Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: Resident Evil 0 HD Remaster

1. #21 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

si 1 pt. cine n-a vazut:

2. #22 SP
    Si wallpaerul din clip:
    Attached Images Attached Images resident_evil_zero_hd-1920x1080.jpg resident_evil_zero_hd-3840x2160.jpg

3. #23 SP

---------- Post added 04-11-2015 at 22:28 ----------

Momentan jocul se poate precomanda de aici:
    ...urmand sa fie si la altex (in viitorul apropiat).

4. #24 SP
    M-am inrolat intr-un mini-game (pe site-ul jocului) si-am deblocat un wallpaper misto
    Attached Images Attached Images wallpaper_en_a_pc_1920x1080.jpg

5. #25 SP
    Pana apar poze sau gameplay...postez aici:
    Were you unsure if you were supposed to look forward toResident Evil 2 Remake? Worry no longer.
    Addressing recent concerns, Capcom UK's senior marketing director Stuart Turner reaffirmed that the game will be a complete remake, and not just a remaster.

6. #26 SP
    Member xper's Avatar

pret : £15.99 / €19.99 / $19.99

7. #27 SP

8. #28 SP

9. #29 SP
    Member xper's Avatar
    A aparut la precomanda pe Gameshop.ro pentru PC si PS4
    pentru XONE vad ca ori e o problema ori nu aduc ?ar fi culmea, sper sa ne lamureasca cineva.multumesc !

PS4
    PC
    Pret membri 161,91 RON

pe playasia gasiti si varianta retail ( resi 0 ) pentru ps3 care vine cu sub/voice numai in japoneza pret estimativ cam 150 lei sau 40 $ cu tot cu transport . Bafta !

10. #30 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Ce scump e varianta fizica. Pe PSN Ro e 90 Lei.

11. #31 SP
    Member adin33's Avatar
    Nu este scump, sunt cele doua jocuri Resident Evil 1 si Resident Evil Zero, care pe store costa separat 90 ron.

12. #32 SP
    Gastiti cele 3 versiuni (PC.XO.PS4) pe gamerland.ro la ~ 180 de lei. Eu de acolo imi iau.

13. #33 SP
    Member xper's Avatar
    Intrebare , din cate am inteles cei care fac precomanda de pe store ( ps store ro ) vor primi o tema + cele 2 costume. Unde gasim aceasta tema ? Am vazut ca au mai patit si cei care au facut precomanda la Uncharted 4. Sa inteleg ca o vom primi atunci cand se face tranzactia pentru precomanda ? Multumesc!

Mai deci,

RESIDENT EVIL ZERO HD REMASTER

Digital preorder
    Xbox360,XBOX ONE, PC, PS4,PS3 ( £15.99 / €19.99 / $19.99 / 90 RON )

Retail Preorder
    Xbox360 si PS3 , momentan doar varianta de PS3 se gaseste in format fizic prin Asia.

RESIDENT EVIL ORIGINS COLLECTION ( resi 1 hd + resi 0 hd )

Retail Preorder
    XBOX ONE, PC, PS4

14. #34 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by adin33 View Post
    Nu este scump, sunt cele doua jocuri Resident Evil 1 si Resident Evil Zero, care pe store costa separat 90 ron.
    My bad, nu am fost atent (abia am ajuns de la munca +somn). Atunci e buna oferta, chiar voiam sa le cumpar dar acuma ca stiu ca sunt si varianta fizica, o sa le cumpar asa.

15. #35 SP

16. #36 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Am jucat vreo 2 ore azinoapte cand i-au dat drumul. E prima oara cand ma joc RE0, jocul este super.
    Grafica este excelenta, unele din acele prerendered backgrounds aratau aproape reale.
    Am tras si o sperietura calumea la inceputul jocului ca sa-mi amintesc ce joc rulez.
    De abia astept sa ma bag iar la joaca....

17. #37 SP
    Eu mai am de asteptat pana vineri, dupa copia fizica (Nu-l mai iau digital de data asta, ca RE). Mor aici! bine ca-l am si pe Gamecube...il joc acolo pana vine curierul de la gameshop

18. #38 SP
    Enervanta e Rebecca, isi ia o lovitura si deja e pe Caution, mai tot timpul caut spray-uri si patrunjel sa o vindec pe ea .
    Billy e ca un tank, m-au prins la mijloc doua maimute din alea albe si dupa cateva lovituri tot pe Fine era.
    Chiar imi place Billy ca personaj, ar fi pacat sa nu mai apara in vreun resident evil din viitor.

19. #39 SP
    N-a venit curierul! Mor.

20. #40 SP
    Hai ca m-am blocat . Sunt in laborator cu Rebecca si
    Billy, i-am reunit deja si sunt la cable car.
    Am doua obiecte in inventory de zice ca se folosesc la cable car, dar usa de acolo zice ca e incuiata si ca nu o pot deschide. M-am plimbat de m-am saturat

---------- Post added 24-01-2016 at 19:50 ----------

Am gasit ce trebuia sa fac. Mama ei de camera ca uneori nu vezi tot pe ecran

---------- Post added 25-01-2016 at 12:01 ----------

Am terminat jocul aseara. Excelent!
    Are o gramada de replay value si extra games cu wesker mode si alte nebunii.
    Sunt curios daca poti castiga trofee in modul Wesker, ma refer la "This is serious business" si altele pentru ca cu Wesker nici nu cred ca ai
    nevoie de munitie .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast