Salutare, am 70.000 coins si nustiu daca sa imi iau pack de 5000 de toti sau sa-mi cumpar direct jucatori. Joc pe ps3
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 04-11-2015 at 01:03 ----------
I-am spart pe totisi nu mi-a cazut nimic. Nu va recomand
Sent from my iPhone using Tapatalk
daca imi permiti sa imi dau cu parerea...Pastore e prea bun si prea tehnic ca sa fie jucat CDM...eu zic ca in locul lui Valbuena.. ar fi nemaipomenit..eu il am in echipa si este foarte bun... langa Ibra eu zic ca ar merge Lacazette, iar in locul lui Pastore ar merge Diarra sau Verratti.. Dar tu stii mai bineeu zic ca echipa nu e definitiva... ti se pare mai bun lopes decat ruffier?.. Perrin nu este prea scund pt un CB..
Pai ieri am facut-o si am apucat sa joc doar 3-4 meciuri maxim cu ea pentru ca am avut treaba. Dar ai dreptate, Pastore pe defensiva este mort, in schimb in 3-4 meciuri am dat 3 goluri doar cu el. Valbuena joaca foarte bine nu o sa il schimb, cred ca pe Boufal o sa il schimb cu Di Magia cand o sa mai fac niste coinsi, iar pe Perrin l-am luat pentru statusurile bune de pe cartonas, dar nu joaca nimic sa fiu sincer, toata apararea o tine Umtiti, o sa il schimb si pe el cu David Luiz si dupa cu Thiago Silva. Lopes l-am luat la recomandarea cuiva, dar o sa il schimb si pe el pentru ca nu are pozitionare si ia goluri de la distanta foarte usor. In schimb Fekir e fenomen, deci joaca foarte bine, chiar vi-l recomand si pe el si pe Ibra.
Bookmarks