si 1 pt. cine n-a vazut:
---------- Post added 04-11-2015 at 22:28 ----------
Momentan jocul se poate precomanda de aici:
...urmand sa fie si la altex(in viitorul apropiat).
Pana apar poze sau gameplay...postez aici:
Were you unsure if you were supposed to look forward toResident Evil 2 Remake? Worry no longer.
Addressing recent concerns, Capcom UK's senior marketing director Stuart Turner reaffirmed that the game will be a complete remake, and not just a remaster.
A aparut la precomanda pe Gameshop.ro pentru PC si PS4
pentru XONE vad ca ori e o problema ori nu aduc ?ar fi culmea, sper sa ne lamureasca cineva.multumesc !
PS4
PC
Pret membri 161,91 RON
pe playasia gasiti si varianta retail ( resi 0 ) pentru ps3 care vine cu sub/voice numai in japoneza pret estimativ cam 150 lei sau 40 $ cu tot cu transport . Bafta !
Nu este scump, sunt cele doua jocuri Resident Evil 1 si Resident Evil Zero, care pe store costa separat 90 ron.
Gastiti cele 3 versiuni (PC.XO.PS4) pe gamerland.rola ~ 180 de lei. Eu de acolo imi iau.
Intrebare , din cate am inteles cei care fac precomanda de pe store ( ps store ro ) vor primi o tema + cele 2 costume. Unde gasim aceasta tema ? Am vazut ca au mai patit si cei care au facut precomanda la Uncharted 4. Sa inteleg ca o vom primi atunci cand se face tranzactia pentru precomanda ? Multumesc!
Mai deci,
RESIDENT EVIL ZERO HD REMASTER
Digital preorder
Xbox360,XBOX ONE, PC, PS4,PS3 ( £15.99 / €19.99 / $19.99 / 90 RON )
Retail Preorder
Xbox360 si PS3 , momentan doar varianta de PS3 se gaseste in format fizic prin Asia.
RESIDENT EVIL ORIGINS COLLECTION ( resi 1 hd + resi 0 hd )
Retail Preorder
XBOX ONE, PC, PS4
Am jucat vreo 2 ore azinoapte cand i-au dat drumul. E prima oara cand ma joc RE0, jocul este super.
Grafica este excelenta, unele din acele prerendered backgrounds aratau aproape reale.
Am tras si o sperietura calumea la inceputul jocului ca sa-mi amintesc ce joc rulez.
De abia astept sa ma bag iar la joaca....![]()
Eu mai am de asteptat pana vineri, dupa copia fizica (Nu-l mai iau digital de data asta, ca RE). Mor aici!![]()
bine ca-l am si pe Gamecube...il joc acolo pana vine curierul de la gameshop
![]()
Enervanta e Rebecca, isi ia o lovitura si deja e pe Caution, mai tot timpul caut spray-uri si patrunjel sa o vindec pe ea.
Billy e ca un tank, m-au prins la mijloc doua maimute din alea albe si dupa cateva lovituri tot pe Fine era.
Chiar imi place Billy ca personaj, ar fi pacat sa nu mai apara in vreun resident evil din viitor.
Hai ca m-am blocat. Sunt in laborator cu Rebecca si
Billy, i-am reunit deja si sunt la cable car.
Am doua obiecte in inventory de zice ca se folosesc la cable car, dar usa de acolo zice ca e incuiata si ca nu o pot deschide. M-am plimbat de m-am saturat
---------- Post added 24-01-2016 at 19:50 ----------
Am gasit ce trebuia sa fac. Mama ei de camera ca uneori nu vezi tot pe ecran
---------- Post added 25-01-2016 at 12:01 ----------
Am terminat jocul aseara. Excelent!
Are o gramada de replay value si extra games cu wesker mode si alte nebunii.
Sunt curios daca poti castiga trofee in modul Wesker, ma refer la "This is serious business" si altele pentru ca cu Wesker nici nu cred ca ai
nevoie de munitie.
By Bobby in forum Console News
By Clopotarul in forum Console Club
Bookmarks