Folosește l pe Lucas daca joci cu Teixeira ST .
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Depinde si de stilul de joc , poti face faze de gol cu el daca folosești skill ul la maximum cu el . La finalizare e foarte slab , da randament bun pe RW .
Mi s.a intamplat o "chestie" dubioasa rau in seara asta, si nu e prima data....caut un jucator normal, si nu prea e pe piata , adica licitatia la el expira de la 10-15 min in sus, apoi il caut si la buy now si apare la un pret aproape dublu decat costa la licitatie, ies - intru din nou, acelasi lucru....dupa 2 min dau cautare si imi apar o groaza, timpul la licitatie acum in secunde la primii si buy now pret normal....
Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk
ati incercat din jucatorii astia?
arg-fra FIFA 15 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
buget pt Pogba, Lloris sau marchisio nu am...
---------- Post added 29-10-2015 at 11:53 ----------
chem 10 la toti cu evra..insa imi place alex sandro mai mult
Penalty-urile sunt deja prea de tot. Practic nu am meci fără sa fie penalty. Se dau mult prea ușor și pentru aproape nimic.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Eu mi-am pus toata echipa la vanzareMa mut din Germania in Italia. Daca aveti recomandari de jucatori buni din Italia ... astept
Pana acum am luat asa: Sau, Giovinco, Di Natale, Guarin, Iturbe. Urmeaza Insigne LW, dar astept sa se vanda VidalLa mijloc ma intereseaza foarte tare naingolan.
Salutare, a mai incercat cineva sa cumpere un jucator mai ieftin si sa il vanda mai scump? Eu am facut asa cu Aubameyang si de doua ori am facut profit a treia oara mi-a luat o mie in loc sa-mi dea treia mai patit cineva asa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks