Faptul ca s-au vandut toate masinile de pe evoMag spune multe. Romanul se plange ca n-are bani...si uite. O sa se cumpere si aurul de pe eMAG ca sa fie ultima fita.![]()
Faptul ca s-au vandut toate masinile de pe evoMag spune multe. Romanul se plange ca n-are bani...si uite. O sa se cumpere si aurul de pe eMAG ca sa fie ultima fita.![]()
pcgarage.ro a batut recordul la dezastre anul asta. Desi am inteles ca au investit in servere noi, merge mai prost ca niciodata. De mai bine de o ora nu reusesc sa deschid nicio pagina de produs. Bine ca le merge frontpage-ul... si cam atat! Nota 2!
Update: Mi s-a spus ca e de la mine. OK, am facut VPN in alte locatii si am incercat in final de pe Vodafone (4G), Digi (3G), RDS (Gigabit si Business), UPC (home 500) si Telekom. Din locatii diferite, browsere diferite, PC-uri diferite (si smartphone/tableta). Dupa aproximativ 2 ore cam tot ce am vazut e dupa cum urmeaza:
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.400 Bad request
Your browser sent an invalid request.503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.This webpage is not available
ERR_CONNECTION_ABORTED
Au aparut si ofertele eMag: http://s1.emagst.net/layout/ro/newsl...20_BF_Produse/.
S-au vandut pe dracu, comon...alea nici nu au existat, ca si ssd-ul ala probabil
Anyway, poate cineva gaseste ceva interesant: bf
Si astia sunt penal, uite de exemplu NfS Rivals pentru PC, care vroiam sa il iau cadou cuiva, cu black friday sa scumpit insa de la 35 la 60 ron
https://gyazo.com/d45e29d3e70c0d6cfb4ae80bf8e2c2fd
Bad luck Chazy, daca n-ai vrut sa-l iei inainte de black friday... na ca te-au invatat minte!) rasu' plansu'... ce rahat e asta?
Eu ma duc la somn ca nu are sens, va urasc bafta, poate are macar unu noroc de pe acest forum![]()
Culmea e ca din cate am inteles au servere performante si au facut si extra investitii... providerul e bun... altceva le lipseste acolo.
Si eu cica am prins unul. Am mai prins unul si anul trecut la 299, dar au anulat comanda. Nu ma astept sa il primesc nici acum...
De ce imi arata Cere Info in loc de Adauga in Cos? Lol, cred ca dupa ce m-am logat s-a intamplat asta...
Bookmarks