Female protagonist 100%, nici nu era nevoie sa citesc postarea aluia ca sa pariez![]()
Confirmă Bloomberg că vor anunța jocul săptămâna asta, cu un trailer în Decembrie: https://www.bloomberg.com/news/artic...dsFo5JjTaKz2PA .
Q2 earnings presentation e la noapte la 01:00, deci pana atunci ar putea sa anunte azi.
In 7 decembrie avem Game Awards, dar pentru un asa trailer cred ca o sa il trateze ca pe un eveniment important separat.
A Message from Rockstar Games
Ciudat ca nu arata trailer-ul deja, Game Awards e singura explicatie logica pentru mine...Next month marks the 25th anniversary of Rockstar Games.
Thanks to the incredible support of our players worldwide, we have had the opportunity to create games we are truly passionate about — without you, none of this would be possible, and we are so grateful to all of you for sharing this journey with us.
In 1998, Rockstar Games was founded on the idea that video games could come to be as essential to culture as any other form of entertainment, and we hope that we have created games you love in our efforts to be part of that evolution.
We are very excited to let you know that in early December, we will release the first trailer for the next Grand Theft Auto.
We look forward to many more years of sharing these experiences with all of you.
Thank you,
Sam Houser
Ma gandeam eu ca bloomberg verifica sursele si nu posteaza degeaba
Astept cu interes acel trailer. Totodata, sunt curios cum o sa-i spuna. GTA VI? Sau poate alt nume, fara numar? Pentru ca mi se pare ciudat ca nu au zis de acum.
Cat de Game Awards, s-ar potrivi cu inceputul lunii, fiind pe 7 Decembrie, desi nu cred ca depind cei de la Rockstar de nimeni si cel mai probabil vor lansa cand au ei chef.
Parca vad o lansare in prima jumatate a anului 2024, cum a fost cazul lui GTA IV care a venit in Aprilie, desi tind sa cred ca il vor lansa la ~1 an de la trailer, ca sa coincida si cu consolele Pro din iarna 2024.
Eu cred ca va fi o YouTube Premiere si atat.
Daca il arata la Game Awards, o sa steal the spotlight de la castigator. De la show cu totul chiar.![]()
Nu stiu cum va fi jocul (probabil demential), dar stiu sigur ca sunt dati dracului pe partea de PR cu teasing-urile astea, asa hype parca nu s-a mai creeat niciodata de la Half Life 2 incoace (gresesc?).![]()
Presimt ca multă lume va fi dezamăgită. Așteptările sunt mult prea mari ca sa mulțumească pe toată lumea...
Nu conteaza, tot o sa vanda in draci timp de 3 generatii de console
Cred ca-l joc cu fi-miu pe asta. In conditiile in care nici insurat nu sunt.
Eu cred ca va revolutiona foarte multe lucruri, asa cum au facut-o cam toate la vremea lor.
Ar fi tare sa-i spuna GTA VIce City, pentru ca e clar ca de data asta ne vom plimba prin Miami-ul lor![]()
Good God, cate s-au intamplat pe lumea asta de la lansarea lui GTA V din 2013 si pana la primul trailer la GTA VI in 2023.
O pandemie, patru razboaie majore, trei presedinti americani (posibil sa ajunga la al patrulea daca se lanseaza in 2025) , doi monarhi britanici, trei generatii de console PlayStation/Xbox, 10 generatii de iPhone, nu mai zic de placi video de la Nvidia si procesoare Intel, vreo 30 de filme Marvel, cateva noi tehnologii extinse la scara larga precum dronele, masinile electrice, inteligenta artificiala si aplicatii de comenzi online si dating , nebuniile cu social media , doua remasterizari la Skyrim, vreo 9 Assassin's Creed's, 10 Call of Duty-uri, un Half Life pe VR - 10 ani!!!
10 ani am asteptat un trailer la un nou GTA!
Daca Lucia (sau cum o s-o cheme pe protagonista din GTA 6) o sa se ridice macar la nivelul lui female V din Cyberpunk 2077 si o sa aiba personalitate bad-ass, interpretare vocala de nota 10 si o poveste captivanta, o sa ma declar multumit.
Oricum, jocul va avea imbunatatiri foarte multe dupe ce am vazut cate poate face Rockstar in Red Dead Redemption 2.
Dupa atata timp (10 ani) si atatea jocuri open-world, jocuri racing, RPG-uri si shootere, cu siguranta si-au luat notite de la altii, au mai inovat sa bage ceva inedit care nu poate fi reprodus in GTA V nici macar prin moduri, si si-au facut temele ca sa scoata cel mai bun produs open-world din istorie.
Ah, ca o sa aiba buguri, probleme cu servere si proasta optimizare si va trebui sa rabdam vreo cinci patch-uri pana il stabilizeaza, cu asta ne-am obisnuit deja de vreo 8-9 ani.
Dar cum nu au fost probleme la lansarea lui RDR 2 pe console in 2018......doar pe versiunea de PC din 2019 cu optimizarea, nu cred ca o sa ne dezamageasca. Au avut timp destul sa testeze jocul!
Eu as da ca exemplu fix personajul Sadie Adler din Red Dead Redemption 2 si as spune ca a confirmat deja Rockstar ca stie sa faca un personaj de genul
Daca au folosit banii facuti toti anii astia cu GTA Online si Triologia aia de zici ca a fost lansat pe Mobile, atunci a meritat ce au facut in ultima vreme pentru mine.
Mai am o curiozitate in trailer la final, sa vad daca printre platforme o sa fie si PC-ul sau o sa vina din nou mai tarziu.
Eu sunt curios daca o sa o ia pe drumul SF-urilor. Avand im vedete ca Cyberpunk a dat fail la inceput, poate or sa faca ceva mai misto decat cyberpunk. Sunt destule jocuri ancorate in realitate cu aceiasi protagonisti ce se joaca de-a hotii si vardistii
Cica, leak pe tiktok de la fiul unui angajat Rockstar:
https://www.eurogamer.net/gta-6-tikt...games-employee
https://dotesports.com/gta/news/rock...ged-gta-6-leak
OMG! Crezand ca sunt fake-uri, m-am dus pe tiktok, le-am vazut si s-ar parea ca sunt confirmate ca fiind reale!
Asa si? Nu se stia ca ce s-a leak-uit in trecut era din joc? Acum ce e diferit? Arata cateva secunde o vedere asupra orasului, din punct fix. WOW. Super leak
Noi asteptam trailer-ul oficial si vesti oficiale despre joc, sau daca se leak-uieste ceva, macar sa fie ceva interesant![]()
Bookmarks