e misto si pe timp de noapte cand te ataca lupii , li se vad misto ochii aia sticlosi , cum te aperi cu torta , lumina lunii printre crecile copacilor.. e chiar tare gandit , nu ma intereseaza ce au adaptat , insa are grafica si atmosfera misto
e misto si pe timp de noapte cand te ataca lupii , li se vad misto ochii aia sticlosi , cum te aperi cu torta , lumina lunii printre crecile copacilor.. e chiar tare gandit , nu ma intereseaza ce au adaptat , insa are grafica si atmosfera misto
M-am jucat vreo doua ore. Grafic, e unul dintre cele mai spectaculoase jocuri pe care le-am vazut vreodata. Daca Far Cry 4 m-a impresionat din cale afara, asta e mai ceva. Legat de poveste, am facut vreo cinci misiuni principale si am senzatia ca sunt doar pe post de tutorial pentru restul activitatilor. E destul de lipsita de substanta si pana in punctul asta, nu ma impresioneaza cu nimic.
Mecanicile de joc sunt identice cu cele din 3/4, dar universul si atmosfera il fac sa se simta ca un total alt joc. Nu mi-am dat seama din review-uri, dar e un suflu proaspat pentru serie. Beast taming-ul, restrangerea arsenalului de arme la un numar infim, limba aia fictiva, apucaturile primitive ale personajelor, sunt toate aditii binevenite care fac lumea sa para genuine. Nu imi pasa ca e aceeasi harta din Far Cry 4, atata timp cat nu regasesc aici copy-paste-ul parca facut in scarba din seria Assassin's Creed.
Cea mai mare buba a jocului e boala Ubisoft - outpost-urile, noile Radio Tower-uri (sau vechile, acum Bonfire-uri) + liniile repetitive de side quest-uri. Pe cat de tare s-au straduit cu setting-ul, pe atat de deficitar a ramas jocul ca diversitate de misiuni. Am dat o geana pe Wiki, de curiozitate sa vad cate misiuni principale sunt, si chiar nu sunt multe. Evident ca mai am o tona de chestii de facut si de descoperit si cine stie, poate ca mai incolo, misiunile secundare nu vor mai fi la fel de repetitive ( sigur).
Pana una alta, mi se pare un joc bun, din multe puncte de vedere diferit fata de celelalte. Cu siguranta nu din toate punctele de vedere, dar observ un efort real din partea celor de la Ubisoft de a nu masacra franciza in stil Assassin's Creed. Primal e probabil cea mai potrivita formula pentru serie in acest moment. Un Far Cry 5 modern, cu un setting asemanator cu cel al jocurilor anterioare si cu ceva insula controlata de niste baieti ca Vaas sau Pagan Min nu ar fi avut acelasi farmec. Nu pentru a treia oara.
am uitat sa zic ,
deci auzeam eu niste gemete asa prin casti si nu intelegeam de unde , ce si cum , cand colo !![]()
![]()
stupoare !
Tocmai ce l-am inceput si eu.Il joc pe normal ca dificultate,dar stateam in cumpana daca sa-l setez pe "survivor mode"si permadeath,ambele activate.L-a jucat careva in acest mod,cat de mare e diferenta intre standard si survivor?
Bookmarks