succese !![]()
DA
NU
Wow, nu ma asteptam sa treceti asa repede la treaba, great job. Sorry ca am fost mai absent de pe forum (si de pe internet) in ultimul timp, clasa a 12-a imi ocupa mai mult timp decat ma asteptam.
Anyway, amermofo, poate ai zis undeva si nu am vazut eu, dar, unde e filmat episodul ? Si cine e tipa ?
Damn! Nice job guys! Am fost extrem de (placut) surprins. Chiar ma gandeam sa propun ceva mai usor si putin de editat gen un canal pe Twitch, daca o emisiune propriu zisa era prea mult de munca. Forget that! Asta e de zece ori mai profiiLike, subscribe, all that good stuff!
![]()
Bravo amermofo!
h0stile, te implici ? Hai ca ai experienta. Poate il capacitezi si pe Catalin.![]()
Scuze pentru update-ul intarziat... dar, mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Am avut Duminica o intalnire de nota 10 cu maestrii amermofo, DeathWings (long time no seen), AlanPoe, OEE, trickz, Cris... si am discutat despre proiect. Pe scurt, vom incerca initial sa facem niste episoade zilnice de cate 2 minute, urmand ca dupa ce ne "formam" sa trecem la un format mai lung, probabil un episod pe saptamana.
Daca am inteles corect, amermofo va incepe lucrul de joi, bazandu-se pe stirile pe care le vom publica noi pe site (le voi lua si urca intr-un Google Drive). Desigur, oricine doreste poate sa scrie aceste stiri (console related only). Iar daca sunt ok scrise (va recomand sa le cititi chiar si cu voce tare dupa ce le finalizati), acestea vor ajunge pe TV, pe canalul de YouTube si chiar si in aplicatia dedicata pentru mobil despre care amermofo va poate da mai multe detalii.
In timp, cei care vor arata interesul pentru stiri, vor primi acces la acel Google Drive si vor lucra direct cu amermofo. Cine stie, poate in viitorul apropiat veti avea chiar "bucatica" voastra de emisiune. Sa speram ca ajungem si acolo, dar... mai e mult de munca.
So, let's start the engine!
Foarte tare. Felicitari. Sincer, nu inteleg interesul fata de TV (unde oricum nu poti masura nimic si nu exista un public tinta), dar pe partea de youtube e super ok.
MonkY cum va fi reprezentat site-ul in emisiune si care ar fi beneficiile pe care le are site-ul ca este implicat in acest proiect?
Da, se spune ca interesul in televiziune a scazut drastic in ultimii ani, dar cel putin in Romania, a fi si pe TV iti acorda un status mai special. Cel putin asta am observat la sponsori. Prefera sa plateasca zeci de mii de euroi pt. niste calupuri de cateva secunde, cu un target minuscul, cand cu banii pe o luna probabil ne-ar tine pe noi in viata ani buni.
Daca am inteles corect, vom avea logo-ul din startup... iar atunci cand vor fi afisate titlurile stirilor, va fi trecut si powered by ConsoleGames.ro or something. Alte beneficii, poate in timp, daca reuseste amermofo sa si monetizeze toate nebunia asta.
Incepand de maine suntem LIVE pe TV in reteaua Telekom - pe canalul Dolce Info (primul in grila) si pe facebook la TVGuide Romania cu tag @consolegames.ro
Emisiunea ruleaza zilnic si este Beta - asteptam sugestii pt imbunatatiri!
Multumesc tuturor celor implicati pana acum in proiect.
PS: daca ne poate ajuta cineva cu editare basic - PM la mine sau MonkY
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
https://facebook.com/tvguide.ro/
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
pe Youtube e Live, pe facebook de la ora 13:00 (astept sugestii daca il vreti postat mai repede sa schimbam)
PS: se pricepe cineva sa ne ajute cu un thumbnail misto?
Bookmarks