futhead tine saptamanal 2-3 turnee ultimate team.mi se pare ca sunt pe xbox one europa si america de nord
Printable View
futhead tine saptamanal 2-3 turnee ultimate team.mi se pare ca sunt pe xbox one europa si america de nord
Salut ! Singura varianta este sa cumperi Pack URI . Dacă nu ai destule COINS
Trebuie sa cumperi FIFA points . Iti setezi contul cu un card de credit , cumperi points apoi cumperi Pack URI si spor la joc :)
---------- Post added 03-08-2016 at 17:18 ----------
Incredibil ! Mi s a întâmplat si mie .... Am ajuns la performanța de a da de 3 ori in bara din 6 m .... Mai aveam un pic si spărgeam televizorul ...
Joci pe Xbox one !? Id ul meu este stefanteg ! Add , ca sa jucam , dacă vrei
Crespo sau Van Basten in echipa asta ? :)
FIFA16 ALL STARS | FIFA 16 Ultimate Team Squad | WeFUT
Ce parere aveti?
Cum imi recupereZ jucatorii folositi in squad building chalenge? Am completat lets get started si acum nu mai am 4 jucatori importanti in club printre care si rooney
Nu ai cum sa ii mai recuperezi. Toti jucatori care in folosesti pt acele squad-uri ii pierzi.
Asa imi trebuie daca nu ma intereseZ inainte sa ma bag, nici nu am citit ce scrie inainte am dat repede next... Am pierdut jucatori in valoare se 60k
Este important sa citesti, dar si mai important este ce primesti in schimb.
Si mie mi-e rau... Asta e
Ati primit ceva notabil la squad challenges? Eu am avut semi noroc cu Kante si Matip primiti la schimb cu o echipa de Gold players.(ciurucuri) A doua oara nu am primit nimic deosebit.
Voi cum reusiti sa depasiti adversarii? cum driblati? nu reusesc sa depasesc un adversar...pase si atat..dar individual nu reusesc nimic.Orice sfat e apreciat.Am cumparat jocul acum 3 zile si imi vine sa il vand deja
Eu l-am prins pe Sterling la free pack, through ball si nu îl ajunge nimeni din urmă, față de FIFA 16 asta mă bucură cel mai mult ca nu mai pot dribla cârnați, este destul de greu să treci printre doi jucători.
Sent from my EVA-L09
Am tot incercat jucatori din pl pe postul LW si nu mi-a placut nici unul nici martial... Acum l-am cumparat pe sterling astept sa ajung acasa sa vad daca e ceva de el. Care e treaba cu jucatorii negrii ca nu prea am inteles, am vazut ca au aceleasi statusuri ca si cei gold dar sunt de cateva ori mai scumpi.
Sunt jucatori cu potential , transferati in vara. Cardul o sa primeasca automat UP in cazul in care apare in totw.
Exista ceva site-uri de unde ma pot inspira la echipe bune bronze? Ca-s la inceput si n-am bani de gold. Pe futhead vad ca nu mai pot filtra squad-urile dupa bronze.
Futwiz.com
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
---------- Post added 04-10-2016 at 13:29 ----------
E mult mai greu 1vs1..eu am renuntat sa mai atac asa mai bine pasez mult ..cam asta e cheia la 17 sa desenezi mult
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Mi se pare mie sau CECH avea 85 si costa vreo 20k iar acum are 88 si costa 40k ?