Au tot timpul la dispoziția MS ,să lanseze o consolă noua, pana în 2026 este mult ������������������
Au tot timpul la dispoziția MS ,să lanseze o consolă noua, pana în 2026 este mult ������������������
As zice ca 2026 e cam devreme pentru ca nu exista "zvonuri concrete" despre urmatorul Xbox. Despre PS5 Pro se stia de prin 2022.
Si daca chiar va aparea in 2026 e foarte posibil ca PS6 sa-l depaseasca la performante daca se va lansa prin 2028, si nu cred ca Microsoft vor vrea asta.
Asa speram si eu, sa reactioneze cu ceva ready pentru GTA6, sa lupte cu PS5 Pro, dar daca jocul apare in 2025 si cica asa apare, e tarziu 2026 pentru un nou Xbox, toata lumea va vrea sa joace GTA6 la lansare pe cea mai puternica platforma, in timp ce Microsoft sunt preocupati sa faca din Nokia->Xbox...
Sunt cu siguranta fake-uri facute cu AI,din septembrie 2022 nimic din joc nu s-a mai scurs,chiar am cautat bine sa vad daca undeva s-au mai postat si doar conturi fake sau pe reddit unde se puneau intrebari daca e real sau nu si nimeni nu crede,daca ar fi fost reale deja era plin peste tot de ele cum a fost in sept. 2022 .
Desigur, orice este posibil, dar nici nu putem ignora chiar tot, presupunand din start ca sunt facute de AI.
Arata destul de promitator si vedem locatii aratate de ei, dar din alte unghiuri, pastreaza totusi acelasi stil si paleta de culori si cam aceleasi elemente de UI.
Eu sper sa prezinte un trailer nou la The Game Awards.
Daca erau adevarate deja se raspandea foarte puternic fiindca orice poza oricat ar fi de banala deja o aveau si publicatiile mari pentru clikc-uri,insideri etc,conturile ca cele mai de sus sunt pline pe X de fanboy GTA VI/Rockstar si sunt pline de "leaks".Cat despre Rockstar la TGA,eu tind sa cred ca sunt 0 sanse,Rockstar a demonstrat anul trecut ca pur si simplu il pot arunca oricand,la orice ora si sa explodeze tot si Geoff e constient ca in cazul asta el ar trebui sa plateasca sa aduca un trailer la TGA si in acelasi timp va lua ochii de la orice alt reveal,cred ca anul asta daca vom primii un trailer 2 va fi la inceputul lui decembrie,daca nu... anul viitor prin primavara speram.
In al 2-lea screenshot textul din neon signs pare sa fie gibberish, dar asta poate fi si din cauza compresiei.
Este decembrie.
Ar trebui să vedem acum trailerul nr. 2. în preajma Crăciunului ca să stârnească hype.
Și ceva gameplay consistent prin martie cu prezentarea noutăților.
În iunie 2025 trebuie să apară alt trailer cu gameplay+ poze + anunțul că poate fi precomandat pentru PS5 și Xbox, poate cu ceva discount la un DLC sau skin/mașină pentru cine dă precomandă.
ÃŽn iulie-august - story trailer.
Și în toamnă, în preajma lansării jocului, e launch trailerul.
E un traseu de marketing ce trebuie să-l respecte pentru a-și promova produsul în anumite perioade cheie.
Dacă nu arată nimic până în martie 2025, înseamnă că mai au de lucrat o grămadă la el și îl amână pentru 2026.
Cam tot în decembrie, acu, cei de la 2K au promis că o să dea detalii despre Mafia IV și că o să ofere un trailer consistent. 2K și Rockstar aparțin de Take Two Interactive, deci e posibil să vedem în aceeași zi trailere la GTA VI și Mafia IV. Și cred că mai au să anunțe ceva despre Borderlands 4, Bioshock 4 și Civilization 7, programate pentru lansare în anul viitor.
2025 e anul în care Take Two Interactive va face foarte mulți bani!
---------- Post added 03-12-2024 at 05:01 ----------
Par legit pozele și nu AI generated, dar pentru că nu au fost mediatizate de IGN, Gamespot sau Kotaku, cred să tind că sunt prelucrate dintr-un mod de GTA V cu grafică ultra, deci fake!
E posibil ca imaginea cu tipa sa fie AI generated, dar celelalte 2 as zice ca sunt legit. Am tot vazut leaks noi zilele astea si toate par "din acelasi loc", mai putin poza cu tipa. Dar am ales sa nu le mai pun, ca deh...
Bookmarks