Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 333

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2016

  1. #81 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Două întrebări pentru cei care au mai jucat PES 15. Există modul Career? Daca da, după ce termini un sezon joci în Uefa Champions League, EL?

  2. #82 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cred ca la 15 nu a jucat nimeni un sezon intreg

  3. #83 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am jucat eu deja doua sezoane. Da Dant3, ai acces la ele, daca castigi UCL pe langa Super Cupa, mai ai si Club World Cup. Exista licente pentru toate turneele astea.

  4. #84 SP
    Senior Member nina's Avatar
    stai mult timp sa editezi totul.exista posibilitatea pe x1/ps4 sa dai save si export/share la acel fisier?

  5. #85 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Arata bine gameplayul. Este mult mai bun decat la 15.

  6. #86 SP
    Junior Member Yulba's Avatar
    La PES 2016 parca au luat-o de la 0,inspirandu-se din seriile vechi,spre deosebire de Fifa care incearca de la an la an sa corecteze jocul anterior.Nu imi place prezentarea meciului si a stadionului,nu reuseste sa te introduca in atmosfera jocului.Portarul mi se pare slab(i-am dat gol pe jumatatea portii din sut de la 20 m,dar pe altele de langa bara le-a aparat).Alta chestie interesanta e faptul ca mingea prinde viteza in cazul unui sut care "musca" terenul chiar in fata portarului,nu stiu daca exista deja aceasta caracteristica.Grafia jucatorilor filmati de aproape este foarta buna,asemanatoare cu cea din GTA,se vede ca au lucrat cu cei de la Havok.Abia astept sa joc cu Minanda,Dodo,Iouga,Fouque si Gutierrez

  7. #87 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am jucat eu deja doua sezoane. Da Dant3, ai acces la ele, daca castigi UCL pe langa Super Cupa, mai ai si Club World Cup. Exista licente pentru toate turneele astea.
    Când ai timp, poți să îmi explici cum e acel my club? Am înțeles ca e un fel de UT, dar altfel

  8. #88 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am jucat doar cariera, nu stiu sa iti spun.

  9. #89 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pun întrebări pt ca îmi place foarte mult, niciodată nu am jucat un demo atât de mult, l-am lăudat prietenilor, dar ei rămân la Fifa Sper să fie partea online bună, altfel mă joc singur

  10. #90 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Am jucataproximativ 10 meciuri. Ce imi place:
    -arbitrajul a fost imbunatatit; nu se mai dau cartonase gratuit la fiecare fault si se lasa avantaj; problema e insa ca daca arbitrul a lasat avantaj, atunci nu mai da cartonas pt un fault dur in prealabil la intreruperea jocului
    - grafica, animatiile si meniurile mi se par perfecte. Nu sunt fan al lucrurilor foarte incarcate.
    - portarul respinge mingile aleatoriu.
    - spre deosebire de fifa unde mingea trebuie sa ramana mereu la echipa mai buna, aici posesia e determinata de faza si nu de script
    - jocul are aceeasi viteza realista. Simti ca ai parte de unsimulator si nu de un arcade
    -controlul a fost imbunatatit la toate capitolele mai putin la pasa in adancime pe care o simt tot un pic la nimereala

    Raman si anul asta cu siguranta la pes.

  11. #91 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Am vazut aseara la Castro in stream ca poti sa simulezi in PES ))) habar nu aveam

  12. #92 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am jucat 3 meciuri iar anul asta cred ca iau PES. Partea cu faulturile pare sa fi fost rezolvata iar grafic chiar arata mult mai bine. Pasele sunt mult mai precise si imi place fluiditatea si noua prezentare a momentelor cinematice. Fata de 15 chiar pare sa fi lucrat serios si la asta si consider ca e o treaba importanta. Astept Demo si la Fifa 16 si ma decid apoi, dar momentan cred ca merg pe PES.

    Aah, era sa uit:




  13. #93 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Când ai timp, poți să îmi explici cum e acel my club? Am înțeles ca e un fel de UT, dar altfel
    Hop eu.

    myClub este copilul celor de la Konami care este pus sa se bata cu UT. Sunt, totusi, cateva aspecte care il diferentiaza de modul din FIFA. Cand incepi, iti alegi un club (nu conteaza care), ii schimbi apoi numele dupa bunul plac. Iti vei alege un manager care joaca doar un anumit sistem de joc (4-2-3-1, 4-5-1, etc). Odata ales, cu ala ramai, nu poti schimba tactica (un mare minus).

    Primesti niste jucatori slabuti la inceput (ca in FIFA) si incerci de acolo sa urci. Exista si un fel de chemistry individual pe jucator, daca el este CM si are rating 70, si tu il bagi in meci la pauza sau cand vrei tu pe o alta pozitie, ii scade ratingul. La meciuri jucate/castigate, primesti un anumite numar de gold. Cu acel gold nu poti sa cumperi jucatori per se, pentru ca nu exista market. Ce poti tu sa achizitionezi este un agent. Exista low rated agents si high rated. Evident, daca il vrei pe Gelatu', trebuie sa mergi pe un agent high end, dar nu ai siguranta ca iti va pica pentru ca este random (cam ca la packs). Poate sa iti pice orice jucator peste 75 Rating. Cel mult, ca filtre, poti sa ii spui ce sa caute, portar, atacant, sau sa fie mai rapid, etc. Aici este cu dus si intors, pentru ca asa nu se mai distruge piata ca in UT unde cumpara toti coins si isi iau tot curcubeul de cartonase colorate, dar nici nu iti poti lua direct jucatorul dorit. Au gandit-o ca un balans. Se zvoneste ca ar introduce in 2016 un fel de market, unii zic chiar player to player, dar nu se stie deocamdata.

    Are destul depth, trebuie doar sa te acomodezi cu experienta putin diferita fata de UT. Daca il imbunatatesc anul asta, asa cum au zis, il vad din nou foarte jucat.

  14. #94 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Are câteva minusuri dar îmi place ce am citit. Eu iau jocul în proporție de 99%. Merci pt lămuriri

  15. #95 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am jucat cu un prieten si centrarile la intalnire merg foarte bine, L1 + Triunghi, o sa creeze probleme mari in aparare, oricum trebuie exersat pana sa faci o aparare buna, portari imi par cam prosti dar oricum daca ajungi in faza de gol nu prea ai ce face, va recomand sa jucati in doi pentru o experienta cat mai apropiata de online, respingerile mi-se par ok, portarul respinge mingea in laterala asa cum si trebuie, fata de FIFA 15 unde deobicei respinge la adversar, eu oricum il cumpar, astept vesti noi despre My Club, momentan sunt cam zagrciti cu informatile.

  16. #96 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Chiar daca sunt mai tinerel , cred ca pot sa imi afirm parerile personale despre PES 2016.
    Pentru inceput , a fost prima data cand joc PES pe Ps4 ,am ratat PES 15 pentru ca m-am pregatit mai mult la FIFA ,si pot sa spun ca am tras cateva concluzii solide:
    -Pasele sunt extrem de reale,mult mai diferite fata de fifa ,adica in fifa de exemplu jocul era mai mecanic pasand exact unde dorim.Nu ma intelegi gresit , imi place ca un joc sa fie precis dar in Pes 16 inteligenta jucatorilor este mult mai mare ca in fifa si pentru un jucator care adopta stilul de joc pasiv este foarte bine.In concluzie ,citez pe cineva de pe ascest forum ,,In Pes e o placere sa pasezi."
    -Pentru cei care adopta stilul de joc mai personal,si prin personal vreau sa zic faza facuta de un singur jucator ,in Pes mi se pare putin mai greu .
    Eu personal incerc sa combin aceste doua stiluri de joc pentru a avea un joc echilibrat.
    Am o lista mai mare de lucruri negative:
    -in primul rand lipsa unui comentariu m-a facut sa ma simt singur,dar cred ca in versiunea finala o sa fie un comentator.
    -In al doilea rand ,mi se pare ciudat faptul ca dupa fiecare faza importanta imi arata mereu reluarea.Poate ar trbui sa fie o optiune sau ceva de genu in care pur si simplu sa nu mai fii nevoit sa apesi options de fiecare data.
    -Am descoperit si un bug:la reluare mie tot imi apare powerbar-ul pe ecran si sunt sigur ca nu ar trbui sa fie acolo.
    -Grafica este bunicica dar nu pot sa il compar cu fifa 15 pentru ca nu e corect fata de fifa ,a aparut acum un an,dar totusi fetele mi se pareu un pic cam urate si sincer in fifa 14 parca erau mai frumoase.Iar de relori ce sa mai spun ,ca prca sunt desprinse din Pes 06 si nu sunt fanboy fifa.
    In concluzie cei de la Konami au avansat foarte mult cu gameplay-ul dar parca mai trebuie putin lucrat si la prezentare.Poate la anul o sz fie mai bine,dar acum zic pass .
    P.S. Tackling-ul ma dispera.de fiecare data cand dau o alunecare galben.In meciul trecut am adunat 4.Fac colectie.Daca nu de Pes macar de cartonase

  17. #97 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Comentariu nu a avut nici un demo de la PES, si la FIFA dura putin pana trecea reluarea, am tot jucat si ori asa este normal ori imi pare glich, L1 cu Triunghi aceasi configuratie ca la FIFA, intra foarte usor, ori sunt jucatori buni si nu ai cum sa ii prinzi ori seamana cu headerul din FIFA 14.




  18. #98 SP
    Junior Member sergiussx's Avatar
    De curand l-am instalat pe XO si am jucat cateva meciuri, nu sunt fan FIFA/PES dar fata de precedentul PES se vad imbunatatiri majore in gameplay cat si la grafica, imi place modul cum se paseaza, fluiditate, centrari, tackling...din cate am observat arbitrajul este foarte prietenos, nu se acorda cartonas pentru fiecare intrare mai dura, depinde foarte mult din ce pozitie cum este normal si regulamentar, altfel lasa jocul sa curga fara intreruperi, cel putin eu am avut cateva la limita regulamentului si nu s-a dat nimic
    Una peste alta un PES 2016 reusit parerea mea, in viitor speram sa vina cu noi imbunatatiri, grafic se vrea aproape de Fifa dar nu au reusit, practic vorbim de doua motoare grafice diferite Fox engine vs Ignite unde cel din urma presteaza mai bine per total insa stim bine ca fifa sufera la capitolul ''detalii reale la fetele jucatorilor'', nu vreau sa fiu subiectiv dar PES sta mult mai bine iar fetele jucatorilor se apropie ff mult de realitate insa dezastru la spectatori unde arata ca niste patratele miscatoare ), unul din motivele imbucuratoare e ca Konami a ajuns la concluzia ca in 2016 nu are cum sa mai coboare stacheta si cu aceasta editie in format 720p si l-au scos in 1080p@60 fps cum este si normal.

  19. #99 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și anul trecut a fost 1080p@60fps. Dacă vb de XOne, da, dar vezi ca nici anul ăsta nu e Full HD

  20. #100 SP
    Junior Member sergiussx's Avatar
    Da scz, vorbesc de XO. (am editat)
    Eu asa am citit pe un site unde scrie negru pe alb ca editia de anul asta PES2016@XO va fi in 1080p@60fps.
    Tot in 720p l-au scos? sau 900p... nu-mi strica weekend-ul ))

    LE: M-ai facut curios si am pornit consola in speta PES16, uitandu-ma de aproape la detalii se observa cu ochiul liber pana la urma ca nu este in 1080p, grafica nu este este bine conturata, rotunjita iar pt asta au folosit efect de blur , aseara la ora tarzie nu am bagat de seama plus ca m-am jucat de la distanta mai mare unde nu se observa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast

Similar Threads

  1. Pro Evolution Soccer PES 2014 By Pira in forum Console Club
    Replies: 121 Last Post: 19-06-2015, 12:28
  2. Pro Evolution Soccer PES 2015 By OlBlueEyes in forum Console Club
    Replies: 193 Last Post: 11-05-2015, 11:07
  3. Pro Evolution Soccer PES 2013 By CooL in forum Console Club
    Replies: 25 Last Post: 24-10-2012, 15:48
  4. Pro Evolution Soccer PES 2012 By flightcrank in forum Console Club
    Replies: 121 Last Post: 24-04-2012, 13:05
  5. Pro Evolution Soccer PES 2011 By Nash in forum Console Club
    Replies: 207 Last Post: 08-08-2011, 13:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts