Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 14 15 16
Results 301 to 312 of 312

Thread: Grand Theft Auto VI - GTA 6

1. #301 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Au tot timpul la dispoziția MS ,să lanseze o consolă noua, pana în 2026 este mult ������������������

2. #302 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    As zice ca 2026 e cam devreme pentru ca nu exista "zvonuri concrete" despre urmatorul Xbox. Despre PS5 Pro se stia de prin 2022.
    Si daca chiar va aparea in 2026 e foarte posibil ca PS6 sa-l depaseasca la performante daca se va lansa prin 2028, si nu cred ca Microsoft vor vrea asta.

3. #303 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    Au tot timpul la dispoziția MS ,să lanseze o consolă noua, pana în 2026 este mult ����������������� ��
    Asa speram si eu, sa reactioneze cu ceva ready pentru GTA6, sa lupte cu PS5 Pro, dar daca jocul apare in 2025 si cica asa apare, e tarziu 2026 pentru un nou Xbox, toata lumea va vrea sa joace GTA6 la lansare pe cea mai puternica platforma, in timp ce Microsoft sunt preocupati sa faca din Nokia->Xbox...

4. #304 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Acum am vazut si reflexiile
    Da tu ai vazut cat de misto stau hainele alea pe ea?

Sunt curios pe ce o rula ce vedem acolo. Pare pe switch, in mod handheld
    Stau misto haine pe ea, da chiar asa cracanata o sa fie? Numai mie mi se pare aiurea? Inteleg ca au vrut sa mearga pe skinny cu fundul mare, da pare nenatural...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

5. #305 SP
    Exista o sursa pentru screenshot-urile acestea? Mie-mi par a fi AI generated.

6. #306 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Sunt luate de aici care le-a luat de pe twitter-ul asta - care are ft ulte filmulete "date jos", probabil la cererea Rockstar.

7. #307 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Leaks screens - arata incredibil de bine si de dens. Sa vedem si cum va rula...

Sunt cu siguranta fake-uri facute cu AI,din septembrie 2022 nimic din joc nu s-a mai scurs,chiar am cautat bine sa vad daca undeva s-au mai postat si doar conturi fake sau pe reddit unde se puneau intrebari daca e real sau nu si nimeni nu crede,daca ar fi fost reale deja era plin peste tot de ele cum a fost in sept. 2022 .

8. #308 SP
    Desigur, orice este posibil, dar nici nu putem ignora chiar tot, presupunand din start ca sunt facute de AI.
    Arata destul de promitator si vedem locatii aratate de ei, dar din alte unghiuri, pastreaza totusi acelasi stil si paleta de culori si cam aceleasi elemente de UI.

Eu sper sa prezinte un trailer nou la The Game Awards.

9. #309 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Daca erau adevarate deja se raspandea foarte puternic fiindca orice poza oricat ar fi de banala deja o aveau si publicatiile mari pentru clikc-uri,insideri etc,conturile ca cele mai de sus sunt pline pe X de fanboy GTA VI/Rockstar si sunt pline de "leaks".Cat despre Rockstar la TGA,eu tind sa cred ca sunt 0 sanse,Rockstar a demonstrat anul trecut ca pur si simplu il pot arunca oricand,la orice ora si sa explodeze tot si Geoff e constient ca in cazul asta el ar trebui sa plateasca sa aduca un trailer la TGA si in acelasi timp va lua ochii de la orice alt reveal,cred ca anul asta daca vom primii un trailer 2 va fi la inceputul lui decembrie,daca nu... anul viitor prin primavara speram.

10. #310 SP
    In al 2-lea screenshot textul din neon signs pare sa fie gibberish, dar asta poate fi si din cauza compresiei.

11. #311 SP
    Banned capel's Avatar
    Este decembrie.
    Ar trebui să vedem acum trailerul nr. 2. în preajma Crăciunului ca să stârnească hype.
    Și ceva gameplay consistent prin martie cu prezentarea noutăților.
    În iunie 2025 trebuie să apară alt trailer cu gameplay+ poze + anunțul că poate fi precomandat pentru PS5 și Xbox, poate cu ceva discount la un DLC sau skin/mașină pentru cine dă precomandă.
    ÃŽn iulie-august - story trailer.
    Și în toamnă, în preajma lansării jocului, e launch trailerul.
    E un traseu de marketing ce trebuie să-l respecte pentru a-și promova produsul în anumite perioade cheie.

Dacă nu arată nimic până în martie 2025, înseamnă că mai au de lucrat o grămadă la el și îl amână pentru 2026.

Cam tot în decembrie, acu, cei de la 2K au promis că o să dea detalii despre Mafia IV și că o să ofere un trailer consistent. 2K și Rockstar aparțin de Take Two Interactive, deci e posibil să vedem în aceeași zi trailere la GTA VI și Mafia IV. Și cred că mai au să anunțe ceva despre Borderlands 4, Bioshock 4 și Civilization 7, programate pentru lansare în anul viitor.
    2025 e anul în care Take Two Interactive va face foarte mulți bani!

---------- Post added 03-12-2024 at 05:01 ----------

Leaks screens - arata incredibil de bine si de dens. Sa vedem si cum va rula...
    Par legit pozele și nu AI generated, dar pentru că nu au fost mediatizate de IGN, Gamespot sau Kotaku, cred să tind că sunt prelucrate dintr-un mod de GTA V cu grafică ultra, deci fake!

12. #312 SP
    E posibil ca imaginea cu tipa sa fie AI generated, dar celelalte 2 as zice ca sunt legit. Am tot vazut leaks noi zilele astea si toate par "din acelasi loc", mai putin poza cu tipa. Dar am ales sa nu le mai pun, ca deh...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 14 15 16