WTF si-a schimbat camasa intre 2 stiri???
DA
NU
Haha, daca nu ziceai tu nu observam
In schimb, nu am putut sa nu observ micile greseli de pronuntie a unor cuvinte precum "evil" sau "Geralt". Also, studioul este "CD Projekt RED" si nu doar "CD Projekt". Nu vreau sa par nemultumit sau ca arunc cu noroi, sunt doar critici constructive![]()
Hai sa nu incepem sa stropim cu acid. Consider ca in momentul in care faci o emisiune de gaming e bine sa stii si unii termeni cum se pronunta (desi "evil" nu e termen specific gaming-ului). Stiu ca am zis ca vreau sa ajut si sa scriu content, dar eu nu scriu news. Pentru ca imi displace enorm, il gasesc un proces monoton si steril pe care nu-l fac cu placere, sa stau sa transcriu de colo-colo si sa traduc 10 randuri. Asa ca decat sa fac un lucru des si prost, mai bine fac un lucru rar si bun. Prefer sa scriu chestii mai mari, articole originale, chiar acum am review la Fallout pe teava (desigur ca o sa mai dureze ca e fcking lung si abia aseara l-am primit, plus ca facultate). Amuzant este ca nu vad cum intr-o emisiune de 1 minute jumate o sa aiba loc un review, desi vad ca se cere (in ciuda faptului ca sunt cateva review-uri mai noi pe forum si niciunul nu a aparut in emisiune). Asa ca te rog, lasa intepaturile acasa si pune osul la treaba daca vrei sa ajuti![]()
Nup, intepaturile astea sunt foarte necesare. Pentru ca au fost destui useri la inceputul acestui thread care au sarit entuziasmati si foarte dispusi sa ajute, ca acum sa fie complet inutili. Eu am ajutat tacand din gura, nelasandu-i pe MonkY si amermofo sa creada ca se pot baza pe mine, cand eu, de fapt, nu fac nimic. Si acea tacere este folositoare si acum. Ce sens are sa "critic constructiv", de mai multe ori, acelasi lucru?
Move on!
Pai atunci tot ce trebuie e sa se "compacteze" foarte mult actualele review-uri, plus cineva care sa le poata prezenta la viteza respectiva
---------- Post added 12-11-2015 at 14:01 ----------
@solecon, da man, stiu exact ce spui tu, dar asta nu inseamna sa nu evidentiem greselile atunci cand ele se produc. Pentru ca in felul asta o sa stie data viitoare exact ce studio este si cum se pronunta numele lui Geralt, cum altfel vrei sa inveti din greseli daca ne facem ca nu le auzim si le ignoram? E o varianta "Beta" a emisiunii, varianta in care trebuie slefuite multe lucruri. Tocmai de-aia trebuie semnalate chestii de genul asta, ca pe viitor sa nu se mai intample. Tu crezi ca am facut-o in mod rautacios? Nicidecum, sunt perfect constient ca Teodora nu s-a mai lovit de un jargon de genul asta (desi, din nou, "evil"...). Pai am vazut mai demult un preview pe un canal cu zeci de mii de subscriberi cum tipul care prezenta a pronuntat "Geralt" cu accentul pus pe a 2-a silaba in loc de prima. N-ai idee cat hate si-a luat in comentarii si cum lumea il numea neprofesionist. Chestuiute din-astea mici iti dau o imagine foarte proasta, foarte repede. Nu sunt de ignorat.
Guys. Multumesc de feedback si ca va place. Mai avem mult de lucru dar intr o luna cred ca le punem pe toate la punct si emisiunea o sa fie tip top
1. Da am avut o problema la filmare si am schimbat camasa. Eram ft curios cati observa. Exact cum m am asteptat unii au vazut si altii nu.
2. Lucram intens la pronuntie si in viitor nu vom mai avea probleme. Emotiile si lipsa de timp contribuie. Insa un aspect ft important este ca nu avem stirile din avans si din cauza asta Teo nu le poate repeta suficient.
3. Review urile nu vor avea 1 minut. Pot avea 5 10 sau 15 minute. In functie de cat de mare e textul. Review urile sunt emisiuni ad hoc dinamice. Este alt format decat stirile zilnice.
Asa ca cine e interesat sa trimita un review astept
Alte idei?
PS: acceptam tot. Critici constructive, negative si pozitive
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
---------- Post added 12-11-2015 at 12:11 ----------
Foarte misto produs!
---------- Post added 12-11-2015 at 12:15 ----------
De asemenea daca vrea cineva sa ne ajute cu Textele sa spuna acum. Monky este ft prins acum si trece pe banca de rezerve. Asa ca vreau sa stiu daca ma pot baza pe cineva! Thx
Ar fi o idee sa vorbiti si despre lansarile pe 3DS si Wii U,chiar daca nu este o comunitate chiar atat de mare ca cea pe PS4 si Xbox One![]()
Am revenit, de acum inainte o stire pe zi![]()
https://www.facebook.com/tvguide.ro/...8112149318818/
By OEE in forum Videos
By MonkY in forum Polls
By istrategie in forum Console News
By Srachi in forum Help Desk
By MonkY in forum Help Desk
Bookmarks