Da man, dar am cumparat aveam 73 coins l-am cumparat cu 63 si l-am vandut cu 65 si in loc sa am 75 coins acum am 72 .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da man, dar am cumparat aveam 73 coins l-am cumparat cu 63 si l-am vandut cu 65 si in loc sa am 75 coins acum am 72 .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pai e corect... 65k cu taxa de 5% ai castigat de fapt 61.750. Plus 10k, ai in total 72k.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ba se poate face.
Au umblat astia de la EA la leaderboard si arata doar 800k profit la All-Time , trebuia sa am peste 1500k profit . Probabil acum arata cat ai cash ca daca adun profitul all-time + banii din meciurile jucate , ajung pe la 1 milion cash...
l-a incercat cineva pe Lloris? merita cei 36k? deocamdata l-am luat pe Ruffier..am jucat doar un meci cu el..nu mi-am dat seama daca merita sa il tin tinand cont ca e diferenta de 35k intre el si Lloris
Nu stiu de ce rahat au mai bagat faza cu chimia. Am fost batut in draft de unu care avea doar dungi rosii si jucatori din 5 campionate diferite. Eu ma chinui sa imi fac echipa cu 100 chimie, doar ca sa nu pot trece de jumatatea terenului. Superb, bravo EA, you f***d us again.![]()
Nu stiu ce sa mai zic, mi se pare penibil sa nu poti sa legi doua pase, mingea ducandu-se, parca teleghidata, direct in picioarele adversarului. Iar arbitrajul haotic ma scoate si mai tare din minti. Asta e fifa, nu ma obliga nimeni sa-l cumpar/joc, dar totusi iata-ma postand aici![]()
Bookmarks