Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 137 of 137

Thread: Call of Juarez: Bound in Blood

1. #121 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    .... pe ăsta l-am ratat. GL & HF celor care participă

(trebuia promovat mai bine, să știe mai multă lume de el - ca celelalte de altfel)

2. #122 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    cineva care SI-A CUMPARAT jocul, astept niste opinii intrucat il astept si eu pe luni sa-mi ajunga. Puteti sa-i spuneti un review prematur multumesc

3. #123 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Da, astazi am jucat eu si pot sa iti spun ca este *putin* sub asteptarile mele(aici il astept pe Rasko sa imi dea -rep ). In singleplayer e plin de loading times, cam ca si Half-Life 2 si nu are nici macar obtiune pentru subtitrari, lucru care e deranjat pentru mine, ca stau mai rau cu auzul si trebuie sa il dau tare ca sa aud dialogul, iar exploziile si gloantele se aud mult prea tare. In multiplayer am stat doar vre-o 5 minute, ca o muscam prea tare. In rest e destul de fain, feelingul armelor e foarte tare, iar ca si grafica e ok.

4. #124 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Da, astazi am jucat eu si pot sa iti spun ca este *putin* sub asteptarile mele(aici il astept pe Rasko sa imi dea -rep ). In singleplayer e plin de loading times, cam ca si Half-Life 2 si nu are nici macar obtiune pentru subtitrari, lucru care e deranjat pentru mine, ca stau mai rau cu auzul si trebuie sa il dau tare ca sa aud dialogul, iar exploziile si gloantele se aud mult prea tare. In multiplayer am stat doar vre-o 5 minute, ca o muscam prea tare. In rest e destul de fain, feelingul armelor e foarte tare, iar ca si grafica e ok.
    Vezi ca sunt subtitrari,cel putin la varianta de xbox360

5. #125 SP
    ...cum a fost ieri la concurs? A participat cineva de pe forum?

6. #126 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    M-am dus la mall,si nimeni de acolo nu stia de vre-un concurs,nu gaseam intrarea in parcare...Concurs in parcare...jalnic si mai era si pe PC-uri!

7. #127 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Concurs in parcare? Cum? In soare asa? Doamne suntem la pamant cu gamingul in draga noastra tarisoara.

8. #128 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Concurs in parcare? Cum? In soare asa? Doamne suntem la pamant cu gamingul in draga noastra tarisoara.
    Nu in fost parcare subterana a mall=ului ca acum au facut o cladire inalta pt. parcari langa si cu cea veche nu stiu ce vor sa faca,vezi ca e link cu o pagina in urma si sa citetsti acolo sa vezi "concursul se va desfasura in parcarea city mall@idioti nu au nici cea mai mica treaba cu gaimingul!

9. #129 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Nu in fost parcare subterana a mall=ului ca acum au facut o cladire inalta pt. parcari langa si cu cea veche nu stiu ce vor sa faca,vezi ca e link cu o pagina in urma si sa citetsti acolo sa vezi "concursul se va desfasura in parcarea city mall@idioti nu au nici cea mai mica treaba cu gaimingul!
    Ar fi tare sa faca Thunderdome in parcarea aia...

Oricum, mi-as fi dorit ca virgula concursul respectiv sa fi fost promovat mai bine (poate au fost si constrangeri financiare, nu stiu).

Btw, a vazut cineva jocul in magazine?

10. #130 SP
    ...no, păi din c�te-am citit a fost (păcat).

�n Cluj, jocul Call of Juarez: Bound in Blood se găsește de c�teva zile �n Iulius Mall.

11. #131 SP
    Si in ALTEX Colentina l-am vazut saptamana trecuta.

12. #132 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Tare, fiindca eu m-am uitat dupa el prin Diverta si Altex (Mall Militari) si nu l-am vazut. Trebuie sa-l aduca si acolo, inseamna.

13. #133 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...cum a fost ieri la concurs? A participat cineva de pe forum?
    Well am fost la concurs, care s-a desfasurat in subsolul cladiri, care este intradevar parcare dar supraetajata.. unde se afla defapt Lazertag arena (care avand in vedere natura jocului trebuie sa fie undeva intunecat ). Concursul a constat in runde a cate 10 min cu cate 6 oameni pe modul de joc Wanted pe PC, aveai de ales in a participa la lan party pe coj sau la lazertag. Dupa ce s-au jucat primele runde pe coj a urmat finala cu cei 6 castigatori, pe care s-a intamplat sa o si castig .

Premiile cele mari au constat in 1 tricou Call of Juarez + 1 tricou de la nVidia, o copie "not for resale" dar fully functionable a jocului pe platforma dorita (in cazul meu xbox360) si exclusiv pt primul loc de la Lazer si Lanparty usb stickul in forma de glont inscriptionat cu sigla CoJ (poza mai jos).

Toate ca toate, precum si CoJ jocul in sine care nu a avut un buget foarte mare, si lansarea a fost mai redusa, au fost in jur de 30-35 de participanti, iar maine (sambata) va fi un reportaj filmat pe TVR II la Zon@IT la 11:30.
    Attached Images Attached Images moto_0270.jpg

14. #134 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    l-am jucat astazi in carrefour baneasa la media galaxy cred ca timp de 2 ore. varianta de ps3 mai mult, foarte putin si cea de xbox. nu mi se pare asa stralucit, e ok, doar atat

15. #135 SP
    Quote Originally Posted by Mindscrewy View Post
    Well am fost la concurs, care s-a desfasurat in subsolul cladiri, care este intradevar parcare dar supraetajata.. unde se afla defapt Lazertag arena (care avand in vedere natura jocului trebuie sa fie undeva intunecat ). Concursul a constat in runde a cate 10 min cu cate 6 oameni pe modul de joc Wanted pe PC, aveai de ales in a participa la lan party pe coj sau la lazertag. Dupa ce s-au jucat primele runde pe coj a urmat finala cu cei 6 castigatori, pe care s-a intamplat sa o si castig .

Premiile cele mari au constat in 1 tricou Call of Juarez + 1 tricou de la nVidia, o copie "not for resale" dar fully functionable a jocului pe platforma dorita (in cazul meu xbox360) si exclusiv pt primul loc de la Lazer si Lanparty usb stickul in forma de glont inscriptionat cu sigla CoJ (poza mai jos).

Toate ca toate, precum si CoJ jocul in sine care nu a avut un buget foarte mare, si lansarea a fost mai redusa, au fost in jur de 30-35 de participanti, iar maine (sambata) va fi un reportaj filmat pe TVR II la Zon@IT la 11:30.
    M-am uitat la emisiune si nimic da nimic legat de COJ nu au zis.

16. #136 SP
    ...săptăm�na viitoare.

17. #137 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7