as fi incercat deja pana acum...
Joc eu de ieri.Au dat drumul la joc pt cei cu ea acces de ieri de la 12:00.
Jocul in mare parte e la fel ca in demo.Singura diferenta mai notabila ar fi ca este ceva mai rapid decat era in demo.
Am jucat la draft mode singleplayer, dificultate profesional, si dupa 4 meciuri castigate mi a dat un pack de 7500 coins, si un pack cu jucatori si dintre care doar 1 rare.
Nu merge jucat femei vs barbati.
E, ca la fiecare joc de la EA, disponibil un trial de 10 ore, cu 10 zile inainte de lansarea jocului.
Imi poti spune, te rog, daca la cariera cu jucatorul (nu manager mode) e ceva mai complex, cu gasit club, agent, samd, sau a ramas la fel ca in anii trecuti, adica complet diferit si simplist, fata de PES ?
Am deschis acest topic deoarece as dorii sa va intreb de unde pot cumpara eu sau restul colegilor fifa16 in format digital. ce recomandari de site-uri aveti . va multumesc
Eu nu prea vad de ce l ai cumpara in format digital la pretul de 59$ ( cdkeys sau g2a) cand il poti lua la 250 lei de la
Emag - cd , pe care il poti schimba / vinde
deoarece am patit sa joc mult si sa se zgarie cd sau sa se rupe cd sau etc din neatentie. si asa il am in format digital si cand ma loghez am acolo colectia mea .
---------- Post added 18-09-2015 at 12:06 ----------
FIFA 16 Xbox One CD Key, Key - cdkeys.com cel mai ieftin pana la urma undeva la 230 de lei !
Salut! Imi puteti indica un site de unde poate fi achizitionat jocul digital, plata cu cardul? Multumesc anticipat!
Salut. Scuze ca deranjez, am vazut ca incerci sa descarci aplicatia fifa pe telefon. Nu incerca s o descarci dupa google play pt ca aia nu merge inca, dai un search pe google si o gasesti sigur. Eu asa am facut si a mers. Incers sa ti trimit un link ,daca il gasesc, dak nu, cauta tu pe google.
Hai ca am gasit o, sper ca ti am fost de folos. O zi buna!
http://m.apkpure.com/ea-sports%E2%84...ifaultimate_na
Bookmarks