Din ce am citit de la userii de pe forum , trebuie sa ai un pic de noroc . Sunt useri care au primit in ziua lansarii iar altii la câteva zile dupa lansare. De exemplu eu am primit Until Dawn dupa 2 zile de la lansare. Am si eu precomanda la Altex dar cred ca o sa cumpăr a2a zi de la lansare , de pe bazar. (Am consola in service)
Primești 2 pachete pe zi timp de 20 de săptămâni. Daca inca n-ai accesat web-ul , o sa găsești niste pachete . Eu am primit 4 dar nu sunt toate gold . Codul ala era pt varianta Ultimate Team (fifa15)din cate imi amintesc.
Ce mizerie colosala mi se pare chestia asta cu X pachete in X saptamani. 20 de saptamani, 5 luni, undeva prin martie, pana cand se termina acele pachete (care is de rasu curcilor) majoritatea isi baga picioarele in UT sau au deja echipa dorita. Nu cunosc pe nimeni care sa fi primit ceva substantial in acele packuri, deci quicksell.
Cei de la media galaxy au organizat eveniment pentru lansarea FIFA 16 + concurs (turneu 32 locuri etc găsiți mai multe detalii pe pagina lor de Facebook)
București, Constanța, Iași, Craiova,Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea
daca iti dadeau pack-urile de-o data..ai 40 in Store si le deschizi cand vrei, da era o treaba platesti in plus pentru un start-up mai bun.
Ca tu platesti toti banii de-o data, nu in rate saptamanale...
praf in ochi! Vorba lui Zero pana la livrarea ultimului pack ai deja o gramada de bani si jucatori...sunt inutile.
pana la urma,ce e cu atata graba?cand se va livra ,atunci il veti avea...sa va tot jucati pana rupeti controllerul...nu mai rezistati cateva zile?
Eu l-am luat digital de pe cdkeys.com la 220 lei deja am primit codu tot. Nu ma complic cu dvdd
Bookmarks