Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 32 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 521 to 540 of 633

Thread: Black Friday 2015

  1. #521 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    Si eu am primit ieri la fel. Vad ca Fan Courier Iasi se misca mai greu.
    pe mine m-au sunat baietii de la FanCurier, dar nu eram in zona pe la 12:00.

  2. #522 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Mi-a venit si mie coletul acum.

  3. #523 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca un mic exemplu de tzeapa stil Black Friday. Am cumparat pt. un pusti (care ma tot ruga sa-i iau un kit de gaming cat mai ieftin si mai aratos) de la eMag acest Kit gaming mouse + tastatura Redragon Vajra Centrophorus. La pretul (special) de 119,99 RON. Azi, pt. ca nu mai e Black Friday, costa 89.99 RON. Normal, nu? Am cazut si de neserios, ca l-am luat mai scump decat este de fapt... Sa tot faci fapte bune cumparand de BF de la eMag...

  4. #524 SP
    Member flamer's Avatar
    Si acuma vrei sa recompensezi pierderea prin profitshare?

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

  5. #525 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by flamer View Post
    Si acuma vrei sa recompensezi pierderea prin profitshare?

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Desigur. Te-ai prins (si ti-au trebuit 6 ani de CG pentru asta)! Am strans 9 RON in noaptea de BF de la eMag. Cu ajutorul tau voi reusi sa ajung la 30 RON sa-i dau pustiului banii inapoi... De fapt stai ca nu sunt doar 30, ca se ia si impozit (16%) si CAS (5%)... deci trebuie sa fie vreo 37. Multumesc pentru ajutor!

    P.S. FYI, eu am un script care imi face treaba asta cand introduc link-uri gen emag... Am corectat, am pus fara. Sorry...

  6. #526 SP
    Member flamer's Avatar
    Usurel, era o simpla intrebare. Nu am sarit la gatul nimanui

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

  7. #527 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Ce dracu intrebare era aia man? Adica acum o dai la intors, dupa ce luasi omu' la misto? Incredibil bah.

  8. #528 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    "Usurel"?
    Probabil astia de la eMag isi scot banii pe care ii pierd de la reducerile la xbox, iphone, prin alte produse, marindu-le pretul.

  9. #529 SP
    Member musat's Avatar
    Acum urmeaza "Cyber Monday" la PC garbage.....Ca tot copiem din strainatate, nu?

  10. #530 SP
    Member bdevil's Avatar
    Eu sper sa urmeze adevaratul BF, in ultima vineri din noiembrie, asa cum fac cei care se respecta. BF-ul nostru tine doar 30 de secunde din pacate. E mai mult reclama proasta pentru cei care organizeaza BF cu stoc pentru 3% din toti cei care cauta sa achizitioneze ceva care merita. Eu unul am ramas cu banii de BF. Treaba lor, politica lor, banii raman la mine sau se duc in ofertele care chiar merita din timpului anului ... dar nu la ei.

  11. #531 SP
    Member musat's Avatar
    Da, urmeaza BF, dar pe "afara", nu la Romanica unde a fost, ca de la inceput, o MARE bataie de joc fata de clienti.

  12. #532 SP
    Member maniac360's Avatar

    Black Friday 2015

    Nu stiu de ce aveti impresia ca in strainatate BF e mai rasarit ca in Romania. E absolut la fel, in primele minute toate ofertele foarte bune dispar. Nu prea exista reduceri ci doar lichidari de stoc si reclama ascunsa. Tin minte, ca si la Best Buy aveau maxim 10 laptopuri la pret redus in fiecare magazin si restul la pret normal.

    LE: De exemplu, istyle au avut reduceri de 10-15% la toate produsele care au tinut tot weekendul si stoc suficient. Mie mi s-a parut foarte buna oferta lor, chiar mai buna decat in strainatate.

  13. #533 SP
    Admin MonkY's Avatar
    maniac360: cred ca e gresit. Sunt magazine fizice care spun din start "Azi toate produsele au 50% reducere!" - asta e si motivul pentru care vezi cozile acelea infernale si "bataie" pe produse... Cat despre "in primele minute toate ofertele bune dispar", iarasi gresit - de aceea pe Amazon.co.uk a aparut sistemul de "Lightning Deals", oferte care apar la anumite ore si tin doar o anumita perioada de timp. In felul acesta, tu vezi cu o zi inainte ce produse vor fi la reduceri... si daca vrei ceva anume, intri atunci cand trebuie. Normal, peste tot stocul e limitat, dar macar asa nu vezi niciodata site-ul cazut, nu primesti chestii gen "inca descarcam la TIR-uri" si nici nu dispar in prima secunda.

    Un alt super-feature care ar trebui copiat: pe Amazon.co.uk ai 30 de minute sa te decizi daca vei cumpara produsul. Pur si simplu odata adaugat in cos iti este rezervat. Daca insa dupa 30 de minute nu-l cumperi, acesta devine disponibil pentru ceilalti. In felul acesta daca ai noroc, poti sa astepti chiar la produse unde s-au vandut 100%...

    In plus, eu in atatia ani de shopping pe Amazon, eu n-am vazut niciodata sa-mi creasca preturile inainte de Black Friday... Oricum la ei ar sari instant in ochi, pentru ca daca ti le adaugi in Wishlist sau in cos, ei te avertizeaza daca pretul a fost modificat (daca a scazut sau a crescut). Dar nah, la noi nu se poate...
    Attached Images Attached Images 2015-11-23_072135.jpg 2015-11-23_072344.jpg

  14. #534 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vad ca PCGarage a copiat un pic modelul de pe Amazon.co.uk - pacat ca nu si preturile si chestia cu timing-ul
    Attached Images Attached Images 2015-11-23_072659.jpg

  15. #535 SP
    Member maniac360's Avatar

    Black Friday 2015

    Monky, nu stiu ce sa zic, poate ai dreptate insa din experienta personala mie mi se pare la fel si in America cel putin. Pot insa sa-ti spun ca oferte de genul "azi 50% reducere la toate produsele din magazin" nu am vazut in America, cel putin nu in magazinele fizice si sigur nu in magazinele care ma interesau pe mine.

    Referitor la siteul cazut sau pus offline e intr-adevar penibil, numai la noi am vazut practica asta.

  16. #536 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mbon, deci "Pre"-Black Friday-ul s-a terminat. A fost un fiasco total! Urmeaza adevaratul Black Friday pe 27.11.2015. Ne vedem pe Amazon.co.uk!

    Dar in mare, ce am vazut anul acesta de Black Friday:

    1. Ora 00:00, 99.99% din site-uri down! N-au invatat absolut nimic din experientele din anii trecuti. Unii au fost chiar haiosi... de-abia dupa ce au vazut ca le pica ns-urile au adaugat si altele - probabil era tare greu sa faca acest lucru INAINTE de BF, nu in timpul...

    2. La unii nici dupa 2-3 ore nu s-a rezolvat si nu puteai cumpara NIMIC. De exp. PCGarage.ro, unde puteai vedea doar frontpage-ul. Orice altceva era useless. Ca si reducerile dealtfel.

    3. Tzepe peste tot. Tone de produse care reduse de Black Friday sunt mai scumpe decat in ultimele 4 luni (cam de cand am inceput sa-mi notez cateva zeci de produse).

    4. Tzeapa si la produsele cu adevarat reduse. Tot ce a fost cu pret bun, a disparut inainte sa pot adauga in cos! Emag.ro, evomag.ro, marketonline.ro sunt cele mai bune exemple de dezastru. Cei care au reusit sa cumpere ceva (gen SSD de 99 RON, Xbox One la 999 RON, monitor la 99 RON, iPhone 6 la 1999 RON) probabil s-au nascut norocosi... Daca la noi Black Friday inseamna reduceri adevarate de maxim 30 de secunde, atunci e grav.

    5. Evomag.ro, desi le-a mers site-ul, a introdus un sistem de queue care imi aduce aminte de vremea comunista, cand se statea la coada la zahar si ulei. Am dat click in secunda 2 si m-am trezit cu "Inaintea ta sunt 28.664 de comenzi. Te rugam sa astepti pentru a-ti pastra prioritatea". Serios? In anul 2015 tu faci coada online?!? Asta da inventie romaneasca... ar trebui brevetata si pe-afara (sa nu incepeti sa comparati cu flash sales-urile de pe Amazon, ca nu exista grad de comparatie).

    6. Site-urile gen emag.ro, altex.ro si toti cei care folosesc imbecilitatea aceasta de metoda cu "site-ul este inchis, ne vedem dimineata", ar trebui sa afle ca suntem in 2015 si ca poti lasa naibii site-ul pornit pentru ca oamenii sa isi poata verifica anumite produse, comenzi anterioare, facturi, garantii, etc... Da, in 2015 poti lucra in paralel si cu server/servere de productie online, nu trebuie sa pui ca pe vremea comunista un afis cu "Inventar! Va rugam reveniti!". N-o sa vedeti niciodata Amazon & Co. punand un filmulet pe homepage si spunand ca ar trebui sa revenim. Probabil in secunda 2 s-ar trezi dati in judecata, pentru ca in primul rand au taiat accesul la comenzile anterioare, invoice-uri, garantii, modalitati de contact, etc.

    7. Sunt multi care ar trebui sa invete ceva de la tarile civilizate. E o chestie numita punctualitate si seriozitate. A-mi spune ca "ne vedem dimineata" sau "inca descarcam la TIR-uri" mi se pare o chestie lipsita de bun simt. Unii dintre noi avem job-uri, avem treaba... nu putem sa stam cu orele dand din 5 in 5 secunde refresh, pentru ca i-a fost cuiva greu sa scrie mare pe site "deschidem la ora 8:25". Lipsa de profesionalism, si de respect fata de cumparatori.

    La anul stiu cum sa devin "vedeta" cu site-urile de shopping. Cu o luna - doua inainte incep sa cresc preturile, dupa care de BF pun 3-4 produse la pret super tare (cate o bucata pe stoc, maxim!), ma fac ca gresesc preturile la alte 3-4 produse (ca sigur ajung la TV si peste tot in social media), iar la toate celelalte pun preturile cu adaos serios (dar care arata bine, pt. ca de cand le-am crescut, imi permit sa ma laud si cu 60-80% discount).

    Am zis si anul trecut ca nu voi mai fi pacalit sa pierd timpul... anul acesta am facut aceeasi greseala. Nu-i nimic, ca in fiecare an, imi cumpar ce am cu adevarat de luat (si cu reduceri adevarate) de afara. Da, aici merg versurile melodiei aceleia cu "Vreau o tara ca afara...".
    Bun post, dar nu sunt de acord cu finalul. Tu te faci vinovat de jegu asta romanesc, pt ca ai contribuit la el. Asa suntem noi romanii vrem multe dar nu ne-am pune pielea la bataie. Eu personal nu pun botu la prostiile astea.

  17. #537 SP
    Member seven1994's Avatar
    Ar trebui sa facem boicot,macar jumatate din userii de pe forum,si poate si din alte parti,poate asa o sa existe o schimbare,altfel nu vad cum.Eu de Black Friday am cumparat un singur produs,si acela stiam ca este redus(Uncharted remastered).Prin urmare,incercati sa cumparati ce stiti cu adevarat ca sunt la reducere,sau mai bine,cel putin jocurile cumparati-le second ca nu moare nimeni daca sta o saptamana fara joc.Eu de cand am consola am cumparat cred ca maxim 3 jocuri din magazin,restul de pe olx,forum

  18. #538 SP
    Junior Member aliosha's Avatar
    Eu am asteptat bf la emag cu sufletul la gura. Produsele pe care le vroiam le aveam in favorite si am fost notificat cand s-au redus. Am prins macbook pro de 13 de la 7000 la 5400 ceea ce zic ca este super reducere. Pe langa acesta am mai prins un router si alte chestii mici, electrocasnice pentru parinti. Eu am fost multumit.

  19. #539 SP
    Member musat's Avatar
    Unii au prins cate ceva, altii nu au prins nimic. Asa este in viata, nu poti sa ai parte numai de bucurii, DAR.... Ce se intampla de BF romanesc este o jignire adusa cumparatorilor, prin organizarea tehnica si de marketing prost inteles (poate de unii). Daca tot copiem din alte tari hai sa copiem o parte buna cat mai mare din experienta lor. Nu sa luam ceva bun (mai mult sau mai putin adaptat zonei noastre) si sa facem un mare amestec de ce este mai prost. Daca tot nu pot sa sustina vanzarea in numar mare a produselor, magazinele ar trebui sa mearga in continuare cu reducerile "normale" din timpul anului si sa nu mai organizeze MARELE BLACK FRIDAY ca tot nu iese nimic din ce ar trebui sa iasa (vezi BF din vest sau din China). Acolo chiar daca nu prinzi produsul redus cu 80% tot gasesti unul redus cu 60% (din pretul real nu umflat inainte cu 1-2 luni). La noi tot la reducerile din timpul anului sunt majoritatea produselor aflate la vanzare in timpul BF si prea putine sunt reduse cu adevarat ca sa merite un asa "deranj" mediatic si organizatoric (ca tehnicul este oricum la pamant). Dar la noi merge oricum, dovada este navala din magazine in cursul zilei si cumpararea produselor care erau la rafturi, cu pret "redus" dar care erau acolo la acelasi pret de o luna (vezi Altex/MG si Flanco), vorbesc de electrocaznice si electronice.

  20. #540 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Salut am o comanda la emag pentru volanul acela G29 la 999 lei. Era pentru cineva care s-a razgandit. Inca nu m-au anuntat sa ma duc sa il ridic. Daca il doreste careva sa ma anunte. Trebuie ridicat din Showroom Crangasi...dat nu stiu cand inca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 32 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast

Similar Threads

  1. Black Friday 2014 By tudyniuz in forum Console Club
    Replies: 610 Last Post: 05-12-2014, 23:53
  2. Black Friday 2013 By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 392 Last Post: 01-05-2014, 13:23
  3. Obiective pt Black Friday By calin_kalf in forum Foto & Video
    Replies: 13 Last Post: 22-11-2012, 15:11
  4. Oferte console Black Friday la noi in Romanica By psicho1986 in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 25-11-2011, 14:19

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts