Sau pur si simplu fac back-pedaling cand au vazut ca ii cam ia lumea la rost. Patch-urile astea nu se pun la socoteala, ca jocul n-a iesit.![]()
Sau pur si simplu fac back-pedaling cand au vazut ca ii cam ia lumea la rost. Patch-urile astea nu se pun la socoteala, ca jocul n-a iesit.![]()
Doar prima misiune si mi-e teama ca daca au trebuit sa mentioneze asta in ghid, vor fi mai multe misiuni solo...
Mi-a ajuns jocul de la Altex. Doar maine voi putea incepe sa joc de fapt sau pot singleplayer de azi?
Am primit si eu Limited Edition adineauri via Dant3. (multumiri din nou!)
Acum...sa treaca orele de biro'.
Sa inteleg ca romanii joaca cu 2 ore mai devreme decat cei din uk? Sa-mi pastrati un loc la raid!![]()
I feel you Eagle, se pare ca de data asta nenea-nemo a avut alte prioritati. Da' las' ca lovim si noi maine
Aceeasi poveste si la mine, sms de la nemo, am sunat la ei imediat - mi-au spus ca au preluat comenzile de la Altex si le vor livra maine in Bucuresti. Rezultatul se vede deja...
Mda, contul meu principal e de UK, deci primesc acces doar de la 2. Speram sa se ia dupa IP.
Boon deci lectia a fost invatata. Am iesit perfect la D2 precomanda pe net mai ieftin ca la altex si preload deja gata
Frumoasă muzica, bestiala, 10 de la mine. Surpriza de la început mi-a făcut piele de găină.
Am iesit in sfarsit din joc. Aveam 20 de ore continue de la 00:00 UK cand s-a dat drumul, terminat campania cu titanul, level 251, gata de nightfall, toate 3 clase deschise.
Nu mai vreau sa aud de destiny pt cateva zile! Nu faceti ca mine!
Jocul a fost genial, de la inceput pana la sfarsit, mult peste primul in materie de poveste, character development, cutscenes etc.
10/10
Bookmarks