Ma gandeam sa l iau dar sa l fac cdm sa vina din spate cu sut
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Ma gandeam sa l iau dar sa l fac cdm sa vina din spate cu sut
In jocul asta poti sa ti-o iei oricand de la un ping ponger. Asta e cu adevarat un joc pentru noobi pentru ca tentatia unui noob este de a apasa ca un bezmetic pe butoane, tendinta clara a acestui joc. Pacat, ca are si parti pozitive.
Crede-ma am incercat cam tot din anglia si cel mai bun mi se pare firminho si e si ieftin, e incredibil de bun la mn in echipa e cel mai bun marcator dupa ibra
"Ping Pongerii" nu sunt chiar atat de enervanti cum sunt "rupatorii"
Deci eu am luat rosu direct de la crețu ala de arbitru pt tinere de tricou in timp ce adversaru mi l trimite direct la morga pe Sterling (4 meciuri accidentat) si n a dat nici fault
Firmino e foarte bun si pentru mine. Acum incerc sa strang pentru un atacant. Am Origi si Welbeck, dar nu sunt nimic iesit din comun dupa cum spune atat pretul, cat si overall-ul. Cum nu fac trading, mai am ceva. Il vanez pe Vardy.
Inainte lu' Sturridge l am avut pe Remy si isi facea treaba. E destul de ieftin acum. L am luat acum vreo 3 sap cu 15k si l am dat zilele trecute cu 10k
Cam asa pierzi in fata unui portar in forma si a unui adversar distructiv si norocos.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sigur nu sunt eu Barcelona, dar e frustrant nonetheless![]()
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
L-am luat cam pe coutinho avand 2 echipe il schimb cu firmino meci de meciu sa am 99 fitness singurul caruia ii bag card de fitness este ibra:d
Despre coutinho a fost omul meciului in primul meci jucat cu el a dat 2 goluri( singurele) am jucat 5 meciuri cu el mi se pare f bun este fenomenal pe finese shot dar sta prost la loviturile de cap este mult sub firmino la capitolul asta. Oricum merita pretul mai ales ca l-am prins hunter la 55k control bun al balonului 4*4* vreau sa am mai multe meciuri cu el sa imi fac o parere mai detaliata
Fizic nu are , mic de statura..cum vrei sa iti sara la cap ?
Suteaza foarte bine cu dreptul si pe finess shot.
Nu are strenght si la 17 e ff important..dar daca joci bn cu el e ok
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Dar de Rooney ce ziceti? Vad ca e relativ scump. Am luat cateva goluri de la adversari cu el.
Pe o doamna/domnisoara n o intrebi niciodata ce varsta are si cati bani a bagat in Fifa
Toti coinsii sunt facuti din trading ce.i drept am avut un inceput mai bun datorita level-ului mare (55) cu care am deblocat tot din catalog, asta te ajuta mult nu e ca si cum ai pleca de la 0.
Nu ma plang de coutinho ba chiar l-am laudat am spus ca singurul punct slab care l-am vazut eu la el in astea cateva meciuri jucate cu el este lovitura de cap insa este un jucator exceptional. Rooney mi sa parut bun pana sa incerc altceva si mai bun, nici eu nu pot sa joc cu un varf sau un cam care nu are 4*. Fut26 tare asta. Nu reusesc sa scap de numele asta asta e, unii dintre voi ma cunosc (grincics)
![]()
Bookmarks