Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Console Games TV Show in Romania?

Voters
81. You may not vote on this poll
  • DA

71 87.65%
  • NU

10 12.35%
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 92

Thread: ConsoleGames TV Show

1. #41 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    succese !

2. #42 SP
    Ex: phat_sua amermofo's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Prezentatoarea apare si la dolce tv? Sunt sigur ca am vazut-o prezentand tv guide-uri, city guide-uri etc.
    Ea este

3. #43 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Wow, nu ma asteptam sa treceti asa repede la treaba, great job. Sorry ca am fost mai absent de pe forum (si de pe internet) in ultimul timp, clasa a 12-a imi ocupa mai mult timp decat ma asteptam.

Anyway, amermofo, poate ai zis undeva si nu am vazut eu, dar, unde e filmat episodul ? Si cine e tipa ?

4. #44 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Damn! Nice job guys! Am fost extrem de (placut) surprins. Chiar ma gandeam sa propun ceva mai usor si putin de editat gen un canal pe Twitch, daca o emisiune propriu zisa era prea mult de munca. Forget that! Asta e de zece ori mai profii Like, subscribe, all that good stuff!

5. #45 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Bravo amermofo!
    h0stile, te implici ? Hai ca ai experienta. Poate il capacitezi si pe Catalin.

6. #46 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Anyway, amermofo, poate ai zis undeva si nu am vazut eu, dar, unde e filmat episodul ? Si cine e tipa ?
    In studio, la un chroma screen albastru, tipa se numeste Ada si este una din cele 3 prezentatoare.

BTS:
    Attached Images Attached Images 2015-10-14-08.23.10.jpg

7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Scuze pentru update-ul intarziat... dar, mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Am avut Duminica o intalnire de nota 10 cu maestrii amermofo, DeathWings (long time no seen), AlanPoe, OEE, trickz, Cris... si am discutat despre proiect. Pe scurt, vom incerca initial sa facem niste episoade zilnice de cate 2 minute, urmand ca dupa ce ne "formam" sa trecem la un format mai lung, probabil un episod pe saptamana.

Daca am inteles corect, amermofo va incepe lucrul de joi, bazandu-se pe stirile pe care le vom publica noi pe site (le voi lua si urca intr-un Google Drive). Desigur, oricine doreste poate sa scrie aceste stiri (console related only). Iar daca sunt ok scrise (va recomand sa le cititi chiar si cu voce tare dupa ce le finalizati), acestea vor ajunge pe TV, pe canalul de YouTube si chiar si in aplicatia dedicata pentru mobil despre care amermofo va poate da mai multe detalii.

In timp, cei care vor arata interesul pentru stiri, vor primi acces la acel Google Drive si vor lucra direct cu amermofo. Cine stie, poate in viitorul apropiat veti avea chiar "bucatica" voastra de emisiune. Sa speram ca ajungem si acolo, dar... mai e mult de munca.

So, let's start the engine!

8. #48 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte tare. Felicitari. Sincer, nu inteleg interesul fata de TV (unde oricum nu poti masura nimic si nu exista un public tinta), dar pe partea de youtube e super ok.

9. #49 SP
    Banned Templier's Avatar
    MonkY cum va fi reprezentat site-ul in emisiune si care ar fi beneficiile pe care le are site-ul ca este implicat in acest proiect?

10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Foarte tare. Felicitari. Sincer, nu inteleg interesul fata de TV (unde oricum nu poti masura nimic si nu exista un public tinta), dar pe partea de youtube e super ok.
    Da, se spune ca interesul in televiziune a scazut drastic in ultimii ani, dar cel putin in Romania, a fi si pe TV iti acorda un status mai special. Cel putin asta am observat la sponsori. Prefera sa plateasca zeci de mii de euroi pt. niste calupuri de cateva secunde, cu un target minuscul, cand cu banii pe o luna probabil ne-ar tine pe noi in viata ani buni.
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    MonkY cum va fi reprezentat site-ul in emisiune si care ar fi beneficiile pe care le are site-ul ca este implicat in acest proiect?
    Daca am inteles corect, vom avea logo-ul din startup... iar atunci cand vor fi afisate titlurile stirilor, va fi trecut si powered by ConsoleGames.ro or something. Alte beneficii, poate in timp, daca reuseste amermofo sa si monetizeze toate nebunia asta.

11. #51 SP
    Incepand de maine suntem LIVE pe TV in reteaua Telekom - pe canalul Dolce Info (primul in grila) si pe facebook la TVGuide Romania cu tag @consolegames.ro

Emisiunea ruleaza zilnic si este Beta - asteptam sugestii pt imbunatatiri!

Multumesc tuturor celor implicati pana acum in proiect.

PS: daca ne poate ajuta cineva cu editare basic - PM la mine sau MonkY

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

12. #52 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Bine ca am dolce Multa bafta va doresc!!!

13. #53 SP
    Banned Templier's Avatar
    eu am UPC

14. #54 SP
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    eu am UPC
    Le prinzi pe FB si YT.

15. #55 SP
    Banned Templier's Avatar
    link?!

16. #56 SP
    https://facebook.com/tvguide.ro/

17. #57 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si linkul de YT?

L.E.: nevermind, l-am gasit

18. #58 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    La ce ora se difuzeaza/apare pe YT ?

19. #59 SP
    pe Youtube e Live, pe facebook de la ora 13:00 (astept sugestii daca il vreti postat mai repede sa schimbam)
    PS: se pricepe cineva sa ne ajute cu un thumbnail misto?

20. #60 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    se face numai formatul asta sau faceti si review-uri?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast