Si eu la fel. Dar am vazut acum ca nu mai e deloc in oferta eMag.
Btw, nici macar n-au trimis coletul la curier. Altii deja au primit produsele
Si eu la fel. Dar am vazut acum ca nu mai e deloc in oferta eMag.
Btw, nici macar n-au trimis coletul la curier. Altii deja au primit produsele
E de la sine inteles, in toate tarile se practica asta: pe raft pun doar un numar limitat de produse de Black Friday, pe restul le ascund sub tejghea. Oricum e de prost gust toata propaganda facuta de emag, am vazut zeci de reclame cu "mega ofertele" lor de blackfriday: e ca si cum as invita 200 de oameni la o masa festiva si aduc numai 5 portii de mancare. Primul venit, primul servit, restul sa stea cu ochii in soare.
mie mi-a sarit in ochi in oferta emag sshd-ul de 1tb de la seagate la 300 ron care a stat pe stock toata ziua. un upgrade bun pentru console la un pret decent.
PS: bineinteles ca eu m-am co.it si nu l-am luat...acu na..a ramas clasicul hitachi de 7200 rpm de la altex pe care trebuie sa-l cumpar![]()
Parerea mea e ca multa lume vorbeste doar ca sa se afle in treaba. Hai sa discutam de subiectul asta cu temele nefacute. De Emag vorbesc in primul rand.
Ce treaba are iphone-ul 6 argintiu la 2000 de lei cu cel gold respectiv gri la 2500-2900? Asta a fost decizia emag sa reduca doar iphone-ul argintiu. Si la fel decizia lor sa aiba la oferta 200 de bucati.
De ce se mira unii ca acum e in stoc xboxul la 1650 sau iphone-ul 6 la 2900? Au declarat public ca au avut 200/300 de bucati la oferta. Daca aveau 10000 de bucati era musai sa fie toate la oferta?
Eu inteleg supararea celor care au stat toata noaptea si cum au intrat au vazut stoc epuizat din prima. Am trecut prin asta BF trecut cand imi doream un PS4 la 10 mil si un iphone 5S la 1500 tot la emag. Si la fel am zis ca e teapa, ca au avut 10 produse din care 5 cumparate de angajati. Insa parca nu m-am agitat si frustrat cum am vazut ca o fac unii pe aici si pe forumul vecin.
Pana la urma banii au ramas pe card sau in portofel. Nu ne-a furat nimeni.
Ca emag a ales sa le dea un avantaj celor care au folosit aplicatia, e clar. Ca la unii a mers mai rapid aplicatia cu notificarea push care anunta start BF posibil.
In schimb sunt complet de acord cu supararea cand prinzi produsul pe stoc si apoi dupa o zi se anuleaza comanda pentru lipsa stoc. Asta mi se pare frustrant.
Punctul de vedere de mai sus e al unei persoane care s-a trezit normal la ora 7 vineri, si-a baut cu calm cafeaua, a asteptat ca emag sa anunte startul, avea in cosul de cumparaturi din aplicatia emag iphone-ul si xboxu-ul, a scos moto 360 din cos ca nu era cel la oferta, a lansat comanda si fara prea mari sperante a primit mail de confirmare ca produsele sunt in stoc.
Asa ca nu dati cu pietre.
La pretul ala gasesti in magazin
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
---------- Post added 22-11-2015 at 00:24 ----------
http://www.pcgarage.ro/ssd/kingston/...h-v300-ssdnow/ si ai si transport gratuit inclus
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mi-a venit și mie telefonul. Ăștia de la Apple au și cutia PremiumNu ma așteptam să livreze duminica
Daca vrea cineva un iPad mini 2 sigilat luat de la eMag in vinerea neagra la acelasi pret, poate sa ma contacteze.
L-am luat si acum mi-am dat seama ca nu am ce face cu inca unul si nici nu am chef sa il returnez.
Il dau la 699lei, livrat astazi, cutie nedesfacuta. Din pacate este doar pentru cei din Bucuresti.
Mda. La mine statusul inca e comanda plasata. Si aveam sperante sa ajunga volanul zilele astea.
Bookmarks