cand intri in joc si esti conectat la PSN verifica singur daca ai update-ul si daca nu-l ai il instaleaza.
pana la campionat, baga ce vezi la signature (@fansteaua02)
ps: vezi ca sambata seara am sa intru xD
Ma ocup eu de organizare daca avem cativa doritori! Sa fim macar 6 si discutam sa vedem in ce fel se va desfasura! Dorinta sa fie!
---------- Post added 29-01-2010 at 05:44 AM ----------
Deocamdata suntem...2!
Asolut sigur o sa fie seara! Daca mai primim mesaje de la 2-3 doritori am putea sa ne gandim sa ii dam drumu'! Astept mesaje!
salut as vrea sa ma inscriu si eu la acel campionat de fifa si as cam vrea sa facem si un club stii pt trofeu daca se poate ca mai am nevoie de :
cel cu 500 de meciu cu virtual pro ( am in jur de 130)
50 de ore ( in jur de 40 )
100 de meciuri online ( in jur 10)
play a club match ( 10 jucatori )
si friends league
si gata platina
app add me on psn : e50stefx
ma bag si eu pentru platina ti-am dat add weezy jucam diseara cine mai e on poate se alatura la un trophy boost
---------- Post added 05-02-2010 at 11:32 PM ----------
prea tare Goal Rush - Arsenal vs Manchester United | EA SPORTS Football World
Game News HQ - 2010 FIFA World Cup South Africa Hands-on
it's a World Cup year! Which means that the question of whether some mug-faced dunderhead is worthy of wearing an armband becomes the biggest issue of the day, when football pariahs become opinionated pundits overnight and where every Vauxhall Nova in the land gets a St George's Cross strapped to its aerial. It also means that EA's about to release a tie-in game, a tradition that's been going strong for over twelve years since Road to World Cup 98.
Bookmarks