Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 63 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1249

Thread: Battlefield 1

1. #1161 SP
    Senior Member nina's Avatar
    am revolution edition,am dlc-uri si premium pass,am deschis 20+ battlepacks cand am intrat la soldier
    singurele lucruri care nu le am sunt shorcut kits
    ieri am cumparat un gadget cu 60 warbounds cand facusem 90.am jucat operations 2 cu o stea.trebuie sa fac 25.000 exp la amandoua
    am fost profund dezamagit ca in battlepacks doar skinuri la arme si squad exp si puzzle.total inutil pentru mine fiindca vreau arme deblocate si nu dau inca 20$ pe shortcut kit

chiar acum am intrat in joc si la customize soldier nu imi mai arata 390 ci 0
    m-am dus la weapons and gadgets si acolo imi arata 390.am cumparat o arma de curiozitate sa vad ce se intampla
    a mers cumparata dar la customize imi arata -200 warbounds
    am reintrat in joc si am din nou 0 la customize soldier si weapons&gadgets am 190,stupid

2. #1162 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Revolution edition este acelasi lucru cu premium, oricum. Ai access la toate DLC-urile, nu sunt ceva diferit. Shortcut kits au existat dintotdeauna, pe bani. Daca nu vrei sa deblochezi armele jucand, atunci decartezi. Este foarte bine ca in battlepacks nu se dau arme, ci doar skin-uri si piese de puzzle sau double XP, a la Overwatch.

Sunt arme care sunt lansate si pe care le poti debloca doar jucand si indeplinind cerintele ( kills cu anumite arme, alte obiective). Alea de obicei nu sunt incluse in shortcut pack.

3. #1163 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Nu stie sa umble prin meniuri si jocul e "stupid". E "profund dezamagit" ca jocul nu e pay2win...

4. #1164 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Si metoda prin care EA a ales sa nu faca jocul pay to win e ok? Platesc pentru content la care nu voi avea acces decat daca distrug un tank cu surubelnita sau mai stiu eu ce challenge retardat.

5. #1165 SP
    495
    Member 495's Avatar
    git gud scrub.

6. #1166 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    git cancer.

7. #1167 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nops, nu stiu cati ai ai dar te comporti ca un copil de 12 ani. obiectivele necesare pentru a debloca arme au scopul de a te invata sa joci + este un mod de a tine jucatorul engaged.
    un exemplu foarte pertinent este cel in care trebuia sa deblochezi o mitraliera la suport doborand 2ua avioane. toata lumea a hulit acea misiune dar de atunci nu mai exista asa multi care stau tot jocul in avion si fac killuri, se schimba oamenii pe suport si ii doboara

8. #1168 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Easy peasy lemon squeezy.
    https://youtu.be/aCsxDmWZOtA

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. #1169 SP
    extrem de stupid e faptul ca s-au obosit sa faca un astfel de meniu cu bf4 si bf hardline in bf1 dar meniul sa aibe un bug precum cel descris de mine care inca il am,nu dispare.sunt atat de dobitoci incat sa nu poata repara o problema cu acel virtual currency?

in bf1 gasesti cate 2-3 arme la fel in fiecare clasa.difera doar numele si look-ul si ca una din ele vine ca default iar restul blocate.daca sunt la fel la ce le mai blochezi?sunt practic skin-uri nu arme.desigur dupa ce ai skin-uri sub forma de arme,mai si skin-uri pentru aceste skin-uri....e stupid

deathofart in online nu inveti sa joci ca nu ti-a facut degeaba acea campanie.in campanie te pune in diferite situatii cu arme diferite
    in online iti testezi "muschii" cu altii,iar daca joci des cu oameni cu skill mai bun ca tine,ai putea sa-ti inbunatatesti skillul dar sub nici o forma inveti sa joci

10. #1170 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    extrem de stupid e faptul ca s-au obosit sa faca un astfel de meniu cu bf4 si bf hardline in bf1 dar meniul sa aibe un bug precum cel descris de mine care inca il am,nu dispare.sunt atat de dobitoci incat sa nu poata repara o problema cu acel virtual currency?

in bf1 gasesti cate 2-3 arme la fel in fiecare clasa.difera doar numele si look-ul si ca una din ele vine ca default iar restul blocate.daca sunt la fel la ce le mai blochezi?sunt practic skin-uri nu arme.desigur dupa ce ai skin-uri sub forma de arme,mai si skin-uri pentru aceste skin-uri....e stupid
    Cum poți să spui că sunt la fel ? Nici-o armă nu se comportă la fel.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

11. #1171 SP
    495
    Member 495's Avatar
    abia si-a cumparat jocul, mai mult a stat pe forum decat in joc. se convinge el singur daca se tine de el.

12. #1172 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    http://www.ign.com/articles/2018/03/...-battlefield-v

Se pare ca mai asteptam pentru un nou Bad Company

13. #1173 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Easy peasy lemon squeezy.
    Nice !

Unu si de la mine , cred ca ma apuc de youtube la cat bf bag eu .. mii de ore de pe vremea bf4

14. #1174 SP
    @poiuyt Ai intrat in ei ca in branza

Quote Originally Posted by Zero View Post
    http://www.ign.com/articles/2018/03/...-battlefield-v

Se pare ca mai asteptam pentru un nou Bad Company
    Desi un nou Bad Company ar fi minunat, eu chiar sper ca vor continua seria bf in ordinea cronologica a marilor razboaie.

15. #1175 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Bimmer ar avea material pt vreo 10 “best of bf1 compilations”. Asta trebuia sa postezi, nu buguri amuzante!

@bizzare, sa dea domnu’

16. #1176 SP
    Pai atunci o sa pun noutatile si aici ������

https://m.youtube.com/watch?v=nxGKcIkuJG0

17. #1177 SP
    Is curios daca ai primit hate mail pe noul cont

18. #1178 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Se știe ceva despre Incursion, cand îl lansează s-au a rămas în pom ?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

19. #1179 SP
    Nu cred ca o sa mai apara pe BF1 , probabil in noul BF.

---------- Post added 05-03-2018 at 19:31 ----------

20. #1180 SP
    495 vorbeste aiurea
    arma m97 trench gun backbored am cumparat-o de la weapons&gadgets ca nu pot cumpara nimic de la customize soldier si imi apare deblocata la weapons&gadgets dar nu imi apare deblocata la customize soldier
    curios daca voi putea debloca aceea arma daca la weapons&gadgets e singura modalitate la mine sa deblochez si ea imi este deja deblocata acolo(cat de tampit suna)
    aveam 230 warbounds si am cumparat alta arma ca sa arat faza cu -200 warbounds cu toate ca am 30

mateimarcelus's Xbox clips on XboxDVR.com
    m-am uitat la clip la fel si mp 18 optical.am cumparat-o si tot nu e deblocata la customize soldier dar e deblocata la weapons&gadgets
    bataie de joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 63 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast

Bookmarks