Știu ca anu trecut ai participat prin București la ceva concursuri organizate acolo.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Știu ca anu trecut ai participat prin București la ceva concursuri organizate acolo.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Am uitat sa zic ca treaba cu fitness ul vine o data cu scriting ul.
Daca e scripting ul impotriva ta, atunci si echipa iti alearga ca si cum n ar avea fitness.
Dar nu conteaza ca incepi cu 100 sau 80, la fel se simte cand prinzi scripting impotriva ta.
@flaviusdani Da am participat.Am si castigat cateva, dar n am avut loc prea mult de varamiu
A fost anul lui 2015...
Salut,
Pentru echipa din Serie A.
Pentru postul de CB il am pe Miranda, si nu stiu ce sa aleg intre Barzagli sau Manolas.
Nu am inca bani de Chiellini.
Multumesc.
doar pt partea ofensiva as merge pe james ca are sut, in rest consider ca Modric este peste el
ii am pe ambii in echipa...obosesc destul de repede amandoi, parca un pic mai repede James
---------- Post added 21-01-2016 at 12:45 ----------
asa da yanciu
sa il vand pe Aguero si sa-mi mai fac o echipa din alta liga? Am din BPL.
Din ce ligi mai aveti echipe? Care se merita mai mult ca BPL?
Nu am bani sa cumpar neymar suarez ronaldo messi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
depinde... BBVA e cea mai buna dar e foarte scumpa...si ai nevoie d eun neymar si bale..un Ramos..la portari sta f f prost...doar cu un de gea si inca un spaniol langa Ramos...
Bundesliga e ok dar nu ai mijlocasi centrali buni in afara de vidal...in schimb ai super fundasi si portari... ai un ribery accesibil la pret... iar in atac in afara de Auba si Lewa...nu prea ai pe cine...
ramires rezerva?...
---------- Post added 21-01-2016 at 13:50 ----------
begovic mise pare atat de slab...are niste iesiri total aiurea la minge..nu iti permiti cech sau lloris? sunt mult mult peste
ramires il bag mai mereu in teren...probabil ca a fost obosit.
begovic da e slab iese aiurea chiar si cand fundasii mei pot sa prinda mingea el degajeaza prin alunecare si nu e atacat de nimeni.
da...foarte slab..m-a omorat la draft) a iesit si mi-a daramat fundasul dar la minge nu a sarit
evident ca am luat gol...
) ramires e chiar bun. si fernandinho e bun si el si au doar 80.
Salut. Va merge aplicația de mobil? Nu îmi spune ca sunt ceva probleme cu serverele. Xbox 360.
Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
Bookmarks