Un joc tocmai anuntat la E3. Acesta se numeste Ancestors The Human Odyssey. Jocul este un third person action game a carui actiune incepe in urma cu 5 milioane de ani, si a carui actiune se petrece in momente importante ale istoriei omenirii.
Un joc tocmai anuntat la E3. Acesta se numeste Ancestors The Human Odyssey. Jocul este un third person action game a carui actiune incepe in urma cu 5 milioane de ani, si a carui actiune se petrece in momente importante ale istoriei omenirii.
A fost anunțat de vreo două luni
http://www.polygon.com/2015/4/23/847...-creed-creator
Asta chiar pare interesant. Si e facut de Patrice Desilets, creatorul Assassin's Creed.
Also, Tărtăria tablets aici si Emil Cioran in trailer-ul MGSV, we're relevant !![]()
Am mari asteptari de la jocul asta.
- Este un third person action adventure game cu acțiunea între 10 milioane – 2 milioane ani Î.H.
- Vor fi elemente de supraviețuire și a managementului de resurse
- Vor exista conflicte între triburi
- O mare parte a jocului are loc în Africa
Interviu cu Patrice. Ceva detalii despre joc gasiti de la minutul 9.
Sper sa vedem un gameplay footage concret pana in septembrie.
Pare grozav si distractiv.
Uite asta voiam eu de la Ubisoft sa fi facut in ultimele jocuri Assassin's Creed si Far Cry.
Un joc care e in productie de 1000 de ani si care a ramas cu engine-ul grafic (si tot ce presupune el) de atunci.
O sa-l bage la Gold sau PS+ la maxim 1 an de la aparitie.
M-am uitat la 30 de minute de gameplay cu o maimuta care sare in copaci si mananca mere padurete. Nu stiu de voi, dar eu nu mai cad in capcana No Man's Sky inca odata.![]()
E ceva nou macar.
M-am saturat de "pandeste-l si asasineaza-l pe templierul X, bate-te cu soldatii, fugi si scapa, apoi suie-te pe turn, sincronizeaza" si tot asa.
---------- Post added 08-12-2018 at 21:47 ----------
Nu sunt maimute.
Sunt autralopiteci din familia Hominidae, ordinul Primatelor, o ruda indelungata a omului Homo Sapiens demult disparuta.
Dupa cum arata in stadiul actual, un lucru cu care personal nu m-as mandri ca si companie, e posibil sa iasa un mare fail.
Eu sunt curios daca vor continua cu linia aceasta... in urmatorul joc caracterul principal va fi un T-Rex? Sau poate o amoeba, ceva?
Serios acum, chiar daca este "altceva", mi se pare ca duce un pic prea departe seria Assassin's Creed. Asta ca sa nu spun "prea in jos"...
Bookmarks