Se numește diferența de viteza și control al balonului.
Adversarul încetinește viteza jucătorului și are un control mai mare al mingii. Vezi în tutoriale F.U.T. 16. In acest fel adversarul poate evita jucătorii tai.
Se numește diferența de viteza și control al balonului.
Adversarul încetinește viteza jucătorului și are un control mai mare al mingii. Vezi în tutoriale F.U.T. 16. In acest fel adversarul poate evita jucătorii tai.
am cumparat aseara un pachet de 25000 si unu de 7500 si nimic...stai sa fac print. revin cu edit
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
https://www.easports.com/uk/fifa/clu...premier-league
Au Anglia liga 1 si 2, Spania liga 1 si 2 si IrlandaRepresent your club with personalized FIFA 16 pack art, phone and tablet wallpapers, and Twitter and Facebook backgrounds
Am exhipa de bbva. Dintre urmatorii jucatori: iniesta,modric,james r., rakitic, santi cazorla, isco, kovacik 2 vreau sa fie cam si restul cm pe care din ei este mai bine sa ii fac cam?
Si dintre st benzema 89 sau suarez 90 ce sa aleg? Nu am bani de amandoi
In opinia mea la ST e clar Suarez, iar la CAM James Rodriguez+Rakitic ar fi alegerea mea.
Cam iniesta și kros (eu am iniesta cf și kros cm, kros are viteza foarte buna și iniesta niciodată nu ratează plus dribling Foarte bun) dintre Suarez și benzina as alege suarez
Multumesc. Il fac pe iniesta si pe james r. Cam restul cm. Acum ca merge webapp sa curga banii sa imi permit jucatoti dintre cei mai buni. App, eu fac intre 20k-30k pe zi, e bine, e mult e putin? Voi cam cat faceti doar din trading?
30k pe zi?? eu nu am nici 20k toti banii...spune-mi si mie ce iteme vinzi.am 18k acum sa investesc
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Eu fac doar cu jucatori de 8-9k ii cumpar cat mai jos la bid si ii vand aproape de minim sa nu stau mult cu ei
---------- Post added 17-02-2016 at 06:28 ----------
Momentan am 320k
---------- Post added 17-02-2016 at 09:39 ----------
Cristi cat costa jucatorii cu care faci tu trading de iti raman 30k?
Nu va mai am la prietenii ptr ca nu mai folosesc contul grincics cine vrea sa ma adauge sunt edward-laurentiu
Niste exemple de jucatori puteti da ? Eu am cam 45k si am incercat cu feluriti jucatori dar nu prea mi-au iesit.
Bookmarks