da logic..asa e, insa dupa ce mi-am facut echipa dorita am aruncat restul coinsilor..asa s-ar putea spune
da logic..asa e, insa dupa ce mi-am facut echipa dorita am aruncat restul coinsilor..asa s-ar putea spune
Trebuie sa ai echipa tare rau daca ai aruncat atatpune te rog o poza cu ea
Sent from my D6603 using Tapatalk
nu e tare rau
dar am un neuer ramos boaten, neymar bale...ajung astia...modric si james la mijloc... eu am vrut o echipa care sa imi placa si in realitate....lipseste doar CR..atat.
apropo, nu stiam ca Messi 99 a primit inca o stea la weak foot...
Messi are de la inceputul jocului 4stele la week foot, bale e bun la alergat pe banda dar nu e genial anul asta.
---------- Post added 18-01-2016 at 13:41 ----------
Pune echipa ca e similara cu a mea si sunt curios cum ii ai pusi pe teren
pe neymar l-am dat pt profic, ca il luasem cu 217k si l-am dat cu 237k, ca o sa scada si il cumpar iar mai ifetin, pana tunci il folosesc pe ribery, in rest asta e echipa
Arata bine...asteapta neymar upgrade sigur vine acusi
da, insa cred ca si pretul o sa fie mai mare in prima luna
---------- Post added 18-01-2016 at 14:02 ----------
Luiz Gustavo mi se pare un super jucator pentru pretul pe care il are... e excelent in defensiva, face si faza de atac f bine, si e si inalt..sa nu mai zic ca la finalizare e mult peste 46-le pe care il are ca atribut
Am tras și eu pachete, când au fost apărători 5 x 100k și acuma cu toată echipa am luat 6 x 100k și 3 x 50k. Cei mai buni au fost Yaya, Alexis Sanchez, Reus, Diego costa și vreo 2 IF de discard.
---------- Post added 18-01-2016 at 14:06 ----------
Echipa e 4312 Marcelo Ramos Otamendi Walker De Bruyne Yaya Isco James Rodriguez Bale și Benzema cu De Gea in poarta.
Și urmează sa îl răscumpărare pe CR7 pe care l-am vândut înainte pt coins de pack-uri.
Nu pot pune screenshot ca depășește 2mb
la urma urmei o sa joc la drafturi de o sa ma satur de TOTY si IF's)
---------- Post added 18-01-2016 at 15:50 ----------
am observat o chestie privind pack-urile din fifa 16...cele care sunt limitate, lighting hour..sau cum se numesc ele, sunt mult mai ok decat cele limitate la 5 sau 10...am observat asta si la cele trase de mine si la cele de pe youtube...
n-am prins nimic la maintanance-ul asta...mi s-a blocat Neuer in trade pile si n-am avut coinsi suficienti, insa fata de data trecuta nu a mai fost nici un jucator mult sub pretul pietei..toti erau bidati spre maximum...a fost un neymar insa la 50k a trebuit sa ma opresc din bid...oricum, lumea a fost pregatita de data asta..preturile s-au dus rau de tot in sus... Bale de la 130k a ajuns la 220k...nu stiu ce se intampla...nu cred ca au asteptat toti toty si au strans coinsi pana in acel moment..sau au picat multi albastrii si a facut lumea coinsi la greu...sau poate exista din nou autobuyers
Bale nu e exemplu prea bun..a fost in totw si versiunea normala nu a mai fost extrasa din packuri..oricum sunt putini albastri fata de alti ani cand aveai zeci de pagini cu un jucator
nu e bun dar e un exemplu, la fel ca neymar..ambii erau la 130-170k, acum trec de 220k. si au stat ceva vreme la acele preturi...insa dintr-o data preturile lor au explodat, au crescut zilnic cu 10-15k in medie, de seara pana dimineata
Lumea s.a pregatit din decembrie pentru perioada asta si au scazut mult.e ceva normal ce se intampla...la fel a fost si de black friday bale dimineață era 180 si am zis ca stau sa mai astept poate cade si mai tare..seara cand ajung acasa l.am cumparat cu 270 k..dupa a scazut iar usor usor
lumea a fost prostita de youtuberi..cam asta e adevarul...au facut cam devreme video-uri cu market crash
Bookmarks