Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 79 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1563

Thread: Ultimate Team - Fifa 17

1. #1181 SP
    Senior Member nina's Avatar
    futhead tine saptamanal 2-3 turnee ultimate team.mi se pare ca sunt pe xbox one europa si america de nord

2. #1182 SP
    Junior Member stefanteg's Avatar
    Quote Originally Posted by Reveylle View Post
    Exista undeva vreun ghid pentru incepatori in Ultimate Team ? Nu am coins , ma vad nevoit sa vand jucatori , cumpar cate un contract pt fiecare doar ca sa joace in meciul urmator . Sunt in liga 8 si am punctajul necesar pt a ma mentine acolo , problema e ca nu mai am contracte si nu pot sa joc . exista vreun imprumut de coins sau forfait la divizie astfel incat sa primesc bonusul de mentinere ?

Salut ! Singura varianta este sa cumperi Pack URI . Dacă nu ai destule COINS

Trebuie sa cumperi FIFA points . Iti setezi contul cu un card de credit , cumperi points apoi cumperi Pack URI si spor la joc

---------- Post added 03-08-2016 at 17:18 ----------

Incredibil ! Mi s a întâmplat si mie .... Am ajuns la performanța de a da de 3 ori in bara din 6 m .... Mai aveam un pic si spărgeam televizorul ...
    Joci pe Xbox one !? Id ul meu este stefanteg ! Add , ca sa jucam , dacă vrei

3. #1183 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Crespo sau Van Basten in echipa asta ?

FIFA16 ALL STARS | FIFA 16 Ultimate Team Squad | WeFUT

Ce parere aveti?

4. #1184 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Cum imi recupereZ jucatorii folositi in squad building chalenge? Am completat lets get started si acum nu mai am 4 jucatori importanti in club printre care si rooney

5. #1185 SP
    Junior Member pasar3's Avatar
    Nu ai cum sa ii mai recuperezi. Toti jucatori care in folosesti pt acele squad-uri ii pierzi.

6. #1186 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Asa imi trebuie daca nu ma intereseZ inainte sa ma bag, nici nu am citit ce scrie inainte am dat repede next... Am pierdut jucatori in valoare se 60k

7. #1187 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Este important sa citesti, dar si mai important este ce primesti in schimb.

8. #1188 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by CLAuDyA View Post
    Asa imi trebuie daca nu ma intereseZ inainte sa ma bag, nici nu am citit ce scrie inainte am dat repede next... Am pierdut jucatori in valoare se 60k
    60K mi-e rau , Eu am folosit numai jucători de bronz la taskurile alea si am observat că pierzi jucători și primești pachete.

Sent from my EVA-L09

9. #1189 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Si mie mi-e rau... Asta e

10. #1190 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Ati primit ceva notabil la squad challenges? Eu am avut semi noroc cu Kante si Matip primiti la schimb cu o echipa de Gold players.(ciurucuri) A doua oara nu am primit nimic deosebit.

11. #1191 SP
    Member Clau23's Avatar
    Voi cum reusiti sa depasiti adversarii? cum driblati? nu reusesc sa depasesc un adversar...pase si atat..dar individual nu reusesc nimic.Orice sfat e apreciat.Am cumparat jocul acum 3 zile si imi vine sa il vand deja

12. #1192 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu l-am prins pe Sterling la free pack, through ball si nu îl ajunge nimeni din urmă, față de FIFA 16 asta mă bucură cel mai mult ca nu mai pot dribla cârnați, este destul de greu să treci printre doi jucători.

Sent from my EVA-L09

13. #1193 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Voi cum reusiti sa depasiti adversarii? cum driblati? nu reusesc sa depasesc un adversar...pase si atat..dar individual nu reusesc nimic.Orice sfat e apreciat.Am cumparat jocul acum 3 zile si imi vine sa il vand deja
    Speed + R3

14. #1194 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Am tot incercat jucatori din pl pe postul LW si nu mi-a placut nici unul nici martial... Acum l-am cumparat pe sterling astept sa ajung acasa sa vad daca e ceva de el. Care e treaba cu jucatorii negrii ca nu prea am inteles, am vazut ca au aceleasi statusuri ca si cei gold dar sunt de cateva ori mai scumpi.

15. #1195 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

Ultimate Team - Fifa 17

Sunt jucatori cu potential , transferati in vara. Cardul o sa primeasca automat UP in cazul in care apare in totw.

16. #1196 SP
    Member bdevil's Avatar
    Exista ceva site-uri de unde ma pot inspira la echipe bune bronze? Ca-s la inceput si n-am bani de gold. Pe futhead vad ca nu mai pot filtra squad-urile dupa bronze.

17. #1197 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Futwiz.com

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

---------- Post added 04-10-2016 at 13:29 ----------

Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    E mult mai greu 1vs1..eu am renuntat sa mai atac asa mai bine pasez mult ..cam asta e cheia la 17 sa desenezi mult

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

18. #1198 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Sunt jucatori cu potential , transferati in vara. Cardul o sa primeasca automat UP in cazul in care apare in totw.
    "In cazul"? Deci exista probabilitatea sa nu iasa si sa ramai cu el asa?

19. #1199 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Futwiz.com
    Nici acolo nu merge sa caut dupa bronze / silver / gold la top squads.

20. #1200 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Mi se pare mie sau CECH avea 85 si costa vreo 20k iar acum are 88 si costa 40k ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 79 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast