supriza o sa ai dar neplacutasunt numai petrade in pack-uri.
Ce-i dreapt mi-a picat un Diego Costa...in cele 10 pack-uri primite pan acum.
In fiecare zi de Luni se primesc
supriza o sa ai dar neplacutasunt numai petrade in pack-uri.
Ce-i dreapt mi-a picat un Diego Costa...in cele 10 pack-uri primite pan acum.
In fiecare zi de Luni se primesc
auzi..pai nu-ti ajunge Diego Costa?...60k asa..dintr-un foc...eu ma chinui 1 luna sa fac coinsii astia![]()
Merci Adi, merci Cristi.
Eh, cine se asteapta la surprize placute de la EA in ziua de azi...
Dat fiind ca abia vineri am pus jocul in consola e usor de imaginat ca pe langa petardele alea de bronz primite ma bucur si la ce vine in pachete, sa prind un pic de cheag, nu?Deci hai (si) cu Diego Costa, daca ziceti voi, hehehehe
Eu aveam impresia ca daca tot platesti bani in plus la achizitia jocului iti dau pack-urile mai bogate...dar de unde, sunt banalele pack-uri Gold...![]()
E doar impresia mea sau pack-urile astea complimentary vin in ultimul timp doar la companionul de pe mobil si nu si pe web app?
pack-urile sunt un joc de noroc doar pentru fun ..nu ai cum sa scoti profit din ele(am deschis mii de la fifa 14 incoa)..daca e musai sa deschizi si tu un pack ..fa chestia asta cand e TOTS sau ceva de genu cu pack-uri de 50, 100 k si sansele sunt o idee mai mare
azi generozitatea EA s-a aratat iar, daily gift 2500 coins! 10 contract gold shiny de toti banii![]()
Bun... Si eu 500 coins. Oare care e algoritmul? Sa fiu sincer acum, cred ca am primit si eu unul de 2500 si un pack de 4 rare gold.
2500 azi pe companion, ieri 1000 pe webapp. Au considerat suficient incat sa-mi mai strecoare si un jucator mai de doamne-ajuta in pack-uri![]()
Am primit doar 250 coins pe companion azi
Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
Bookmarks