Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 79 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1563

Thread: Ultimate Team - Fifa 17

1. #841 SP
    Junior Member adrian.saba's Avatar
    De ieri seara a inceput sa imi gaseasca foarte greu adversar. Mai aveti careva problema asta?

Si la Seasons imi arata players online: 0

2. #842 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    aseara a fost o problema generala...nici nu gasea oponent

3. #843 SP
    Member Yanciu's Avatar
    A tras aseara Castro de 200k fifa points si nu i-a picat nici un TOTY. Nu-mi venea sa cred cand ma uitam pe Twitch. Apropo , stie cineva daca apar toti albastri in pachete dupa atacanti?

4. #844 SP
    in anii trecuti asa a fost

5. #845 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Da., o sa fie duminica .

6. #846 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Daca nu gaseste nici un adversar in 1 min iesiti dar nu din ultimate team, in meniul principal practic apasati de 2 ori pe o si ii dati iar advance. Eu nu am asteptat niciodata mai mult de 1 min nici macar aseara.

---------- Post added 14-01-2016 at 10:58 ----------

App. L.am luat aseara pe benzema e cel mai bun jucator de la mn deocamdata :d

7. #847 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    A tras aseara Castro de 200k fifa points si nu i-a picat nici un TOTY. Nu-mi venea sa cred cand ma uitam pe Twitch. Apropo , stie cineva daca apar toti albastri in pachete dupa atacanti?
    este o bataie de joc, ce zgarciti sunt astia de la EA. Mi-am luat fifa ca am avut chef sa ma joc din cand in cand un MP de fotbal, dar nu mai cumpar fifa dupa asta. Mai rau ca la un MMO cu grindingu asta.

8. #848 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Si la mine merge brici, vreo 5 meciuri dupa aia i-au bataie din faze de ***, fundasi gresesc de parca sunt de bronz, sunt curios cum ai ajuns la concluzia ca doar 3 meciuri ai script @Payper, am jucat doua finale Team Of The Year si ambele le-am pierdut din cauza fundasilor parca imobilizati. Momentan oscilez intre Div 1 si Div 2 nu am cazut mai jos.
    Eu nu am prins mai mult de 2-3 meciuri cu scriptul full impotriva mea.
    Asa mai sunt faze in fiecare meci in care jucatorii nu fac ce vrei, da n ai ce sa faci.
    Scriptul, de cele mai multe ori actioneaza o anumita parte din meci, nu 90 min.
    Am prins meciuri in care in min 20 eram condus cu 3-0, desi in mod normal adversarul nu avea cum sa mi inscrie nici un gol.
    Daca ai o aparare destul de buna, poti sa castigi si meciurile in care scriptul e impotriva ta.

9. #849 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai si ce sa joci, am incercat My Club si la ala aceasi mizerie, acolo ajungi sa intri in insolventa, pur si simply nu castigi cat sa acoperi contractele, mi-am facut doua echipe si joc cu ele pana la anu, oricum nu conteaza ce echipa ai ca astia tot joaca cum le canta scriptul, anu asta nu imi pare ray de el am dat 75 de lei prin share cu un prieten si l-am luat de black friday.

10. #850 SP
    Junior Member chicanolopez's Avatar
    exagerati cu "scripting-ul" asta, sunt unele faze ciudate si da se favorizeaza sfarsitul meciurilor sau a reprizei ca in viata reala dar nu uitati ca jucam intre noi si fiecare beneficiaza de chestia asta la un momentdat, in general adversarul schimba tactica,devine mai agresiv iar tu daca conduci incerci sa aperi rezultatul iar jocul asta nu te iarta daca te aperi prea mult .

11. #851 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Si mie imi parea rau ca am dat banii la inceput.Nu reuseam deloc sa ma acomodez.
    Dar dupa update uri, l au apropiat ca gameplay mai mult de fifa 15, si am inceput sa ma descurc.
    Oricum nu am vazut diferente intre aia din diviziile 3-4 si aia din divizia 1.
    Presing maxim, si suturi din orice pozitie...asa joaca 90% in divizia 1.Easy money

12. #852 SP
    da, asta cu suturile ma dispera

13. #853 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Da., o sa fie duminica .
    Sigur? Ca nu mai am rabdare sa imi fac echipele . Vroiam sa le fac maine cand apar atacantii,dar astept atunci poate scad si mai mult preturile

14. #854 SP
    eu risc si astept pana Duminica Luni cand sper sa bage full toty si packuri de 100k

15. #855 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by PayPerView View Post
    Si mie imi parea rau ca am dat banii la inceput.Nu reuseam deloc sa ma acomodez.
    Dar dupa update uri, l au apropiat ca gameplay mai mult de fifa 15, si am inceput sa ma descurc.
    Oricum nu am vazut diferente intre aia din diviziile 3-4 si aia din divizia 1.
    Presing maxim, si suturi din orice pozitie...asa joaca 90% in divizia 1.Easy money
    Pai si de ce am mai luat noi fifa 16, daca acum el nu este decat un fifa 15,5 ? Mai intai au venit cu un demo destul de bun de am zis oau: dar vine produsul final si ne alegem cu un rahat pe bat iar dupa cateva updates ne-au mai lasat doar batul!

16. #856 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Ce bine era daca ramanea jocul de la inceput pana sa apara updateurile. Chiar mi s-a parut simulator. Am si zis ca s-a terminat cu porcaria aia de ping-pong,pasele impecabile cu triunghi si alergatul cu un jucator pana in poarta. Din pacate, interesul lor nu este sa faca un simulator adevarat,ci un arcade care sa se vanda in cat mai multe exemplare. Ce s-ar intampla daca unul mai slab nu ar castiga in fata unuia mai bun nici macar un meci din o suta?nu ar mai cumpara jocul. In felul asta toti suntem buni la fifa

17. #857 SP
    Junior Member croccata's Avatar
    Buni sau nebuni .. Ideea e ca nu mai suport jocul asta . Ma enervez rau

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post added 14-01-2016 at 15:18 ----------

Am o nelamurire ... Eu daca sunt in div 6 imi poate da ca adversar in campionat unul dintr o div superioara ?

18. #858 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by croccata View Post
    Buni sau nebuni .. Ideea e ca nu mai suport jocul asta . Ma enervez rau

Incearca sa joci in Seasons. E mult mai ok. Eu am vandut toti jucatorii din UT pe la mijlocul lui decembrie si am jucat numai Seasons de atunci. Pot sa spun ca nu m-am enervat deloc. Indiferent daca am castigat sau nu. Am 650k si chiar nu stiu daca sa mai fac echipele sau sa trag pachete si sa termin cu UT. In felul asta poate o sa raman cu , controllerul intact. Celalalt nu mai este de la fifa 15 UT

19. #859 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    season e ala vs bot?

20. #860 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu, este online dar cu echipele normale, acelasi sistem de campionat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 79 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast