Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 333

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2016

1. #261 SP
    Junior Member DaniLio10's Avatar
    @Seven, te inteleg, si mie mi s-a intamplat sa se intrerupa, cand se intrerupe de odata e de la server, de multe ori mi s-a intamplat sa fie egal, ori sa pierd !!! Iti dai seama cand cineva iti intrerupe meciul, gen merge bine, ii dai 3-0, pune start si incepe sa lagheze...

2. #262 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La ce nivel joci ? Eu merg pe o proiectare proasta a scriptului, sunt unele faze care creaza un conflict in miscarea jucatorului, am vazut ca la PES fiecare antrenor in parte dicteaza modul de joc si felul in care reactioneaza echipa in teren, la fel si la jucatori, ei nu pot face un skill pe care nu il au sau sa urmeze o strategie daca nu au acele atribute defensive, chestia asta este noua pentru mine si mi-se pare foarte misto, de la un nivel trebuie sa folosesti mult dribling si aici este mai greu, ies foarte greu driblingurile, am dat de unul aseara mi-a dat 4-0 in My Club, omu a avut posesie 67% eu 33% si o tinea numai in driblinguri, oricum trebuie lucrat la script pt ca sunt faza in care jucatorul se blocheaza, la cornere mi-se pare cel mai greu de aparat aici cred ca este avantajata echipa care ataca, jucatoti ca Roben, Bale foarte rapizi sunt destul de greu de marcat, eu cand vad ca pleaca un atacant pentru a primi pasa, las jucatorul care tine mingia si alerg dupa cel care se demarca.

---------- Post added 02-10-2015 at 11:40 ----------

Updateul este doar pentru online ? Am incercat sa incep in Master Legue si la echipe imi arata aceleasi loturi din 2015.

3. #263 SP
    Updateul este doar pentru online, da. Pe 29 oct va fi si offline.
    Intr-adevar, trebuie sa fii atent cand iti iei un antrenor la ce specificatii are, da-ti seama, eu inca il folosesc pe primul cu costuri de 250, insa am facut o smecherie, altfel cu jucatorii pe care-i am depaseau costurile, il folosesc ca antrenor secund, iar ca principal il am pe cel de la Benfica, insa nu-mi place deloc !! Asa l-am pus pe el principal, se iau in considerare costurile lui, adica 460. Astept un antrenor cu mijlocas la inchidere, doi centrali, mijlocas ofensiv plus doi atacanti, sper sa-l prind pana la urma...
    Despre ce nivel vorbesti ? In ce divizie sunt online ?!

4. #264 SP
    Am ajuns in Divizia a 4a. Il intrebam pe Tudy la ce nivel joaca in Master Legue.

5. #265 SP
    Eu urc in a 3-a, mai am nevoie de 3 puncte din 3 meciuri.

6. #266 SP
    Cam multe puncte in a 4-a 20.

7. #267 SP
    Asa e, eu ca si statistica stau bine, 39 de victorii/7 egaluri/8 infrangeri... In Sim sunt deja in divizia 1, acolo am facut GP.

8. #268 SP
    Ce sistem de joc ai si ce echipa ?

9. #269 SP
    Ca sistem, 4-2-1-3, insa din extreme i-am facut al doilea atacant, iar dintr-un mijocas defensiv am facut un mijlocas normal.
    Echipa exacta ti-o spun mai tarziu, ca nu sunt la joc acum, dar ca si importanti, in atac joc cu Welbeck-Lewa-Higuain, fundasi Komany-Sakho, mijlocas defensiv l-am pus pe David Luiz, mijlocasi normali ii am pe Fernandinho, Ramires, stau bine, mi-ar trebuie un mijlocas ofensiv bun, am unul de 81, si un fundas dreapta, am unul de 77... Dar nu ma plang
    Tu cum stai ?

10. #270 SP
    Joc 4-3-3 dar nu am avut deloc noroc la bile, Neymar ,Neuer, Turan si Mollo de care nu am auzit, mi-ar trebui un atacant mai rapid si un mijlocas defensiv mai bun.

Prima Echipauploadfromtaptalk1443782123710.jpg

Echipa a 2-auploadfromtaptalk1443782140402.jpg

E misto ca iti face matchmakingul in functie de strength. Ieri aveam Team Spirit la 99 pe ambele echipe, azi am vazut ca au umblat la setari si au reparat, si mie mi-se parea ciudat sa am TS 99 cu cea de a 2- echipa.

11. #271 SP
    Member blondutzu's Avatar
    imi place numele echipei

12. #272 SP
    Se potriveste si cu echipamentul, W de la Wolfsburg, si W de la sponsor

---------- Post added 02-10-2015 at 13:53 ----------

Asta sigur a tras ceva inainte de meci

13. #273 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am avut un cod pt așa ceva, nu mi-a apărut nimic să descarc. Unde găsesc aceste bonusuri?
    uploadfromtaptalk1443788136745.jpg

14. #274 SP
    In My Club la inbox. Nu inteleg de ce ti-l da pe Neymar doar 10 meciuri, la precomanda stiam ca il primesti definitiv, si la contracte, eu am primit 5.

15. #275 SP
    Stai putin, il primesti definitiv doar daca ai cumparat editia ANIVERSARY, era mai scumpa cu 20€, la varianta Day One edition il ai doar 10 meciuri.

16. #276 SP
    Eu am cumpart jocul Digital.

17. #277 SP
    Ok, dar ai cumparat Aniversary edition, asta daca l-ai avut definitiv pe Neymar.
    Le: Seven, ce te-a salvat, frumoase interventii !

18. #278 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    LE: Gata am găsit, merci

19. #279 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Am ajuns in Divizia a 4a. Il intrebam pe Tudy la ce nivel joaca in Master Legue.
    Regular.

20. #280 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu există alt buton pt skip replay? Doar butonul "Options"? Nu se poate schimba?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast