nu stiu daca sa iau graba asta ca entuziasm sau ca nerabdare, dar nu inteleg ce diferenta fac 2-3 zile de la lansarea jocului.
nu stiu daca sa iau graba asta ca entuziasm sau ca nerabdare, dar nu inteleg ce diferenta fac 2-3 zile de la lansarea jocului.
hmm la mine e primul FIFA pe PS4 ...pana acum am luat doar pe PC in ultimii 5 ani si sincer chiar imi place acest joc si sunt nerabdator sa incep cateva career mode cu diverse echipe
nu detin abonament PS Plus deci nu il iau ca sa ma joc pe net
Pe de alta parte, recunosc ca la varsta mea...as putea sa si astept inca vreo 2-3 zile pentru numai am timpul pe care il aveam de exemplu acum 3-4 ani sa il joc ...e posibil sa il iau in seara asta sa il joc 30 minute si apoi sa il mai joc duminica
dar...na cand stiu ca poate pot pune mana pe el in seara asta fara un efort prea mare....why not
"Buna ziua Vlad Galatanu,
Va multumim pentru increderea acordata echipei Relatii Clienti Altex.
In ceea ce priveste cererea dumneavoastra, va informam ca produsul comandat va fi preluat de catre firma de curierat Nemo Express in cursul zilei de astazi
Coletul va fi livrat cel mai probabil in cursul zilei 25.09.2015, va notifica curierul in prealabil."
P.S. Cu toate ca ati dat precomanda la Altex, vedeti ca ei va trimit un mail, daca mai vreti jocul. Dupa ce apasati pe un link, atunci va confirma comanda. Daca vedeam email-ul ieri, astazi aveam jocul...
Am sunat si eu la emag ca pe mail, etc nu raspund. Jocul a ajuns aseara la ei in depozit si acum e in "transfer" spre showroom-urile lor. Nu stia fata sa zica daca va ajunge maine acolo. A zis sa mai revin maine cu un telefon sa-mi spuna exact si ca cel tarziu luni va fi in magazin![]()
Produsele vandute de eMAG care fac parte din comanda sunt pregatite pentru a fi ridicate la data si intervalul orar specificate mai jos.
Ridicare din Showroom Bucuresti Crângasi
Comanda efectuata azi la ora 13:10
Si acum am primit OK-ul ca pot ridica produsul de la EMAG din showroom
nice move EMAG
La Craiova foarte proasta organizarea la media galaxy, măcar am putut sa cumpăr jocul, ne vedem online![]()
Bookmarks