Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Console Games TV Show in Romania?

Voters
81. You may not vote on this poll
  • DA

71 87.65%
  • NU

10 12.35%
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 92

Thread: ConsoleGames TV Show

1. #1 SP
    Ex: phat_sua amermofo's Avatar

Cool ConsoleGames TV Show

Salutare,

Avem foarte mult continut aici pe forum si as vrea sa il transform in continut video. Pot ajuta cu productia si distributia, ulterior putem gasi un sponsor pentru a ajuta CG si recompensa pe cei implicati. Ce parere aveti, exista interes pentru productia ConsoleGames Show? Haideti sa discutam aici pentru a afla..... cc MonkY

Update: avem un mic test:

Attached Images Attached Images consolegames_tv_720p.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut!

Din pacate am votat Nu, pentru ca in perioada aceasta nu m-as putea ocupa de nimic extra... iar din experientele anterioare va spun ca oricat de mult entuziasm ar fi, sau cat de multi binevoitori... fara buget serios in timp se va pierde si entuziasmul si bunavointa. Atata timp cat oamenilor le este greu sa-si rapeasca 5 minute pentru a scrie o stire pe CG, crezi ca vor avea timp de cateva ore pentru a realiza un show? Eu din pacate sunt pesimist, dar as vrea sa mi se demonstreze contrariul...

3. #3 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    E misto ideea, mi-ar plăcea să se facă asa ceva si chiar as putea contribui. Dar sunt de acord si cu MonkY, trebuie sa fie ceva bine pus la punct si sa tina un nivel de entuziasm ridicat constant.

4. #4 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Care ar fi formatul acestui show, cum tratezi continutul si cum ai vrea sa structurezi sa zicem un episod?

5. #5 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Absolut da. DA, DA, DA! Cu trei mani am votat, ca-s miriapod.
    In Romania sunt foarte putine spre deloc astfel de emisiuni, sa le numesc asa.
    Nu cred ca e foarte costisitor pt ca nu tra sa implice nu's ce logistica, o masa si niste scaune.
    Stau baietii acolo si discuta, 2-3 ca altfel e haos. Ceva gen ce face userul nostru Hostil.
    Nu trebuie sa fie cu orele. Se incepe cu o incalzire usoara pe o perioada, 20-30 min. Vedem si feedback-ul intre timp.

Castig imens: promovarea gamingului pe console, si nu in ultimul rand al saitului.

Am zis !

PS. Dificultatea e una singura, cine este dispus "sa se bage in seama".

6. #6 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Exact. Important e sa vrea cineva (1-2 oameni, eventual cu anumita "vechime" si cu un vocabular ceva mai dezvoltat) sa prezinte in fata camerei. Camera care poate fi un simplu DSLR sau chiar un telefon mai nou, montat pe un trepied.

Multa bafta si hai sa vedem doritori.

7. #7 SP
    Junior Member ButchX's Avatar
    Cred ca solutia optima este crearea unui canal youtube. Postare de review-uri, podcast-uri, play through-uri si unboxing-uri...poate si prezentarile colectiilor din sectiunea coltul colectionarilor. Limba engleza obligatoriu.
    Din pacate, cum spune si Monky, fara un buget dedicat si o echipa profesionala e foarte greu de realizat.
    In plus trebuie sa produca bani, suficienti pentru sustinerea productiei dar si a remuneratiei echipei.
    So...

8. #8 SP
    Guys, ma bucur de interesul vostru. Monky promit sa nu te incurcam si ingreunam cu nimic!
    Pentru inceput propun doua formate, scurt si la obiect, le perfectionam pe parcurs.
    - Stiri (emisiune 3 minute cu 3 stiri) de 2 ori pe saptamana
    - Review Joc (emisiune 5 minute)

Partea de productie o asigur, filmam in studio (avem lumini, sunet, camere, ecran verde tot ce ne trebuie).
    Distributia o facem pe TV (in platforma Dolce ~ 1.3 mil case o pot receptiona zilnic). In paralele le punem si pe youtube/facebook.
    Emisiunea vreau sa o branduim ConsoleGames (daca ne lasa Monky) - pentru ca scopul e sa atragem bani impreuna.

O mare parte din materialul editorial este deja aici, trebuie doar putin adaptat pentru TV.
    In cazul in care nu gasim pe cineva potrivit sa prezinte emisiunea, asigur o parte feminina de prezentare
    Deci practic, cine vrea sa se implice in proiect pe parte editoriala sau de editare sa scrie aici.

In cazul in care nimeni nu este disponibil, Monky, pot sa imprumut din contentul ConsoleGames pentru o emisiune pilot? O postez aici si vedem daca mergem inainte...

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    amermofo: chiar vroiam sa-ti scriu pe PM... Ar fi indicat sa faci o emisiune pilot, sau ceva de proba... sa vedem exact ce se poate imbunatati, ce format este si cat de bine da. Mie de exp. imi plac foarte mult cei de la Digi24 (emisiunea 2.0)... Daca reusesti ceva de genul acela, esti tare!

P.S. Dar nu inteleg... de unde bani pt. studio... lumini, camere, etc.. ? Plus emisie pe Dolce (damn, nu am Dolce). Sau ai la dispozitie asa ceva?

10. #10 SP
    Lucrez la un proiect de un an de zile. L-am pus pe picioare si acum vreau sa il dezvolt/extind.

Am la dispozitie infrastructura necesara si pot acoperi costurile tehnice, ce imi lipseste este partea editoriala. Modelul la care lucrez acum este de a parteneria in diferite domenii (ex: Gaming - ConsoleGames - facem un produs si incercam sa il monetizam). Daca merge, revenue share - toata lumea e fericita

11. #11 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    TV sau Online ?

12. #12 SP
    Banned Templier's Avatar
    interesanta idee dar ar trebui sa ne spui mai multe. ai tu un post tv / cu cat s-ar scoate site-ul / ...
    cel mai bine ar fi sa ne intalnim la o cafea live

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by lukecelmare View Post
    TV sau Online ?
    Ambele!

@Templier, ne intalnim, cand?

14. #14 SP
    Banned Templier's Avatar
    pai ma gandeam sa vb cu MonkY sa vezi cand poate, el fiind Big Boss-ul si poate trec si eu ca mi se pare un proiect interesant

15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu e nimeni Big Boss aici... dar vin si eu daca e. Poate in weekend?

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu e nimeni Big Boss aici... dar vin si eu daca e. Poate in weekend?
    Perfect! Ne auzim pe Joi sa stabilim.

17. #17 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Yo, count me in, sunt curios de ce vreti sa faceti si poate ma bag si eu

18. #18 SP
    Amanam pe saptamana viitoare, nu e inca gata episodul Pilot. Postez aici cum il termin si dupa ne vedem sa discutam.

19. #19 SP
    Banned Templier's Avatar
    poti sa pui si o versiune Beta

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    poti sa pui si o versiune Beta
    Nup, dupa sare lumea cu feedback pe chestii care n-au legatura

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast