Este stricat, am incercat să fac o medalie pt shotgun si nu am reușit.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Este stricat, am incercat să fac o medalie pt shotgun si nu am reușit.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
daca e cineva interesat si de putina istorie.
am inteles ca baiatul a fost folosit si de cei de la DICE sa ii ajute pentru joc
As for the exact release time on September 5th, here's how DICE handled the server downtime for They Shall Not Pass.
- PC: Multiplayer will be offline for 2h starting 08.00 UTC / 1.00 AM PST / 8am BST.
- PS4: Multiplayer will be offline for 2h starting 10.00 UTC / 3.00 AM PST / 10am BST.
- Xbox One: Multiplayer will be offline for 2h starting 12.00 UTC / 5.00 AM PST / 12pm BST.
This is standard practice for Battlefield 1 patches and it's what you can expect from In the Name of the Tsar's release time.
Plictiseala...
https://youtu.be/ZKXd0dZsuOg
Buff for everyone....except snipers.
https://youtu.be/27yc0mANlUw
Schimbari enorme, pe hartie! O sa murim mai repede si o sa facem killuri mai repede. Abia astept sa incerc noile lmg-uri si orice shotgun!![]()
Nu pot sa imi dau seama daca erau necesare toate aceste buffs, insa am impresia ca multe meciuri se vor transforma in adevarate cluster phocks. Time will tell.
9:00 PM Tuesday, in Coordinated Universal Time is 12:00 AM Wednesday, in Bucharest
EDIT:
acum la pranz![]()
Are ~10Gb patchul. In 30 minute l-am dat jos, servele inca sunt in mentenanta, la ora 14:00 Romania.
Au bagat HDR! Fuuuuuuuuuuuuck yeah!![]()
Stai...azi iese si DLC-ul Tarului? Shhiiiieeeettt...
Trebuie sa vad cum dau o tura si prin el. Destiny 2 o sa planga de pe margine.
Azi toata ziua battlefield, maine toata ziua destiny 2. Care se lipeste mai tare, aia joci de poimaine!![]()
Misto daca au bagat HDR, dar nu stiu daca e bine sa joc in varianta HDR.. mi-e ca o sa castig latenta..
---------- Post added 05-09-2017 at 14:54 ----------
Am testat ,nu-mi place cu HDR on , se vede prea sters , singurul plus este ca atunci cand esti in cladire se vede afara cu hdr on .
Bookmarks