Folosește l pe Lucas daca joci cu Teixeira ST .
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Depinde si de stilul de joc , poti face faze de gol cu el daca folosești skill ul la maximum cu el . La finalizare e foarte slab , da randament bun pe RW .
Mi s.a intamplat o "chestie" dubioasa rau in seara asta, si nu e prima data....caut un jucator normal, si nu prea e pe piata , adica licitatia la el expira de la 10-15 min in sus, apoi il caut si la buy now si apare la un pret aproape dublu decat costa la licitatie, ies - intru din nou, acelasi lucru....dupa 2 min dau cautare si imi apar o groaza, timpul la licitatie acum in secunde la primii si buy now pret normal....
Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk
ati incercat din jucatorii astia?
arg-fra FIFA 15 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
buget pt Pogba, Lloris sau marchisio nu am...
---------- Post added 29-10-2015 at 11:53 ----------
chem 10 la toti cu evra..insa imi place alex sandro mai mult
Penalty-urile sunt deja prea de tot. Practic nu am meci fără sa fie penalty. Se dau mult prea ușor și pentru aproape nimic.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Eu mi-am pus toata echipa la vanzareMa mut din Germania in Italia. Daca aveti recomandari de jucatori buni din Italia ... astept
Pana acum am luat asa: Sau, Giovinco, Di Natale, Guarin, Iturbe. Urmeaza Insigne LW, dar astept sa se vanda VidalLa mijloc ma intereseaza foarte tare naingolan.
Salutare, a mai incercat cineva sa cumpere un jucator mai ieftin si sa il vanda mai scump? Eu am facut asa cu Aubameyang si de doua ori am facut profit a treia oara mi-a luat o mie in loc sa-mi dea treia mai patit cineva asa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
By tudyniuz in forum Console Club
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks