Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: Beyond Good and Evil 2

 1. #1 SP
  CG Editor Dant3's Avatar

  Beyond Good and Evil 2

  Nu am găsit topic, deocamdată las asta aici, să vedem dacă Nintendo revine în forță, ar fi un titlu foarte bun, dar oare Ubi nu are foame în gât și gol în stomac?
  Rumour
  Nintendo funding Beyond Good and Evil Sequel
  Attached Images Attached Images beyond-good-evil-2-4k-sw-1920x1080.jpg

 2. #2 SP
  Member marv's Avatar
  sunt curios mai intai de specs-urile pentru NX, dar din punctul meu de vedere si-ar asigura o exclusivitate de calitate daca se adeveresc zvonurile astea.

 3. #3 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Povesti, jocul asta e un basm precum Half Life 3.

 4. #4 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Nope, jocul ăsta e un fel de The Last Guardian, îl vedem în 2017

 5. #5 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar

  Beyond Good and Evil 2

  Embark on this epic space adventure with us and journey to System 3, for the prequel to one of Ubisoft’s most beloved games!


  Beyond Good and Evil 2: E3 2017 Official Announcement Trailer  Journey to System 3, for the prequel to one of Ubisoft’s most beloved games! Fight alongside unforgettable characters in a stunning new solar system, as you struggle for freedom and the right to determine your own fate among the stars. Play the adventure by yourself or with friends in a vast and seamless online playground.

  Beyond Good and Evil 2 is the spiritual successor to the cult classic, a prequel that will transport players into a profoundly multicultural world, capturing the spirit of the original with grandiose decors and intense dramas that play out across a vast universe. Through the Space Monkey Program, Ubisoft Montpellier will be developing the game alongside its community of fans.

  System 3 has become the center of interstellar trade and colonization in the Milky Way of the 24th century, thanks to the creation of Hybrid slaves. While private enterprises fight over resources and power, the first colonists weave together the rich and diverse spiritual and cultural heritages of Old Earth to give meaning to their existence. In this new era of piracy, we will rise from lowly pirate to legendary captain at the helm of massive star-faring vessels, adventuring alongside crews of colorful characters to fight for freedom and the right to determine our own fate among the stars!


  Beyond Good and Evil 2: E3 2017 Trailer Breakdown with Michel Ancel  **** YEAH!
  Attached Images Attached Images beyond_good_and_evil_2_ubisoft_e3_2017.jpg

 6. #6 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Excelent trailerul, zici ca a fost regizat de Luc Besson.

 7. #7 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

 8. #8 SP
  CG Editor Dant3's Avatar

 9. #9 SP
  Member dark18's Avatar
  Oare este la fel ca si The Division? Adica poti juca povestea singur sau in co-op? Ma rog, daca exista vreo poveste...

 10. #10 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Arata foarte bine. Sper sa aibe o campanie SP misto, iar MP-ul sa fie optional. Nu ca in Division.

 11. #11 SP
  Member dark18's Avatar
  Si eu vreau sa nu fie ca The Division, dar din "Play the adventure by yourself or with friends in a vast and seamless online playground." inteleg altceva.

 12. #12 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Nu neaparat. Cred ca se refera la ceva gen Watch Dogs 2, unde poti juca linistit singur, daca nu vrei sa intre nimeni sa joace cu tine.

 13. #13 SP
  495
  Member 495's Avatar
  https://www.twitch.tv/videos/257272343

  Un stream in care se vorbeste despre joc si se arata un filmulet cu gameplay, combat, flying around. Deocamdata arata ca un dezastru iminent, vedem ce arata la E3.

  le:

  Probabil unul dintre primele jocuri care sunt facute pt consolele ce trebuie sa apara.

 14. #14 SP
  CG Editor Dant3's Avatar

 15. #15 SP
  Member blondutzu's Avatar

 16. #16 SP
  Member clovnusor's Avatar
  Ugh, jocul se indeparteaza din ce in ce mai mult de primul care a fost recunoscut pt level design-ul f.bine pus la punct. Cum acesta se vrea "cel mai mare open world" pe mine m-au pierdut.

 17. #17 SP
  Member blondutzu's Avatar
  Nu am jucat primul din serie insa asta pare interesant si diferit fata de ce face Ubisoft de obicei.
  Culmea, jocurile care mi-au placut cel mai mult de la ei sunt Valiant Hearts, Rayman si Child of Light - jocuri care nu respecta reteta clasica de open world promovata de Ubi. Fingers crossed.

 18. #18 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Chiar am vrut sa postez si eu asta. Am urmarit stream-ul live si am ramas impresionat de dedicatia si pasiunea oamenilor implicati, precum si de cat de deschisi sunt pentru colaborari prin Hit.Record, dar mai ales cate lucruri au implementat deja de la ei.

  Din ce vad, au lucrat pe baza combat-ului din primul, imbunatatindu-l. De fapt, pare ca au upgradat si imbunatatit cam toate asptectele care au facut din primul, un joc atat de bun si iubit.

  Faptul ca vor sa-l faca atat de mare, nu este neaparat un lucru rau. Nu cred ca are importanta cat de mare e lumea ci cate poti face in acea galaxie. Combatul cu navele pare fun, la fel si partea de combat cand esti cu personajul.

  Eu tot sper la o lansare in 2019, dar sincer, nu cred ca-l vedem mai devreme de 2020.

  Pentru cine nu are rabdare sa vada tot stream-ul de 1h, aici aveti doar partea de gameplay:


 19. #19 SP
  Member clovnusor's Avatar
  De acord, dar totodata Ubisoft au declarat ca se indeparteaza de jocurile traditionale fie ele si open-world si merg mai mult pe GaaS.
  Intrebarea mea e alta; Pentru cat de mare vor sa faca lumea respectiva, au capacitatea sa faca continut pe masura ei, care sa nu fie repetitiv? Din pct. meu de vedere nu s-a inventat open-world fata de care sa nu simti burn-out dupa un anumit numar de ore, fie ca sunt ele 10, 20 sau 100.

  Oricum, iti dau dreptate in ce priveste lansarea. Nu iese pe piata pana in 2020, clar si am o vaga impresie ca o sa se bata cap in cap cu Cyberpunk.

 20. #20 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Cyberpbunk 2077 si Beyond Good & Evil 2: sincer, sunt doua jocuri pe care as vrea sa le vad pe next-gen only. Prefer sa astept un an in plus decat sa vad ca incep iarasi cu "taieri", pentru ca "nu tine consola".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

 1. Replies: 1 Last Post: 11-01-2012, 16:20
 2. Replies: 0 Last Post: 23-06-2011, 19:22
 3. Media Library - Beyond Good and Evil HD Teaser By andreicristian9 in forum Videos
  Replies: 0 Last Post: 23-06-2011, 19:20
 4. Beyond Good & Evil HD By apbaciu in forum Console News
  Replies: 11 Last Post: 12-02-2011, 10:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts