Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 40 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 794

Thread: FIFA 16

1. #481 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by BlackS0ull View Post
    am facut de ce timp pre-order la ALTEX...sa speram ca poate il am vineri ...desi nu cred...si mai nasol de atat, deabia luni o sa il livreze si o sa stea prin depozit pe undeva la curier ...offf
    Eu stiam ca se livreaza in ziua respectiva (vineri in cazul asta). Am facut si eu precomanda la Altex, ne lamureste cineva ?

2. #482 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Din ce am citit de la userii de pe forum , trebuie sa ai un pic de noroc . Sunt useri care au primit in ziua lansarii iar altii la câteva zile dupa lansare. De exemplu eu am primit Until Dawn dupa 2 zile de la lansare. Am si eu precomanda la Altex dar cred ca o sa cumpăr a2a zi de la lansare , de pe bazar. (Am consola in service)

3. #483 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Din ce am citit de la userii de pe forum , trebuie sa ai un pic de noroc . Sunt useri care au primit in ziua lansarii iar altii la câteva zile dupa lansare. De exemplu eu am primit Until Dawn dupa 2 zile de la lansare. Am si eu precomanda la Altex dar cred ca o sa cumpăr a2a zi de la lansare , de pe bazar. (Am consola in service)
    Inteleg . Apropo, stiu ca la varianta Deluxe fata de cea normala se primesc 40 de pachete (2 pe saptamana de 7.5 k ?), dar la inceput mai primim vreun pachet ? Parca in anii trecuti deschideam ceva pachete in prima zi (cu un cod ce-l gaseam in cutia cd.ului) .

4. #484 SP
    Primești 2 pachete pe zi timp de 20 de săptămâni. Daca inca n-ai accesat web-ul , o sa găsești niste pachete . Eu am primit 4 dar nu sunt toate gold . Codul ala era pt varianta Ultimate Team (fifa15)din cate imi amintesc.

5. #485 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by BlackS0ull View Post
    toata lumea joaca online FIFA...adica este cineva care joaca si career mode ...cu vreo echipa ...daca da, as fi curios cu ce echipe incepeti

nu de alta, dar sa mai am si eu idei.

Deobicei in fiecare an incep un joc cu ManUTD si inca vreo 2 save-uri cu echipe mici de prin Ligue 1/2 si incerc sa promovez etc.

Voi?
    Eu nu pre am jucat cariera, jucam doar atunci cand imi faceam prea multi nervi pe Online sau prindeam o zi nasoala si luam bataie in toate meciurile, anul trecut am ajuns cu Roma pana in 2021 si anul asta cred ca tot cu ei incep

6. #486 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Unii deja au jocul
    Attached Images Attached Images 12047190_964255173613945_6752137106157769028_n.jpg

7. #487 SP
    O prefer pe ea in locul la joc . ))

8. #488 SP
    Doar tu ?

9. #489 SP
    Member shaqkers's Avatar
    Este Alex Morgan?

10. #490 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by shaqkers View Post
    Este Alex Morgan?
    Nu conteaza cine este, vreau "sa joc cu ea" .

11. #491 SP
    Quote Originally Posted by shaqkers View Post
    Este Alex Morgan?
    Da, Alex Morgan

12. #492 SP
    Da , Alex Morgan . ❤

13. #493 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    astia de la EMAG livreaza jocul in ziua lansari? sau doar Altex?

14. #494 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Primești 2 pachete pe zi timp de 20 de săptămâni. Daca inca n-ai accesat web-ul , o sa găsești niste pachete . Eu am primit 4 dar nu sunt toate gold . Codul ala era pt varianta Ultimate Team (fifa15)din cate imi amintesc.
    Primesti 2 pachete pe saptamana...nu pe zi...

15. #495 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    astia de la EMAG livreaza jocul in ziua lansari? sau doar Altex?
    Si eu am precomanda la emag. Le-am scris sa-i intreb cand livreaza, inca n-au raspuns.
    Nici n-am sperante

16. #496 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ce mizerie colosala mi se pare chestia asta cu X pachete in X saptamani. 20 de saptamani, 5 luni, undeva prin martie, pana cand se termina acele pachete (care is de rasu curcilor) majoritatea isi baga picioarele in UT sau au deja echipa dorita. Nu cunosc pe nimeni care sa fi primit ceva substantial in acele packuri, deci quicksell.

17. #497 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Cei de la media galaxy au organizat eveniment pentru lansarea FIFA 16 + concurs (turneu 32 locuri etc găsiți mai multe detalii pe pagina lor de Facebook)

București, Constanța, Iași, Craiova,Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea

18. #498 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    daca iti dadeau pack-urile de-o data..ai 40 in Store si le deschizi cand vrei, da era o treaba platesti in plus pentru un start-up mai bun.
    Ca tu platesti toti banii de-o data, nu in rate saptamanale...
    praf in ochi! Vorba lui Zero pana la livrarea ultimului pack ai deja o gramada de bani si jucatori...sunt inutile.

19. #499 SP
    Junior Member Anca Cristian's Avatar
    pana la urma,ce e cu atata graba?cand se va livra ,atunci il veti avea...sa va tot jucati pana rupeti controllerul...nu mai rezistati cateva zile?

20. #500 SP
    Member patrutalex's Avatar
    Eu l-am luat digital de pe cdkeys.com la 220 lei deja am primit codu tot. Nu ma complic cu dvdd

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 40 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast

Bookmarks