Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 40 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 794

Thread: FIFA 16

1. #421 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Cum va logati pe webapp ? Cu adresa de email pe care a fost facut si contul de PSN ? Nu mai stiu cum sa ma loghez ...

2. #422 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Da , eu cu aia ma loghez .

3. #423 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pachetele de care vorbiti le primiti in fiecare zi doar pentru ca intrati pe webapp ? Mie nu-mi merge, imi zice ca introduc datele gresite, desi am bagat email-ul pe care e facut contul de PSN de pe care am jucat UT in FIFA 15.

On the other hand, am vazut cateva filmulete pe youtube cu Alex Morgan, cred ca o sa joc multe kick-off-uri cu nationala SUA

4. #424 SP
    Member bdevil's Avatar
    Dap, ca si in editiile trecute, e perioada aceea in care ofera cate ceva free pe zi.

5. #425 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Baietii, aveti topic dedicat pentru UT, va rog sa continuati acolo.

6. #426 SP
    Member blondutzu's Avatar
    cand apar review-urile? cred ca ia 10 cu aplauze daca PES a reusit sa ciupeasca un 9.

7. #427 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu are nimeni EA Access pe aici ? Eu nu sunt acasa in urmatoarele 2 sapt, ca l-as fi incercat deja pana acum...

8. #428 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    E un coleg, ViBy. A spus ca îl încearcă în seara asta. Văd ca nu mai e postarea aici

9. #429 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Am vazut acuma ca daca ai luat jocul pe ps store PS4...poti sa descarci jocu deja

10. #430 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Fifa 16 intra direct in EA Access?

11. #431 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu are nimeni EA Access pe aici ? Eu nu sunt acasa in urmatoarele 2 sapt, ca l-as fi incercat deja pana acum...
    Ne dai contul și îl încercăm

12. #432 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar

13. #433 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Joc eu de ieri.Au dat drumul la joc pt cei cu ea acces de ieri de la 12:00.
    Jocul in mare parte e la fel ca in demo.Singura diferenta mai notabila ar fi ca este ceva mai rapid decat era in demo.
    Am jucat la draft mode singleplayer, dificultate profesional, si dupa 4 meciuri castigate mi a dat un pack de 7500 coins, si un pack cu jucatori si dintre care doar 1 rare.
    Nu merge jucat femei vs barbati.

14. #434 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Fifa 16 intra direct in EA Access?
    E, ca la fiecare joc de la EA, disponibil un trial de 10 ore, cu 10 zile inainte de lansarea jocului.

Quote Originally Posted by PayPerView View Post
    Joc eu de ieri.Au dat drumul la joc pt cei cu ea acces de ieri de la 12:00.
    Jocul in mare parte e la fel ca in demo.Singura diferenta mai notabila ar fi ca este ceva mai rapid decat era in demo.
    Imi poti spune, te rog, daca la cariera cu jucatorul (nu manager mode) e ceva mai complex, cu gasit club, agent, samd, sau a ramas la fel ca in anii trecuti, adica complet diferit si simplist, fata de PES ?

15. #435 SP
    Member patrutalex's Avatar

FIFA 16

Am deschis acest topic deoarece as dorii sa va intreb de unde pot cumpara eu sau restul colegilor fifa16 in format digital. ce recomandari de site-uri aveti . va multumesc

16. #436 SP
    Junior Member jordanelll's Avatar
    Eu nu prea vad de ce l ai cumpara in format digital la pretul de 59$ ( cdkeys sau g2a) cand il poti lua la 250 lei de la
    Emag - cd , pe care il poti schimba / vinde

17. #437 SP
    Member patrutalex's Avatar
    deoarece am patit sa joc mult si sa se zgarie cd sau sa se rupe cd sau etc din neatentie. si asa il am in format digital si cand ma loghez am acolo colectia mea .

---------- Post added 18-09-2015 at 12:06 ----------

FIFA 16 Xbox One CD Key, Key - cdkeys.com cel mai ieftin pana la urma undeva la 230 de lei !

18. #438 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Salut! Imi puteti indica un site de unde poate fi achizitionat jocul digital, plata cu cardul? Multumesc anticipat!

19. #439 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Playstation Store

20. #440 SP
    Junior Member bogdanblondoo's Avatar
    Quote Originally Posted by flaviusdani View Post
    A încercat careva sa descarce companion.ul pe tel. Eu când încerc sa o descarc îmi spune ca nu este disponibila pt telefonul meu.
    Salut. Scuze ca deranjez, am vazut ca incerci sa descarci aplicatia fifa pe telefon. Nu incerca s o descarci dupa google play pt ca aia nu merge inca, dai un search pe google si o gasesti sigur. Eu asa am facut si a mers. Incers sa ti trimit un link ,daca il gasesc, dak nu, cauta tu pe google.
    Hai ca am gasit o, sper ca ti am fost de folos. O zi buna!

http://m.apkpure.com/ea-sports%E2%84...ifaultimate_na

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 40 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast

Bookmarks