Vor sa adauge 60fps:
Daca nu ma insel si Odyssey are nu?
PS: un pret bunicel pentru vreo 3 jocuri cu doate DLC-urile daca nu ma insel -- Assassin's Creed Odyssey — Ultimate Edition la 145 RON pe PSN.
Da, Odyssey a primit primul, patch pt 60fps.
Asta e preferatul meu din trilogia recenta, pentru locatie, poveste, personaje, atmosfera, combat si posibil din toata seria AC.
Avem aici mai multe detalii:
Salutare cum beneficiez de update? pur si simplu bag dvd u cu jocu si isi face el update automat? intreb pt ca nu am jocul incadar il iau astazi
Nu-i DVD, este BD. Ma distreaza cum inca si acuma mai zice lumea la orice disc CD sau DVD, ma distreaza si mai tare cand orice televizor plat este numit plasma. A vazut o data un prieten televizorul meu, mergea ceva material HDR10, se minuna omul si zicea ca se vede foarte fain pe plasma mea, am incercat sa-i explic ca este OLED nu plasma dar nu prea il interesa asa ca nu ma mai chinui sa explic diferentele. Lucrul cu plasma am auzit-o prin magazine pe raionul de televizoare de zeci de ori iar de ca sunt televizoare plate cred ca am auzit-o de sute de ori in jurul meu.
Ii ca si cum ai zice caruta la orice are roti : ))
Origins Gold Edition pe PSN la 88 lei (cu PS Plus activ). Poate ne impartaseste cineva cum se misca. Este 60 FPS la rezolutie 4K fara probleme pe PS5?
LE:
Bookmarks