E clara treaba. Am sunat acum la eMag si mi-au spus ca inca nu au aprovizionat stocul si ca peste 4-5 zile o sa inceapa sa trimita jocurile Poate Altex sunt mai seriosi... Am primit Mail-ul asta de la ei:
LE: Am sunat acum si la Altex si au zis ca o sa trimita jocul in data de 25-26.
http://www.consolegames.ro/forum/f90...ion-4-sigilat/
Care doreste , user serios . Bucuresti
Am sunat eu la ei in legatura cu asta si au zis ca cica e de ajuns, daca intrii pe link-ul ala e ca si cum ai confirma comanda, cam stupid daca ma intrebi pe mine...
Da... Eu oricum ma bag la concursul de FIFA de la MediaGalaxy, poate il castig acolo si am terminat povestea
Meanwhile, revin cu pareri despre 16 full : mi a disparut faza cu marcajul zidului si a mingii de catre arbitru la loviturile libere ( am cautat prin setari si nu am gasit ) , deci naspa aici, pe urma jocul e okeish ... Dar acelasi bug uri la online : deconectat de 2 ori si dat meci pierdut din cauza mea cand conduceam , sv full si lag ( asta poate ca jucam cu un amic din us ) , iar faza cea mai frustranta mi se pare ca atunci cand iti alegi echipa cu care sa joci merge extrem de greu sa faci alegerea ( de la barca la real te plictisesti cat astepti ) . Cam atat dupa cateva meciuri ..
am vorbit cu Ovvy pe facebook si mi-a spus ca o sa fie prezent la 2 lansari in bucuresti , si la una chiar si participa .
In legatura cu precomanda la altex pentru fifa 16 am sunat acum la ei si mi-au indrumat astfel : sa intru pe site la contact si ca completez formularul de acolo cu numarul precomenzii si sa astept confirmarea. In 5 minute am primit confirmarea de la ei ca astazi se incarca la curierat cu livrare maine 25
Pe emag, in dimineata asta jocul apare cu statusul "in stoc".
Pretul a crescut, acum e 320 lei varianta deluxe, fata de 300 cat era la precomanda.
am facut comanda acum la emag.ro la FIFA 16 si am ales ridicare din showroom, astept sa vad...daca imi confirma ca pot ridica tot azi produsul. Cei de la relatii clienti nu erau 100% siguri ca voi putea.
Daca nu se poate astazi, anulez la emag si raman cu ALTEX
Bookmarks